Kúpte si kvalitné náradie pre Váš dom, byt či záhradu, ako sú sekery, záhradné nožnice, rýle, lopaty, vidly, metly, hrable či pílky na konáre. V každej dielni oceníte sady ručného náradia, kde sú skrutkovače, kladivá, kliešte, kľúče a spojovací materiál.

Predaj pozemky. Kopanský mlyn – súbor rodinných domov v Stataniciach pri Prahe.

Predaj porcelánového riadu vhodného do mikrovlnnej rúry aj umývačky riadu. Ponúkame porcelán do domácností aj gastronomických podnikov.

Sme špecialisti na nábytok Black red white, kožené sedacie súpravy a luxusný záhradný nábytok. V sortimente máme všetok skrinkový nábytok.

Poradenstvo, vypracovanie návrhu, realizácia a výsadba, kosenie, kosenie: -záhrada, záhrady -firemné areály -verejná zeleň -trávniky, trávnikov Dodávka výsadbový materiál. Pokládka trávnikovej koberce, trávny koberec. Údržba zelene, tvarovanie okrasné stromy a kríky. Pobočka: Podluží Prušánky, a.s. Hodonín - Brandlova

Činnosť: - chov dážďoviek - produkcia organického BIO hnojiva - predaj rybárskych návnad a nástrah

Predaj a servis záhradnej techniky zn. - STIHL, VIKING, HONDA, VARI, VARES, DAKR, AL-KO, STIGA

Rekonštrukcia voda, plyn, kúrenie, kanalizácia.

Výroba, montáž, predaj: - predokenné rolety - garážové vráta - plastové okná - žalúzie - sieťky proti hmyzu - markízy - balkónové lodžie. Prevádzkárne: Holica Častolovice

-Poskytovanie softvéru, poradenstvo v oblasti informačných technológií, spracovanie dát, hostingové a súvisiace činnosti a webové portály -Poradenská a konzultačná činnosť, spracovanie odborných štúdií a posudkov -Projektovanie pozemkových úprav -Príprava a vypracovanie technických návrhov, grafické a kresličské práce -Výskum a vývoj v oblasti ...

Spoločnosť EC+B service, s.r.o. sa špecializujeme na antikoróznu ochranu povrchov vo vysoko chemicky aj mechanicky namáhaných prostrediach. Svojim zákazníkom ponúkame tryskanie, pieskovanie, laminovanie, nátery konštrukcií, zámočnícke či maliarske práce. Sídlime na adrese Řetenická 133, Teplice. Služby: - antikorózna ochrana povrchov - ...

Dodávateľ zimných záhrad, plastových okien a dverí. -zasklievanie lodžií a balkónov (lodžia, balkón) -posuvné systémy -vnútorné presklené steny -presklené fasády -plastové okná a dvere -automatické dvere.

Stolárstvo. Výroba: -nábytok na mieru.

Dovoz a predaj vlneného textilu z Bulharska: - vlnené deky vyrábané s vysokým podielom ručnej práce - koberce - kilimy a chalisty.

Predaj potrieb pre maliarov a lakovníkov. Veľkoobchod.

Architektonické štúdio ponúka služby v oblasti architektonických návrhov a projektov. Špecializujeme sa na interiéry malých bytov, návrhy rodinných domov, obchodných priestorov, a ďalšie služby v stavebníctve a dizajne interiérov.

Predajňa stavebnín. Požičovňa a predajňa náradia, stavebnej a záhradnej techniky.

Sprostredkovanie predaja a prenájmu nehnuteľností.

Naše služby: - realizácia všetkých pozemných, inžinierskych stavieb a stavieb vykonávaných banským spôsobom od projektu po realizáciu - nákladná vnútroštátna preprava - predaj širokého sortimentu nápojov vrátane dopravy - zámočnícke práce, kovovýroba - predaj a montáž plastových okien - realitná činnosť, predaj rodinných domov.

Kladenie podlahových krytín: - korok, PVC, koberce, guma, antistatík. - plávajúce podlahy. Antistatické podlahy vrátane prepojenia. Veľkoobchod a maloobchod: - podlahové krytiny vrátane dopravy. - štrkové hmoty a lepidlá. Služby: - renovácia a montáž drevených podláh. - brúsenie parkiet.

Veľkoobchod, veľkosklad, predaj: -farby (farby) a laky -PRIMALEX PROCOLOR -miešanie farieb na počkanie -tónovanie fasádnej, interiérovej farby, -zatepľovacie systémy -omietky -špeciálne náradie-STORCH, KANA -polystyrénové obklady-biele dyhované, plastové -dekoračné štukatérske lišty -tapety-300 druhov, samolepiace ...

E-shop: - chovateľské potreby - záhradkárske potreby - rybárske potreby

Architekt, architekti. Ponuka projektovej činnosti vo výstavbe.