Kúpte si kvalitné náradie pre Váš dom, byt či záhradu, ako sú sekery, záhradné nožnice, rýle, lopaty, vidly, metly, hrable či pílky na konáre. V každej dielni oceníte sady ručného náradia, kde sú skrutkovače, kladivá, kliešte, kľúče a spojovací materiál.

Odborný poradca v použití profesionálneho diamantového náradia BL Diamont podľa DSA a ISO 9001 firmy BL Diamont. Požičovňa - malé ručné náradie - stavebné stroje.

Veľkoobchod, maloobchod: - armovacie siete - drenáže MARLEY - sadrové podhľady RIGIPS - pletivá a ploty - cement - vápno - Multibat - svietidlá -sadrokartón, profily, príslušenstvo.

Montáže, predaj: -tieniaca technika -žalúzie -siete proti hmyzu -PVC okná, eurookná -parapety -zhrňovacie dvere -plastové obklady, palubovky.

Vykurovanie priemyselných hál, skladových hál, športových hál, výrobných hál či dielní. Vykurovanie tmavými plynovými infražiaričmi. Energeticky úsporné vykurovanie pre vysoké objekty.

Predaj, dodávka, montáž, e-shop: - stropné podhľady, stropné kazety, rozety - umelé trámy - sklovláknité tapety - stavebná chémia.

Montáž, opravy: - satelity. Elektroservis, oprava: - práčky, práčok - mikrovlnné rúry - elektrické sporáky.

Firma Pavel Surmin sa zameriava na stolárske, tesárske, klampiarske a pokrývačské práce. Vykonávame montáž strešnej krytiny, opravy i celkovej rekonštrukcie striech. Realizujeme strechy na kľúč všetkých druhov, poradíme Vám s výberom vhodnej strešnej krytiny a zaistíme aj predaj všetkého stavebného materiálu na Vašu strechu. Činnosť: - ...

Práca: - dlaždičské - pokládka dlažobných kociek.

Opravy, servis, záručné i pozáručné - zváracia technika - náradie - záhradná technika.

Činnosť - záhradnícke a lesnícke práce - práca a údržba na vodných tokoch - zemné práce, demolácie, terénne úpravy - sanácia historických stavieb, pamiatkových objektov, sanácia priemyselných stavieb - maliarske, natieračské a lakovnícke práce.

Reklamné a marketingové služby Zprostredkovateľská činnosť v oblasti obchodu Zprostredkovateľská činnosť v oblasti služieb v rozsahu reklamy Kúpa tovaru na účely jeho predaja konečnému spotrebiteľovi (maloobchod), alebo iným prevádzkovateľom živnosti (veľkoobchod) Informatívne testovanie, meranie, analýzy a kontroly Projektovanie a ...

Predaj, e-shop, pokládka: - vinylové podlahy - koberce - plávajúce podlahy - PVC

Činnosť - realitná činnosť - developerská činnosť - prenájmy bytov - predaj nehnuteľností.

Predaj, e-shop - Filtračná kanvica značiek Dewberry, Brita a Dafi. - originálne vodné filtre do kávovarov, chladničiek, odvápňovača. Prevádzkareň - adresa: Hradišťská 906, 686 03 Staré Mesto.

Ponúka: - financovanie osobných aj úžitkových vozidiel - financovanie ostatnej dopravnej techniky - financovanie strojov a technológií - organizovanie výstav a športové činnosti - reklama, propagácia a prenájom reklamných plôch - realitná činnosť, správa a údržba nehnuteľností.

Služby: - realitná kancelária - správa nehnuteľností - developerská činnosť.

Práca: - rizikové, výškové výrub stromov - frézovanie pňov - štiepkovanie - kosenie trávy.

Práca: - maliarske - natieračské - obkladačské - dlaždičské.

Projekcia, dodávka, montáž: - systémy merania a regulácie - elektromontáže - výroba rozvádzačov. Prenájom: - plošiny DL18, DK18.

Služby: -kovoobrábanie -opravy obrábacie stroje. Výroba: -jednoúčelové stroje -špeciálne prípravky -nástroje.