Kúpte si kvalitné náradie pre Váš dom, byt či záhradu, ako sú sekery, záhradné nožnice, rýle, lopaty, vidly, metly, hrable či pílky na konáre. V každej dielni oceníte sady ručného náradia, kde sú skrutkovače, kladivá, kliešte, kľúče a spojovací materiál.

Kúrenárske práce - servis a montáž kotlov - podlahové kúrenie - vodoinštalatérske práce.

Predaj, pokládka - koberce - PVC - plávajúce podlahy.

Činnosť: - služby v oblasti produktového a interiérového dizajnu

Ťažba a spracovanie: -nerastné suroviny. ŠTRKOVŇA: -Ostrožská Nová Ves, Nádražní 946 -tel.:572432314, 602568333 -e-mail: straka @ dobet.cz . BETONÁRNE: -Ostrožská Nová Ves, Nádražná 946: -tel.:572432324, 572432333 -fax: 572432325 -e-mail: beton.onv @ dobet.cz . Autodoprava, doprava, preprava: -nákladné. Výroba, doprava, ...

Predaj: - elektroinštalačný materiál - videstudio EVIS.

Vyrábame plastové bazény, nádrže, septiky, žumpy, nádrže, nádrže na dažďovú vodu. Bazény a nádrže rozvážame po celej ČR a SR.

Predaj, servis, eshop: -záhradná a lesná technika -náradie -lovecké potreby -fotopasce -lovecká optika -elektronika -poľovnícke oblečenie a obuv.

Spoločnosť ELMET TRADE sa zaoberá distribúciou a predajom ohrievacej techniky značky Elektromet v Českej republike. Ide hlavne o kotly na tuhé palivá, bojlery, ohrievače vody, solárne výmenníky, akumulačné nádoby, solárne systémy, solárne kolektory, automatické kotly či kotly na pelety.

Činnosť: - realizácia, údržba záhrad.

Pobočka spoločnosti CEMEX. Betonáreň - pre zimné obdobie vybavená zariadením na ohrev zámesovej vody. - vybavená zariadením na predohrev kameniva. - súčasťou betonárne je aj recyklačné zariadenie na spracovanie zvyškového betónu.

Služby - projekcia a realizácia záhrad a verejných priestorov - interiérová zeleň - strešné záhrady - výrub a rez stromov.

Výroba, dodávka, montáž: -zariadenie priemyselnej automatizácie: -riadiace jednotky, plošné spoje pre riadenie obuvníckych, textilných, obrábacích a ďalších strojov -kompletácia týchto zariadení z vlastnej riadiacej jednotky, čidiel, káblov, pohonov, snímačov -systémy pre monitorovanie a riadenie akýchkoľvek technologických procesov so ...

Prenájom bývalého areálu mäsokombinátu v Hodoníne (ul. Veľkomoravská) - tel.: 518390219, fax.: 518390222 Správa, údržba, prenájom nehnuteľností: -nebytové priestory -sklady, skladové priestory -administratívne priestory, kancelárie -výrobné priestory -uzavretý objekt-služba na vrátnici -služby VZV (vysokozdvižné vozíky).

Internetový obchod, e-shop: - dizajnový nábytok, osvetlenie.

Výroba brán a predaj garážových brán. Dodávky: - brány - vráta - plotové zostavy - pergoly - markízy - predokenné rolety - žalúzie.

Maloobchod, predaj: -koberce -záclony -bytové doplnky -textil -obliečky -periny z dutého vlákna -periny pre alergikov a astmatikov -čistiareň peria -šitie perín aj atypické rozmery -francúzskej periny.

Umelecké kováčstvo - kovové brány, mreže, zábradlia - zámky, kľúče.

Činnosť: - realitná kancelária - advokátska kancelária.

Služby: - kosenie, údržba trávnikov - kosenie trávy.

Výroba - šité a háčkované dekorácie - šperky.

Zaoberáme sa predajom všetkého nábytku: - sedacích súprav - kuchyňou - posteľou - stolov a stoličiek. Ďalej potom predajom veľkých elektrospotrebičov, voľne stojacich aj vstavaných - práčky, umývačky, chladničky, rúry, sušičky. Predaj: - hliníkové rebríky a lešenia. Montáže vodo-topo-plyn.

Predaj, servis, požičovňa: -elektrické ručné náradie -hutniace stroje -búracie kladivá -diamantová, kotviaca technika -bagre, nakladače Služby: -zemné stavebné práce -predaj a servis stavebnej mechanizácie Takeuchi