Kúpte si kvalitné náradie pre Váš dom, byt či záhradu, ako sú sekery, záhradné nožnice, rýle, lopaty, vidly, metly, hrable či pílky na konáre. V každej dielni oceníte sady ručného náradia, kde sú skrutkovače, kladivá, kliešte, kľúče a spojovací materiál.

Predaj, servis, požičovňa: - záhradná technika - lesná technika - príslušenstvo - HUSQVARNA, JONSERED, PARTNER, VARI, DEUTZ - FAHR.

Spoločnosť HELIO, spol. s r.o. Uherské Hradište vyrába profesionálne osvetľovacie systémy. Vývoj a výroba je zameraná na interné aj externé svietidlá z hliníkových profilov, s rôznymi svetelnými zdrojmi (LED, žiarivky, výbojky), špeciálne zdravotnícke svietidlá a verejné osvetlenie. Kladieme dôraz na spoľahlivosť, účinnosť a nízku energetickú ...

Obchod Kamenné obklady Repa ponúka kamenné obklady a tehlové obklady do exteriéru aj interiéru. Ponúkame betónové a sadrové obklady. Jedná sa o imitácie kameňa aplikovanej na stenu. Poďte si k nám pozrieť najväčšiu ponuku obkladov z umelého kameňa v Českej republike.

Zákazková výroba, drevovýroba: -nábytok -detské izby -bytové doplnky.

Firma Bazény a dlažba DL sa zaoberá stavbou bazénov a jazierok. Našou hlavnou činnosťou je výstavba, rekonštrukcia, servis a údržba bazénov. Zabezpečujeme úpravy najbližšieho okolia bazéna, dodávame a realizujeme bazénovú dlažbu a okrajové lemy vlastnej výroby. Súčastne našej ponuky je aj dodávka všetkého technologického príslušenstva, bazénovej ...

Architektonické návrhy prevažne rodinných domov a spracovanie následného projektu pre povolenie stavby, vr. inžinieringu.

Podlahárske práce. Doprava, predaj, montáže: -PVC, vinyl, koberce, plávajúce podlahy a doplnky.

Predaj a zákazkové šitie výbavičiek pre najmenších. Vyrábame ploché, vankúšikové a pletené mantinely, hniezdočka, stabilizačné a dekoračné vankúšiky, deky, prestieradlá, zavinovačky, obliečky, spacie vaky aj vreckáre. Nákup možný cez e-shop.

Rotor Clip s.r.o. poskytuje kľúčovú podporu výroby európskym zákazníkom, vďaka svojim výrobkom a skladovým zásobám významne redukuje ich dodávateľský reťazec. Neustála modernizácia technológie a infraštruktúry zvyšuje produktivitu a rozširuje výrobné kapacity pre spracovanie kritických veľkostí a typov poistných krúžkov aj vlnovkových ...

Vykonávame: - výstavby predajných jednotiek, predajne, obchodu, elektroinštalácie -núdzové osvetlenie, ozvučenie -dlažby a obklady -sadrokartónové konštrukcie -maľby a výmaľby -servis predajných jednotiek -vodoinštalácia -fotovoltaické elektrárne, fotovoltaika.