Kúpte si kvalitné náradie pre Váš dom, byt či záhradu, ako sú sekery, záhradné nožnice, rýle, lopaty, vidly, metly, hrable či pílky na konáre. V každej dielni oceníte sady ručného náradia, kde sú skrutkovače, kladivá, kliešte, kľúče a spojovací materiál.

Predaj: -tehlový systém POROTHERM -presné tvárnice HEBEL -tehly: -plné -ľahčené -biele -šamotové -klinkery RÓBEN -lícové tehly -preklady.

Distribúcia a výroba káblov, redukcií a príslušenstva pod vlastnou značkou PremiumCord. Autorizovaná distribúcia: - Aten - Igitus - ClickTronic - Home Theater - Qnap - Acar - Sunix - Manhattan - Armor - D-clean - Conteg - goobay.

Realizácia bytových a nebytových interiérov. Ponúkame Vám dodanie materiálu a jeho následnú odbornú montáž: - tieniaca technika - dvere, zárubne - podlahy - schody.

Montáž: - napínané stropy sú nástupcom klasických stropov zo sadrokartónu, predstavujú závesný stropný systém skladajúci sa z dvoch základných komponentov – obvodového profilu a ľahkej membrány z PVC, ktorá sa napína a upevňuje na danú plochu. Vedľa stropov môže byť tento systém použitý aj na steny, na vytváranie stropných i nástenných malieb, ...

Predaj: - kompletného sortimentu pletív a plotov - drôtené, priemyselné, chovateľské, lesnícke ploty. Vykonávame odbornú montáž a realizáciu oplotenia na kľúč vrátane stavebných úprav - pozinkované a hliníkové samonosné posuvné brány, krídlové brány a bránky. Vyrábame a montujeme sekčné, priemyselné a rolovacie vráta aj kované, oceľové, ...

Dizajnér, návrhár: - zaoberám sa návrhmi bytových i nebytových priestorov - vypracovanie návrhu interiéru - poradenstvo ohľadom výberu vhodných materiálov - odporúčania vierohodných firiem pre následnú realizáciu.

Výroba kovaných plotov, brán, zábradlí. Predaj - plastové okná - žalúzie - siete do okien - interiérové dvere - strešná krytina - krby, kachľové pece.

Predaj stavebnín - tehly - cement, vápno - stavebná chémia - obklady a dlažba - betónové výrobky.

Realitná kancelária - predaj a prenájom nehnuteľností.

Realitná kancelária - predaj nehnuteľností z konkurzných konaní.

Autorizovaný inžinier pre pozemné stavby - stavebný dozor - inžinierska činnosť - projektová dokumentácia - realitný inšpektor, prehliadka a zhodnotenie stavu nehnuteľnosti.

Projekty, výrobné moduly, dodávky na kľúč, inžiniering, servis aj pozáručné: -procesné technológie (investičný celok) a podporné servisné služby pre mliekarenstvo, pivovarníctvo, nápojový priemysel, potravinárske tekuté procesy, farmáciu a kozmetický priemysel. Stroje a zariadenia: -tepelné procesy: -doskové a rúrkové výmenníky ...

Predaj, montáž, servis - tepelné čerpadlá - klimatizácia.

Rekonštrukcia - rehabilitačné bazény. Architektonický ateliér. Rekonštrukcia - historické objekty, RD, domy pre seniorov.

Stolárstvo, stolárstvo. Výroba: -stolárske výrobky: -nábytok všetkého druhu -okná -dvere -drevené schody -obaly všetkých veľkostí: -drevené -sololitové.

Architektonická a projekčná činnosť - návrhy interiérov - projektovej dokumentácie. Realizácia stavieb - výstavba na kľúč.

Montáž, opravy, servis - vzduchotechnika - chladiace zariadenia a tepelné čerpadlá. Zámočníctvo, nástrojáreň.

Kúpeľňové štúdio. - tvorba 3D pre grafický návrh kúpeľne - vybavenie pre kúpeľne - sanitárna keramika, vane sprchové vaničky, masážne systémy, sprchové kúty, sauny, vodovodné batérie, kúpeľňový nábytok, kúpeľňové doplnky, obklady dlažby - predaj sortimentu voda a kúrenie -kúpeľne na kľúč

Realitná kancelária - predaj a prenájom nehnuteľností.

Výroba, predaj: - dojčenské oblečenie - detské posteľné súpravy.

Služby: - vodoinštalácia - kúrenárske práce - plynoinštalácia - montáž vonkajších rozvodov tepla, teplej úžitkovej vody aj minerálnej vody, s použitím predizolovaného plastového flexibilného potrubia Flexalen - výstavba a rekonštrukcia kotolní a výmenníkových staníc