Kúpte si kvalitné náradie pre Váš dom, byt či záhradu, ako sú sekery, záhradné nožnice, rýle, lopaty, vidly, metly, hrable či pílky na konáre. V každej dielni oceníte sady ručného náradia, kde sú skrutkovače, kladivá, kliešte, kľúče a spojovací materiál.

Dodávka, montáž plastových okien. Developerské projekty.

Realitná kancelária - predaj nehnuteľností.

Stavebná činnosť, výstavba: - rodinné domy - rekonštrukcia - zatepľovanie fasád Dodávka, montáž, servis: - plastové, drevené, hliníkové okná a dvere - rolety, žalúzie

Veľkoobchod, maloobchod, predaj - sušené stolárske rezivo: - podlahové a obkladové palubovky - borovicové rezivo - veľkosklad reziva - smrek, buk, dub, borovica, jelša, jaseň, javor, smrekovec, topoľ, breza.

Veľkoobchod, distribúcia, predaj: - farby - náterové hmoty - riedidlá - laky Výrobky: - syntetické farby na železo a kov - syntetické farby antikorózne - syntetická farba jednovrstvová - antikorózne rýchloschnúce farby - základové a podkladové farby - lazúry na drevo - hrubovrstvé, slabovrstvé - impregnácia, napúšťadlá, lepidlá - ...

Služby: - reklamná činnosť - návrhy log - grafické spracovanie a tvorba propagačných materiálov - tlač

Predaj, montáž, oprava, servis: - rolety - žalúzie - garážové vráta

Stavebniny: -stavebný materiál -lacná keramická dlažba -obklady -lepidlá -a ďalšie.

Tesárske práce Stolárske práce Kúrenárske práce Zatepľovanie fasád Dodávka a montáž - plastové a hliníkové okná - eurookná Sadrokartonárske práce Zakladanie stavieb Pokládka - drevené plávajúce podlahy Stavebná činnosť - rekonštrukcia budov Murárske práce.

Činnosť: - starostlivosť o stromy - prerezávanie stromov - rizikové výrub stromov.

Zváracia technika. Montáž, predaj a servis: -všetky zváracie techniky vrátane náhradných dielov a prídavných materiálov. Požičovňa, požičiavanie: -zváracie techniky.

-Mimoškolská výchova a vzdelávanie, organizovanie kurzov, školenia, vrátane lektorskej činnosti -Reklamná činnosť, marketing, mediálne zastúpenie -Realitná činnosť, správa a údržba nehnuteľností -Údržba motorových vozidiel a ich príslušenstva -Veľkoobchod a maloobchod -Sprostredkovanie obchodu a služieb Montáž, opravy, revízie a skúšky ...

Predaj: - záhradkárske potreby (hnojivá, .osivá, pesticídy) - chovateľské potreby (krmivá, napájačky, náradie) - jazdecké potreby (bezpečnostné helmy, vesty, ohlavy, bičíky) - pracovné odevy, obuv, rukavice.

-Prenájom a požičiavanie vecí hnuteľných -Ubytovacie služby -Realitná činnosť -Hostinská činnosť

Predaj a realizácia zateplenia budov, opravy fasád, čistenie rias, plesní a nečistôt z fasád, odstránenie graffiti, ochranné a antigraffiti nátery. Miešame prefarbené omietky a farby. Produkty na čistenie, sanácia, fasádne nátery KEIM, produkty KEIM, VISCO, BAUMIT, PROFI baustoffe, QUICK-MIX, TUBAG.

Návrhy záhrad Odborné konzultácie v odbore záhradná architektúra, kurzy a semináre Záhrady v súlade s prírodou, ekozáhrady

Výroba nábytku na zákazku: -kancelársky nábytok -kuchyňa vrátane spotrebičov -detské izby -spálňa -okná, dvere -vstavané skrine -schodisko -nábytok pre hotely, reštaurácie -záhradné altány.

Realizácia interiérov. Predajňa designového nábytku.

Podlahárske práce vrátane stierkovania podkladu: - predaj a pokládka vinylových podláh, PVC, záťažových aj bytových kobercov - plávajúce podlahy.

Návrhy a realizácia súkromných aj firemných interiérov, vrátane súvisiacich drobných stavebných úprav, dodávky na kľúč aj jednotlivo.

Aplikácia a predaj - termokeramické náterové hmoty ThermoShield na využitie v stavebníctve i strojárstve Predaj - rúrkové sanitárne a vykurovacie systémy JOHN-GUEST Požičovňa - čistiace zariadenie - priemyselné vysávače - výčapné zariadenie s chladením

Realitná kancelária. Sprostredkovanie, nákup, predaj, prenájom: -nehnuteľnosti -domy, byty -pozemky.