Kúpte si kvalitné náradie pre Váš dom, byt či záhradu, ako sú sekery, záhradné nožnice, rýle, lopaty, vidly, metly, hrable či pílky na konáre. V každej dielni oceníte sady ručného náradia, kde sú skrutkovače, kladivá, kliešte, kľúče a spojovací materiál.

Stolárstvo, výroba, predaj, dodávka nábytok, nábytku. Zaoberáme sa prevažne zákazkovou výrobou nábytku a kuchýň. -kuchynské linky -kancelársky nábytok -detské izby -vstavané aj polovestavané skrine -posuvné dvere -stoly, postele -rôzny atypický nábytok.

Firma Ligne STYL s.r.o. z Ústí nad Labem Vám dodá podlahové krytiny všetkých materiálov vrátane pokládky. V ponuke máme aj dvere a sme oficiálne zástupcami českého výrobcu kuchýň KATAPALTA a SMART. Podlahárske práce, predaj podláh, pokládka: - plávajúce podlahy laminátové - drevené podlahy - vinylové podlahy - marmoleum - korkové ...

Veľkoobchod, maloobchod, predaj, dovoz: - drevené a laminátové plávajúce podlahy - trojvrstvové parkety - PVC podlahoviny - linoleum - korkové podlahy - kompletný doplnkový sortiment: - lišty, profily, stavebnej chémie.

Zameriavame sa na montáž vnútorných žalúzií a sietí proti hmyzu na plastové okná. Pôsobíme v Košiciach a okolí. Novo od roku 2021 pôsobíme tiež v Brne a okolí.

Predaj sezónnych kvetín, dekorácií a pod. Realizácia a údržba záhrad. Dekorovanie svadieb, osláv, pohrebov atď.

Predaj: - taliansky nábytok a kuchyňa - najširšia ponuka kvalitných kuchýň - kvalitný detský nábytok - historický nábytok (Chcesterfield, Biedermaier).

Predaj, servis, požičovňa: - záhradná technika - lesná technika - príslušenstvo - HUSQVARNA, JONSERED, PARTNER, VARI, DEUTZ - FAHR.

Spoločnosť HELIO, spol. s r.o. Uherské Hradište vyrába profesionálne osvetľovacie systémy. Vývoj a výroba je zameraná na interné aj externé svietidlá z hliníkových profilov, s rôznymi svetelnými zdrojmi (LED, žiarivky, výbojky), špeciálne zdravotnícke svietidlá a verejné osvetlenie. Kladieme dôraz na spoľahlivosť, účinnosť a nízku energetickú ...

Obchod Kamenné obklady Repa ponúka kamenné obklady a tehlové obklady do exteriéru aj interiéru. Ponúkame betónové a sadrové obklady. Jedná sa o imitácie kameňa aplikovanej na stenu. Poďte si k nám pozrieť najväčšiu ponuku obkladov z umelého kameňa v Českej republike.

Zákazková výroba, drevovýroba: -nábytok -detské izby -bytové doplnky.

Firma Bazény a dlažba DL sa zaoberá stavbou bazénov a jazierok. Našou hlavnou činnosťou je výstavba, rekonštrukcia, servis a údržba bazénov. Zabezpečujeme úpravy najbližšieho okolia bazéna, dodávame a realizujeme bazénovú dlažbu a okrajové lemy vlastnej výroby. Súčastne našej ponuky je aj dodávka všetkého technologického príslušenstva, bazénovej ...