Kúpte si kvalitné náradie pre Váš dom, byt či záhradu, ako sú sekery, záhradné nožnice, rýle, lopaty, vidly, metly, hrable či pílky na konáre. V každej dielni oceníte sady ručného náradia, kde sú skrutkovače, kladivá, kliešte, kľúče a spojovací materiál.

Výroba a montáž: - interiérového zariadenia, - kuchynských liniek, - vstavaných skríň, - kancelárskeho nábytku, - nábytku na zákazku.

Dodávka, montáž: - interiérové dvere - garážové vráta - plastové okná - sklo do interiéru. Práca: - podlahárske.

Sme firma zaoberajúca sa výrobou, predajom a montážou sekcionálnych garážových brán, priemyselných brán a pohonov.

Predaj ručného aj elektrického náradia, zváracej techniky a ostatného sortimentu strojárskeho charakteru. Ponuka priemyselnej chémie, zváracích zdrojov, vzduchotechniky, ochranných pomôcok, meradiel, brusiva či autogénnej techniky.

Služby: - návrhy a realizácia interiérov - služby architekta

Predaj, eshop širokého sortimentu výrobkov zo skla, porcelánu, keramiky, darčekového tovaru a kuchynských potrieb.

Maloobchod, predaj: -kvety. Kvetinárstvo.

Dodávka, montáž, oprava, servis: - klimatizácia - tepelné čerpadlá

Výroba, montáž: -hliníkové okná a dvere -zimné záhrady -výkladové skrine -presklené fasády.

Výrobca a dodávateľ predizolovaného potrubia a príslušenstva. Predizolované potrubie sa používa na rozvody tepla, chladu a kondenzátov. Materiály: oceľ, PPR, PUR a SPIRO. Služby: projektovanie, školenia, strojné penenie a montáž elektro spojov.

Veľkoobchod, maloobchod, predaj, dodávky: Ložiská -guličková, valivá, axiálna, .. značky: SKF Oleje, mazivá FUCHS Lepidlá -loctite Náradie -profesionálne náradie Gufera, o-krúžky, klinové remene

E-shop, internetový obchod: - obliečky - prestieradlá - prikrývky na posteľ - prikrývky - deky - vankúše - uteráky, osušky - pyžamá, nočné košele - ponožky.

Predaj, montáž: - plastové okná, dvere - hliníkové okná, dvere - drevené okná, dvere - rolety, žalúzie.

Predaj: - robotické vysávače - robotické kosačky - bazénové vysávače - robotické vytierače na mokro a mopy do domácnosti - robotické čističe okien - roboty na čistenie grilov - príslušenstvo a náhradné diely - zvýhodnené sety a akčné ceny

Výhradné zastúpenie talianskeho výrobcu digestorov BEST a BROAN

Zabezpečovanie kompletovaných vyšších dodávok v oblasti ľahkej a komfortnej vzduchotechniky. Dodávka a montáž vzduchotechnických zariadení: - funkčné a komplexné vyskúšanie - zaregulovanie na projektové parametre - revízia protipožiarnych klapiek - zaistenie dokumentácie skutočného prevedenia diela - zaškolenie obsluhy - skúšobná ...

Autorizovaný predajca kuchýň DanKüchen. Kuchynské štúdio.

Výroba, veľkoobchod, maloobchod, predaj: -bytové svietidlá -žiarivkové modulové osvetlenie -systém RPK, OVALE -svietidiel: -žiarivkové systémy -Down Light -svietidlá podhľadové, prisadené, priemyselná, zemná, záhradná, pouličná, núdzová -úsporné zdroje svetla -zákazková výroba osvetlenia. Návrhy, projekcie, ...

Buchara, s.r.o. pôsobí na slovenskom trhu už viac ako 15 rokov. Po celú dobu svojej existencie sa zaoberá maloobchodným a veľkoobchodným predajom ručne viazaných kobercov.

Import značkových potrieb pre kuchyňu a domácnosť v ČR. Zastúpenie: - Rosenthal - Fissler - Emile Henry - Rösle - Zwilling J.A. Henckels - Alessi - Brita.

Internetový obchod, e-shop: - varné sklo - kanvica na čaj - krčahy, karafy - sklenené pekáče - sklenené dojčenské fľaše - čaje.

Predaj, pokládka: - drevené a plávajúce podlahy - parkety.

Služby: - zakladanie spoločností, poskytovanie obchodných adries, kancelársky a konferenčný servis, marketing - prenájom komerčných a bytových priestorov - prenájom komunikačnej a IT techniky - poradenstvo v oblasti ekonomických analýz, krízového riadenia, change managementu a optimalizácie procesov

Veľkoobchod - spojovací materiál - skrutky, matice, podložky, závitové tyče, nity, napínače - kotviaca technika.