Kúpte si kvalitné náradie pre Váš dom, byt či záhradu, ako sú sekery, záhradné nožnice, rýle, lopaty, vidly, metly, hrable či pílky na konáre. V každej dielni oceníte sady ručného náradia, kde sú skrutkovače, kladivá, kliešte, kľúče a spojovací materiál.

Vykonávanie stavieb, ich zmien a odstraňovanie -Inžinierska činnosť Oceňovanie majetku pre veci nehnuteľné

Stavebná činnosť, montáž, pokládka: - drôtené ploty - ploty z KB Blokov - betónové ploty - zámková dlažba - palisády

Služby: - návrhy interiérov - Home Staging

Realitná kancelária - predaj a prenájom nehnuteľností.

Služby v oblasti nehnuteľností a investícií - realitná a poradenská činnosť.

Služby: - aranžérka - aranžérske práce - výzdoba interiérov.

Návrhy, zhotovenie, šitie: - bytový textil na mieru - dojčenský textil. Predaj: - látky, metráž.

Výroba: - reklamná tabuľa - oceľové regály - jednoduché a dvojkrídlové okná a dvere - oceľové schody - ploty - zábradlie Demolácia: - existujúce objekty Výroba a montáž: - oceľové konštrukcie - presklené oceľové konštrukcie - veľké oceľové konštrukcie Realizácia : - priemyselné stavby Výstavba : ...

Predaj kamene dekorácie, ázijské a japonské lampy, záhradnícke potreby, jazierka, jazierkové technológie.

Návrhy, realizácia, záhrad, záhradné jazierka, závlahové systémy, pokládka, trávniky.

ELEKTRA - MICHALEC PETR Predaj. Elektra obchod. Elektrospotrebiče, elektrotechnika. Riad. Predajná doba: pondelok – piatok 8:00-12:00 13:00-17:00 sobota 8:00-11:00

Výroba elektroinštalačných úložných materiálov - elektroinštalačná krabica - elektroinštalačné lišty, kanály - upevňovací materiál - káblové chráničky - pomocné náradie, samolepiace pásky.

Dodávka, predaj, montáž - bazény - bazénové vane - filtrácia, osvetlenie, ohrev vody bazénov.

Pe Granit, s.r.o. je firmou z Jeseníka, ktorá vykonáva profesionálne kamenárske a dlaždičské práce. Zaistí vám dodávku obrubníkov, dlažobných aj žulových kociek, odsekov, krajníkov, kamenných dlažieb či schodov a tiež mozaiek. Vďaka spolupráci s odborníkmi, architektmi a skúsenými robotníkmi realizuje zákazky v Olomouci, Brne, Ostrave alebo Zlíne, ...

Svet kúpeľní - Kúpeľňový svet. Predaj, e-shop: - vybavenie kúpeľní - kúpeľňové doplnky - návrhy kúpeľní.

Realitná a poradenská činnosť - služby v oblasti nehnuteľností - predaj, prenájom bytov a komerčných priestorov.

Realitná a developerská činnosť - predaj stavebných pozemkov na rezidenčné bývanie - predaj nízkoenergetických montovaných rodinných domov v lokalite Slnečné terasy v Lánoch pri Kladne.

E-shop, veľkoobchod, sklad: - bytový textil - posteľné súpravy - prestieradlá - prehozy, deky - záclony

Kamenná predajňa a e-shop s delikatesami a všetko na domáce varenie. Kvalitný riad Raymond Blanc a Cake Boss s doživotnou zárukou, nože, kuchynské spotrebiče a pomôcky, grilly a výber z kuchárok našich aj zahraničných autorov.

Prenájom nebytových priestorov, správa nehnuteľností.

Spoločnosť CESARE interiér vznikla v roku 1997, má sídlo v Tábore, ale svoju obchodnú aktivitu prevádzkuje predovšetkým v Prahe. Našou hlavnou činnosťou sú realizácia kuchýň, bytových a kancelárskych interiérov. Klientom garantujeme záručný aj pozáručný servis.

Spoločnosť vznikla v roku 1994 a už od svojho vzniku sa špecializuje na montáž nábytku. Stolárska výroba, montáž - kuchyňa na mieru - kuchynské linky vrátane montáže vstavaných spotrebičov - kancelársky nábytok - sedací nábytok - interiéry na kľúč - pokládka - plávajúce podlahy.

Vykonávame: - projektovanie, zakladanie, údržba a rekonštrukcia záhrad a parkov - arboristika - rizikové výrub.

Výroba, predaj: - tienidlá pre indoor kultiváciu rastlín