Kúpte si kvalitné náradie pre Váš dom, byt či záhradu, ako sú sekery, záhradné nožnice, rýle, lopaty, vidly, metly, hrable či pílky na konáre. V každej dielni oceníte sady ručného náradia, kde sú skrutkovače, kladivá, kliešte, kľúče a spojovací materiál.

Predaj: - nábytok - postele, nočné stolíky - úložné priestory - komody, skrine - obývacie steny, televízne a konferenčné stolíky - sedacie súpravy, kreslá - stoličky, kuchynské stoly. Predajňa: Hlávkova 354 Preštice 334 01

Opravy a predaj elektro. Maloobchod: -automatické práčky -klasické práčky -sporáky -bojlery -chladničky -práčky. Opravy: -práčky -elektrospotrebiče.

Zámočníctvo, kovovýroba Výroba: - vráta - brány - ploty - zábradlie - mreže.

Pobočka. Predajné a konzultačné stredisko. Predaj, montáž, odborné poradenstvo: - plastové okná - plastové dvere - príslušenstvo k plastovým oknám: - parapet - interiérové žalúzie - rolety - siete proti hmyzu. Sídlo firmy: - Poľská 4, Česká Ves.

Firma sa dnes úspešne etabluje v segmente developerskom, stavebnom, v cestovnom ruchu a gastronómie, ale aj v ďalších segmentoch ako je poistenie a financovanie, ktoré spoločnosť používa ako nástroj pre benefit klienta. Obory financovania a poistenia budeme aj naďalej rozvíjať ako plnohodnotný samostatný segment s najvyššou prioritou.

Výroba zo sklolaminátu: - výroba sklolaminátových bazénov (bazény).

Firma pracuje v certifikovanom systéme kvality ISO 9001:2000 Výroba: - oceľové radiátory a príslušenstvo - pasce na hlodavce - pasce na zver a škodnú - spracovanie plechov na CNC strojoch - delenie plechov - tvárnenie - zváranie. Služby: - projekcia a inštalácia v odbore plyn, voda, kúrenie. Možnosť poskytnutia náhradného ...

Revízia tlakových nádob, potrubí a kotlov.

Dodávka, montáž: - klimatizácia - tepelné čerpadlá - priemyselné chladenie.

Veľkoobchod. Podložky pod kolieskové stoličky. Podložky pod kreslá. Prechodové lišty. Ukončovacie lišty. Schodové lišty.

-Výroba textílií, textilných výrobkov, odevov a odevných doplnkov -Nakladanie s odpadmi (okrem nebezpečných) -Prípravné a dokončovacie stavebné práce, špecializované stavebné činnosti -Sprostredkovanie obchodu a služieb -Veľkoobchod a maloobchod -Zasielateľstvo a zastupovanie v colnom konaní -Ubytovacie služby -Činnosť informačných a ...

Montáž, predaj: Bezpečnostné dvere a vchodové dvere: - do bytov, kancelárií i rodinných domov - celokovové dvere - protipožiarne dvere - interiérové dvere. Zastúpenie značiek: Komsta, Gerda, Sherlock, Gerbrich, Hörmann, Bedex, Napako, Skydas a iné. Vaše dvere vybaví bezpečnostným kovaním a povrchovou úpravou podľa Vášho ...

Stolárstvo: - výroba nábytku na mieru - kompletná realizácia interiérov.

Služby: - údržba nehnuteľností - upratovacie služby - čistenie kobercov - údržba záhrad.

Dodávka, montáž: - plastové okná, dvere - zimné záhrady - drevené vchodové dvere - interiérové dvere - žalúzie.

Veľkoobchod, internetový obchod, e-shop, eshop, predaj: -interiérové a exteriérové svietidlá.

Služby: - hodinový manžel - drobné opravy - zostavovanie nábytku - inštalatérske práce - obkladačské práce - zámočnícke a zváračské práce - klampiarske práce - výrub stromov - opravy a stavba plotov - terénne úpravy a ďalšie.

E-shop, internetový obchod: - obalové materiály - vrecká, tašky, vrecia - baliaci papier, darčekové tašky a stuhy - plastový riad a tégliky - drogéria, upratovacie prostriedky - sviečky - elektro, osvetlenie - záhradné potreby - autopríslušenstvo a ďalšie.

Realitný maklér. Kancelária: HO.NE.S. real s.r.o. Jožky Jabúrkové 1 77900 Olomouc

Práca, výroba: - stolárske - tesárske - pokrývačské - podlahárske - kuchyňa - skrine - šatne

Služby: - návrhy, realizácia a údržba okrasných záhrad - ovocinárstvo - vrúbľovanie, rez stromov - kurzy aranžovania - kvetinárstvo - presádzanie, ošetrovanie rastlín - poradenstvo.

E-shop: - trávne zmesi, osiva - hnojivá - postreky - rozmetadlá hnojív a posypové vozíky - postrekovače - záhradná technika, náradie

Činnosť: - montáž závlahových systémov - výrub, orez stromov - údržba, kosenie trávnikov.