Kúpte si kvalitné náradie pre Váš dom, byt či záhradu, ako sú sekery, záhradné nožnice, rýle, lopaty, vidly, metly, hrable či pílky na konáre. V každej dielni oceníte sady ručného náradia, kde sú skrutkovače, kladivá, kliešte, kľúče a spojovací materiál.

Dlaždičské práce - pokládka zámkovej dlažby, kamennej dlažby.

Služby v oblasti záhradníctva - realizácia záhrad na kľúč - projekcia rodinných záhrad.

Spoločnosť DR Studio sa venuje maloobchodnému a veľkoobchodnému predaju nábytku z umelého ratanu, ktorý je vyrábaný z kvalitného odolného polyuretánového vlákna. Dostanete od nás vysokú kvalitu za prijateľné ceny, s krátkou dodacou lehotou. V ponuke máme široký sortiment nábytku a doplnkov z prírodných materiálov ako je ratan, bambus, morská ...

Práca, služby: - murár, murárske - sadrokartonárske - omietkárske - obklady, dlažby - kamenné koberce

Výroba: -nábytok na zákazku (okrem kuchýň) -interiéry na zákazku.

Plynoinštalačné práce. Kúrenárske práce. Vodoinštalačné práce. Montáž: - kotly aj MARATOP - radiátory - potrubie.

Služby: - zákazková výroba - nábytok, bytové doplnky - predaj, montáž

- požičovňa náradia - servis a predaj náradia

Služby: - technické poradenstvo - architektonické aj inžinierske služby

Vykonávame predaj a inštaláciu infrapanelov, quartzového kúrenia, podlahového vykurovania a tepelnej ochrany vonkajších plôch, striech, odkvapov a potrubí. Dodávame profesionálne ohrievače, odvlhčovače a ventilátory + infrasauny.

Realitná činnosť, správa a údržba nehnuteľností.

Remeslo, práca: -truhlárske, stolárstvo. Zákazková výroba, eshop nábytok z masívu: -spálňa, obývacie steny, stoly, stolíky -skrine, skrinky, knižnice, príborníky -sedacie súpravy -doplnky: -kryté na radiátory -zrkadlá, závesné hodiny.

Záhradnícke práce - celoročná starostlivosť o záhradu - realizácia a úprava záhrad - úprava parkov a záhrad - realizácia verejnej i súkromnej zelene - montáž automatických závlahových systémov.

Stavebná činnosť: - novostavby rodinných domov, ich predaj a realitná činnosť s tým spojená.

Výroba: - dverí - pokosov, úkosov a oblúkov - bočných svetlíkov a nadsvetlíkov Predaj: - dvere (biele, vchodové, dyhované, bezpečnostné) - ADOOR NATUR - atypické - EXKLUSIVE - zárubne, okná - kovanie, podlahy, vitráže.

Naša predajňa sa nachádza v Úpici (okr. Trutnov, královohradecký kraj). Ponúkame lacný partiový nábytok, tzn. nábytok II.akosti, z Nemecka (do obývacej izby, detskej izby do spálne, do jedálne, ale aj repliky starožitného nábytku. Všetko je nové, nepoužité. Prostredníctvom nášho obchodu získavate možnosť vybavenia bytu od prestížnej nábytkárskej ...

ARTTECH štúdio Služby: -realizácia interiérov bytov a domov

Predaj, e-shop: - náradie pre dom a záhradu - inšpekčná kamera - záhradný nábytok.

Naša spoločnosť vyrába, predáva a montujeme: - predokenné, zatemňovacie, látkové, drevené rolety - rolovacie, sekčné a výklopné vráta - rolovacie a nožnicové mreže . vonkajšie, vertikálne a horizontálne žalúzie - mobilné priečky - markízy - vjazdové brány. V našom sortimente naďalej nájdete: - interiérové aj exteriérové ...

Spoločnosť zameriavajúca sa na realitný trh.

Servisný prenájom textílií JOB*: -bielizeň, lôžkoviny prenájom a servis s využitím v gastronómiu, hotelierstvo, zdravotníctvo -pracovné odevy prenájom a servis s využitím pre potravinársky, farmaceutický a strojársky priemysel, remeslá a služby (bundy, nohavice, overaly, špeciálne odevy pre značkové autoservisy) -objem ...

Ponúkame striedavé a jednosmerné regulované pohony, frekvenčné meniče, softštartéry, motory, elektroprevodovky, trafa, zdroje AC/DC, UPS, PLC systémy všetko od firmy Siemens. Vykonávame certifikovaný servis a opravy meničov Siemens a montáže zariadenia.

Predmetom podnikania bezpečnostnej agentúry SIPADAN a.s. sú bezpečnostné služby, upratovacie práce, ochrana osôb a majetku či správa nehnuteľností a budov po celej SR.