Kúpte si kvalitné náradie pre Váš dom, byt či záhradu, ako sú sekery, záhradné nožnice, rýle, lopaty, vidly, metly, hrable či pílky na konáre. V každej dielni oceníte sady ručného náradia, kde sú skrutkovače, kladivá, kliešte, kľúče a spojovací materiál.

-Mimoškolská výchova a vzdelávanie, organizovanie kurzov, školenia, vrátane lektorskej činnosti -Reklamná činnosť, marketing, mediálne zastúpenie -Realitná činnosť, správa a údržba nehnuteľností -Údržba motorových vozidiel a ich príslušenstva -Veľkoobchod a maloobchod -Sprostredkovanie obchodu a služieb Montáž, opravy, revízie a skúšky ...

Predaj: - záhradkárske potreby (hnojivá, .osivá, pesticídy) - chovateľské potreby (krmivá, napájačky, náradie) - jazdecké potreby (bezpečnostné helmy, vesty, ohlavy, bičíky) - pracovné odevy, obuv, rukavice.

-Prenájom a požičiavanie vecí hnuteľných -Ubytovacie služby -Realitná činnosť -Hostinská činnosť

Predaj a realizácia zateplenia budov, opravy fasád, čistenie rias, plesní a nečistôt z fasád, odstránenie graffiti, ochranné a antigraffiti nátery. Miešame prefarbené omietky a farby. Produkty na čistenie, sanácia, fasádne nátery KEIM, produkty KEIM, VISCO, BAUMIT, PROFI baustoffe, QUICK-MIX, TUBAG.

Návrhy záhrad Odborné konzultácie v odbore záhradná architektúra, kurzy a semináre Záhrady v súlade s prírodou, ekozáhrady

Výroba nábytku na zákazku: -kancelársky nábytok -kuchyňa vrátane spotrebičov -detské izby -spálňa -okná, dvere -vstavané skrine -schodisko -nábytok pre hotely, reštaurácie -záhradné altány.

Realizácia interiérov. Predajňa designového nábytku.

Podlahárske práce vrátane stierkovania podkladu: - predaj a pokládka vinylových podláh, PVC, záťažových aj bytových kobercov - plávajúce podlahy.

Návrhy a realizácia súkromných aj firemných interiérov, vrátane súvisiacich drobných stavebných úprav, dodávky na kľúč aj jednotlivo.

Aplikácia a predaj - termokeramické náterové hmoty ThermoShield na využitie v stavebníctve i strojárstve Predaj - rúrkové sanitárne a vykurovacie systémy JOHN-GUEST Požičovňa - čistiace zariadenie - priemyselné vysávače - výčapné zariadenie s chladením

Realitná kancelária. Sprostredkovanie, nákup, predaj, prenájom: -nehnuteľnosti -domy, byty -pozemky.

Realitná kancelária. Sprostredkovanie, predaj, prenájom: -nehnuteľnosti: -byty, rodinné domy, pozemky, rekreačné objekty, garáže -komerčné objekty a priestory na podnikanie - riešime exekúcie a nehnuteľnosti v insolvencii. Služby, zaistenie: -komplexný právny servis -znalecké posudky -financovanie, poistenie nehnuteľností - ...

Autorizovaný predajca výrobkov firmy SULKO. Výroba, predaj, montáž: - plastové okná a dvere - drevené Eurookná - príslušenstvo ku všetkým výrobkom.

Naša firma sa zameriava na výrobu typizovaného kancelárskeho nábytku, kuchýň, vybavenie reštaurácií a barov a tiež na zákazkovú výrobu (spálňa, detské a študentské izby, obývacie izby, vstavané skrine, predsiene, haly a pod.). Výroba: - typizovaný kancelársky nábytok - kuchyňa - vybavenie pre reštaurácie, bary - bytový nábytok na zákazku: ...

Stolárstvo, zákazková výroba: -nábytok pre interiéry aj exteriéry -drevené doplnky, vrátane kombinácie s kovom, sklom či nerezom -okná -schody, schodiská. Práca: -povrchové úpravy - farbenie, lakovanie.

Záhradné práce, služby: - kosenie trávy, kosenie, kosenie - strihanie okrasných drevín - stávkovanie trávy, kultivácia - prevzdušňovanie trávnika.

Predaj, montáž, inštalácia, výmena, zameranie: - plastové okná - siete proti hmyzu - žalúzie - parapety. Vykonávame stavebné práce: - rekonštrukcia kúpeľní, bytov - zateplenie fasád.

Architektonické štúdio. Achitektonické štúdie a návrhy pre interiéry. Rekonštrukcia od štúdie po vykonávací projekt vrátane zaistenia stavebného povolenia. Služby: - projekcia, projektovanie: - rodinné domy. Návrhy, kompletná realizácia: - bytové interiéry.

Zaoberáme sa: - prenájom a servis mobilných toaliet. Boxi štandard: - odvetraný fekálny tank s obsahom 227 litrov - pisoár - háčik na odevy - zrkadlo - držiak dvoch roliek toaletného papiera - hmotnosť 80 kg - Rozmery 1400 x 1100 x 2400 mm. Boxi voda: - odvetraný fekálny tank s obsahom 227 litrov - pisoár - háčik na ...

Naša firma sa zaoberá výrobou drevených EUROOKEN-dvojsklo aj trojsklo, kastlových (špaletových) okien vr. ozdobných prvkov na pamiatkové budovy, vchodových EURODVERÍ, interiérových obložkových dverí, drevených garážových brán, zimných záhrad a všestrannou zákazkovou výrobou z masívu. Zadarmo a radi Vám spracujeme cenovú ponuku. Naša firma je ...

Maloobchod, predaj, montáž: - žalúzie - parapety - siete proti hmyzu - látkové rolety.

Prenájom nehnuteľností, bytov a nebytových priestorov.