Kúpte si kvalitné náradie pre Váš dom, byt či záhradu, ako sú sekery, záhradné nožnice, rýle, lopaty, vidly, metly, hrable či pílky na konáre. V každej dielni oceníte sady ručného náradia, kde sú skrutkovače, kladivá, kliešte, kľúče a spojovací materiál.

Záhradnícke služby: - projekcia, údržba záhrad - výrub stromov - frézovanie pňov - zakladanie, starostlivosť, kosenie trávnikov.

Dodávka, montáž: - teplovodné podlahové vykurovanie.

Architekt Ing. arch Petr Lédl vykonáva všetky architektonické práce od počiatočnej štúdie až po autorský a technický dozor pri realizácii projektu. Sídlime v obci Veľké Přílepy, okres Praha - západ. Naša činnosť: - architektonické štúdie - urbanizmus - projekcia novostavieb, rekonštrukcií rodinných i bytových domov, administratívnych ...

Montáž, výroba, servis, predaj: - kotly, horáky - stredotlakové a nízkotlakové parné kotly - ekologický parný kotol - prepraviteľné kotolne - ohrievače vody a vzduchu - tlakové celky, náhradné diely pre kotly a horáky. Montáž, stavby: - plynové rozvádzače - plynovody, kotolne na kľúč - rekonštrukcia kotolní, pecí, kotlov.

Chcete predať, alebo kúpiť nehnuteľnosť, hľadáte pozemok, alebo ho chcete zhodnotiť? Nie ste si istí technickým stavom objektu a neviete, aké náročné budú opravy? Uvažujete radšej o novostavbe? Potrebujete zafinancovať? Poradíme a radi poslúžime!

Kultúrne a kongresové centrum Otrokovická BESEDA organizuje kultúrne, spoločenské podujatia v regióne. Organizujeme jazykové či ručné kurzy, prednášky a semináre i tematické zájazdy a premietanie filmov. Firmy i súkromné osoby môžu využiť prenájom veľkej spoločenskej sály pre vzdelávacie, spoločenské, kultúrne podujatia, kongresy, školenia, ...

Práca: -elektroinštalácia. Výroba: -rozvádzače. Montáž: -bezpečnostné systémy.

Činnosť: - tvorba mobilných a internetových aplikácií

Výroba: - zákazkový nábytok - kuchyňa na mieru - vstavané skrine - knižnice - postele Dizajnérske služby.

Výroba, predaj: - kávomlynčeky a mlynčeky na korenie - kruhadlá na kapustu - spony na závitky - vývrtky - krájače na vajíčka - otvárače konzerv - odmerky, zdobičky - kuchynské strojčeky - luskáčiky - lisy - krájače - paličky na mäso.

Obchodná firma, ďalšie zameranie - les, záhrada a voľný čas.

Prenájom nebytových priestorov na komerčné účely.

Stavebná činnosť - výroba plastových okien, hliníkových okien a dverí - revitalizácia panelových domov - rekonštrukcia rodinných domov - realizácia zliatinových podláh - rekonštrukcia kúpeľní a bytových jadier - zateplenie fasád.

Služby: - štiepkovanie drevnej hmoty - prerez stromov - kosenie, hrabanie vysokých tráv.

Projekčná a architektonická kancelária. Stavebné projekcie.

Veľkoobchod, maloobchod: - sprchové vaničky, kúty a dvere RAVAK - vane smaltové Ariston - vane plastové VAGNERPLAST, TEIKO, POLYSAN, RAVAK - hydroterapeutické masážne systémy - prietokové ohrievače ARISTON a STIEBEL ELTRON - bojlery ARISTON a DRAŽICE - zariadenie pre invalidov - splachovacie nádržky, sifóny, sedátka VIEGA, ...

Prenájom a správa vlastných alebo prenajatých nehnuteľností Správa nehnuteľností na základe honorára alebo zmluvy

Montáž, servis, predaj: - priemyselné chladenie - klimatizácia - tepelné čerpadlá (vzduch/voda).

Všetko pre kúpeľne: -obklady a dlažba: -zahraničné -špeciálne dlažby do luxusných bytov -sanitárna keramika -vane a sprchové kúty -masážne vane a boxy.

Som človek, ktorý Vám nahliadne do súkromného a bude sa mu venovať trebárs aj niekoľko mesiacov. Rady profesionálneho dizajnéra ocení každý, ktorý si nevie rady treba ako dispozične riešiť byt a to vrátane rozmiestnenia nábytku, doplnkov atď. Nebojte sa služby bytového dizajnéra využívať hneď od začiatku. Pri realizácii na kľúč sa postarám o ...

Služby - vedenie účtovníctva - daňové poradenstvo - správa nehnuteľností.