Kúpte si kvalitné náradie pre Váš dom, byt či záhradu, ako sú sekery, záhradné nožnice, rýle, lopaty, vidly, metly, hrable či pílky na konáre. V každej dielni oceníte sady ručného náradia, kde sú skrutkovače, kladivá, kliešte, kľúče a spojovací materiál.

Výroba, stavba, montáž - záhradné drevostavby - záhradné domčeky - pergoly - garážové státie. Ďalšia činnosť - zemné práce - demolácia, búranie - pokládka dlažby - stavba prístupových ciest - výrub stromov, porez dreva.

Ponúkame expresnú výrobu sedacích súprav presne na mieru vášmu bytu, alebo predaj hotových z vlastného modelového radu. Rozmer na prianie vr.atypov. Široká škála poťahových látok a látok s aquaclean úpravou. Vyrábame v Prahe a dodávame do celej SR.

Služby: - rizikové výrub stromov - prerezy

Expresná výroba: - sedacích súprav presne na mieru. Predaj: - sedacie súpravy z vlastného modelového radu. Výroba na prianie vrátane atypických rozmerov. Široká škála poťahových látok a látok s aquaclean úpravou.

Expresná výroba: - sedacích súprav presne na mieru. Predaj: - sedacie súpravy z vlastného modelového radu. Výroba na prianie vrátane atypických rozmerov. Široká škála poťahových látok a látok s aquaclean úpravou.

Prieskum trhu Reklamná a propagačná činnosť Nákup a predaj výpočtovej techniky Činnosť organizačných a ekonomických poradcov Zprostredkovateľská činnosť v rozsahu voľnej živnosti Poradenská činnosť v oblasti obchodu a služieb v rozsahu voľnej živnosti Sprostredkovanie predaja, prenájmu a kúpy nehnuteľnosti (realitná činnosť) Kúpa tovaru za ...

Užitočné veci pre rôzne odvetvia: - chovateľské potreby - detský tovar - šport - dom a záhrada - móda a oblečenie - príslušenstvo pre mobilné telefóny.

Maloobchod, splátkový predaj s akontáciou aj bez, zmluvný servis: -televízia -video -práčky a chladničky všetkých značiek -umývačky a sporáky -vstavané kuchynské spotrebiče -sklokeramické dosky -plynové dosky -satelitná a DVB-T technika Predajne: Napájadlá Komenského 1529 Otváracia doba Po-Pi: 9:00-18:00 So: ...

Oprava, servis: - pekárske stroje - deličky cesta. Predaj náhradné diely. Predaj: - spojovací materiál - klinové remene - gufera - ložiská.

Obklady bazénov, realizácia, servis a rekonštrukcia bazénov - bazény - whirpooly - vodné atrakcie - zakrytie vodnej hladiny - technológia bazénov - úprava vody v bazéne

Zaoberáme sa predajom drevených doplnkov pre domácnosti, kovania, doplnkov pre stolárov a veľkoplošného materiálu. Ponúkame predaj cez eshop s drevenými kuchynskými potrebami, detskými hračkami, nábytkom a dámskou bižutériou. Ďalej ponúkame formátovanie a olepovanie veľkoplošného materiálu a zákazkovou výrobou nábytku podľa priania zákazníka.

Služby: - údržba zelene - údržba a správa parkovacích miest - upratovanie verejných priestranstiev - správa a údržba mestských cintorínov - ručná zimná údržba - probačná a mediačná služba

Tesárske, stolárske a rezbárske práce - drevostavby - podkrovné vstavby - väzby - drevené podlahy a stropy - schody a dvere - jednoduchý nábytok (lavica, polica).

-Sprostredkovanie obchodu a služieb -Poskytovanie softvéru, poradenstvo v oblasti informačných technológií, spracovanie dát, hostingové a súvisiace činnosti a webové portály -Veľkoobchod a maloobchod Výroba, inštalácia, opravy elektrických strojov a prístrojov, elektronických a telekomunikačných zariadení

Stavebno historické prieskumy Inžinierska činnosť Architektonická kancelária Projekčné práce Novostavby - rekonštrukcia

Služby: - bezpečnostné služby - stráženie majetku - organizačné služby - patrolovacie služby - kontrola nemocenských - upratovacie práce - čistenie - údržba vonkajších a zelených plôch - správa objektov - predaj pracovných odevov.

Výroba: - záložné napájacie systémy. Vývoj a výroba: - elektronické súčasti a komponentov pre diaľkové dohľady a riadenie napájacích systémov. Elektronika pre riadenie systému klimatizácie.

Kovovýroba a drevovýroba - tesárske práce, výstavba záhradných domčekov, pergol, prístreškov, detských domčekov, terás, plotov a záhradného nábytku - zámočnícke práce, výroba plotov, brán a bránok, kovových konštrukcií, výťahových konštrukcií.

Činnosť účtovných poradcov, vedenie účtovníctva, vedenie daňovej evidencie.

LED osvetlenie: - návrhy - prepočty, dodávky - verejné osvetlenie - osvetlenie pre športoviská a priemysel.

Dodávka a montáž zariadenia na úpravu vody pre obce, priemysel aj domácnosti.

Dodávka a montáž zariadenia na úpravu vody pre obce, priemysel aj domácnosti.

Výroba, predaj: -klimatizačné a vzduchotechnické technologické jednotky.