Kúpte si kvalitné náradie pre Váš dom, byt či záhradu, ako sú sekery, záhradné nožnice, rýle, lopaty, vidly, metly, hrable či pílky na konáre. V každej dielni oceníte sady ručného náradia, kde sú skrutkovače, kladivá, kliešte, kľúče a spojovací materiál.

Naša firma Vám ponúka kvalitný tovar zo skladových výpredajov, tovar nahradený novými kolekciami od domácich potrieb až po ratanový nábytok. Firma Anekt CZ z Hradca Králové ponúka ďalej kvalitné sady hrncov Tescoma, jedálenské súpravy, výtvarné hračky, príbory Toner a mnoho ďalšieho. V našom e-shope si môžete porovnať tovar podľa ceny, alebo ...

Maloobchod, predaj: - elektrosúčiastky - výpočtová technika - solárna energia - osvetľovacia technika

Naša bytová agentúra vykonáva: - sprostredkovanie predaja bytov a domov - prenájmy bytov a domov. Zameriavame sa na Zlín a okolie.

Ponuka skla a potrieb pre domácnosť a gastronómiu.

Lakšmi – kvalitný indický nábytok to je luxus na dosah. Každý kus je vyrobený ručne a preto je jedinečný. Tento nábytok je vhodný na vybavenie rodinných domov, veľkých bytov, hotelov, reštaurácií, predajní a zámkov.

E-shop, internetový obchod - peňaženky dámske, pánske - púzdra na okuliare, karty, kľúčenky - dáždniky - dámske kabelky a tašky - bytové doplnky.

Návrhy a realizácia záhrad - údržba a obnova zelene - pokládka trávnych kobercov a zakladanie trávnikov - požičovňa stroja na kultiváciu a modeláciu terénu - návrhy a realizácia závlahových systémov.

Podlahárstvo. Predaj, maloobchod, pokládka, montáž: -plávajúce podlahy drevené a lamino -PVC linoleum -korok -parkety -koberce -liate podlahy -bambusové podlahy "bambopol". Práca: -podlahárske, podlahár.

Dodávky a inštalácia podlahových krytín. Drevené podlahy, vinylové podlahy a mnoho ďalších priamo od výrobcov.

Maloobchodný a veľkoobchodný predaj čerpacej techniky pre komerčné a priemyselné použitie: - EASY PUMP - SAER - KERSELF - HORN Záhradná a závlahová technika GARDENA.

Dodávka, predaj, veľkoobchod, maloobchod - čerpacia technika Montáž a servis - čerpacia technika Dodávka, predaj, veľkoobchod, maloobchod - závlahová technika Montáž a servis - závlahová technika

Sme priamym výrobcom lícových tehál. Ponúkame komplexné služby, ktoré oceníte pri realizácii fasád pri rodinných domoch, ako aj menších projektov v interiéroch. Široký výber obkladových pásikov, lícového muriva určených pre fasády, ploty, balkóny, terasy, múry, podmurovky, altány, pergoly, krby, komíny, schody, steny, kuchyne kúpeľne, bazény, ...

Výroba, montáž: - garážové brány-sekčné, hliníkové rolovacie, priemyselné, výklopné - vjazdové brány - predokenné rolety - markízy - mreže-pevné, rolovacie - siete proti hmyzu - žalúzie-horizontálne, vertikálne.

Predaj: - obklady - dlažby - sanitárna keramika - vybavenie kúpeľní - stavebná chémia, škárovacie hmoty Služby: - realizácia kúpeľní - rekonštrukcia kúpeľní - 3D návrhy kúpeľní Pobočka, Česká Lípa Pri Všeobecnom lese 3175 tel.: 487 763 734, 739 015 371

Služby v oblasti revízie elektro - revízia el. inštaláciou tovární, domov, bytov - revízia bleskozvodov - revízia strojov a náradia vrátane prostredia s nebezpečenstvom výbuchu a vysokého napätia. - revízia elektrického zariadenia.

Stolárstvo, výroba: - zákazková - nábytok - kuchynské linky - vstavané skrine - schody

E-shop, internetový obchod - odpudzovače hmyzu a škodcov - pachové ohradníky - ultrazvukové odpudzovače - fotopasce. Výdajné miesto, reklamácia, vrátenie tovaru - Veverkova 1343/1, Pražské Predmestie, 500 02 Hradec Králové

Náradie a nástroje: -akumulátorové skrutkovače -vŕtačky -brúsky -píly na drevo -frézky -hoblíky -stolové píly -stavebné stacionárne stroje -sanačné stroje -miešadlá zmesí -vysávače.

Ponúkame architektonické a inžinierske služby.

Dovoz a veľkoobchodný predaj rattanového nábytku, bytových doplnkov a strieborných šperkov: -súpravy, stoly, stoličky -kreslá, pohovky -komody a bielizníky -predsieňové steny, stojany, zrkadlá -police, botníky, skrinky -postele a nočné stolíky -vonkajší a záhradný nábytok -zariadenia pre hotely a reštaurácie.