Kúpte si kvalitné náradie pre Váš dom, byt či záhradu, ako sú sekery, záhradné nožnice, rýle, lopaty, vidly, metly, hrable či pílky na konáre. V každej dielni oceníte sady ručného náradia, kde sú skrutkovače, kladivá, kliešte, kľúče a spojovací materiál.

Služby: - rekonštrukcia bytov a bytových jadier - dokončovanie stavieb - dodávka a montáž okien, dverí (drevené, plastové, hliníkové) Stolárstvo: - výroba, oprava okna, dvere - zákazková výroba nábytku - pergoly, altány, terasy Čistenie suchým ľadom.

Výroba, montáž: -pletivo pozinkované, poplastované -góly, brány -napínacie, viazacie drôty -napínače -ostnaté drôty -lesnícke pletivo -stĺpiky -oplotenie Panel Euro -špeciálne pletivá -príslušenstvo na oplotenie.

Špecializovaný dodávateľ pre sortiment: - voda - kúrenie - plyn - obklady - sanita.

Veľkoobchod s nábytkom. - kancelársky - manažérsky

Predaj nábytku Hanák: -kuchyňa -obývacie izby -spálňa -šatne

Predaj, servis, autorizovaný servis pre HONDA - motorové trávne kosačky - záhradné traktory - krovinorezy - záhradná aj stavebná technika s motormi HONDA. Zámočníctvo - autorizovaný servis HONDA motorové stroje.

Služby - kancelárske a obchodné priestory na prenájom - priestory na skladovanie - voľné reklamné plochy.

Výroba, maloobchod, e-shop: -umelecké kováčske výrobky na zákazku.

Garážové a priemyselné vráta: - sekčné - posuvná - rolovacie - krídlová Vjazdové brány: - posuvné, krídlové s pohonom v stĺpiku. Stavebnicové systémy oplotenia: - široký sortiment výplní, bránok a stĺpikov. Okná pre pasívne domy, nízkoenergetické a rekonštrukcie: - plastová - plasthliníková - drevená - drevohliníková - zdvojená ...

V projekte Jesenice City ponúkame byty aj komerčné priestory. Projekt sa nachádza v obci Jesenice neďaleko Prahy. Byty sú navrhnuté pre maximálne pohodlie klientov. Komplex disponuje celkom 98 bytmi s veľkosťami od 1 + kk do 4 + kk. Jesenice predaj bytov nové byty, novostavby nízkoenergetické domy Projektu Jesenice City vám zaistíme ...

Ozvučenie a osvetlenie veľkých hudobných koncertov

Stolárske práce: - výroba a montáž zákazkových stolárskych výrobkov . -nábytok -pergoly -ploty -vráta

Údržba zelene a komunikácií, ekologické nakladanie s odpadmi. Ponúkame Vám služby: - tvarovanie a redukcia stromov, kríkov a plotov - ošetrenie drevín - údržby súkromných aj verejných záhrad - starostlivosť o záhony - zimná údržba - realizácia a servis na detských ihriskách.

Ponúkame projekt, dodávku a montáž technologických zariadení na úpravu vody v plaveckých a relaxačných bazénoch av aquaparku. Montujeme potrubné rozvody a bazény v rôznych prevedeniach. Rekonštrukcia, opravy a modernizácia už starších zariadení bazénového typu s prispôsobením sa možnostiam a požiadavkám zákazníka.

Realitná činnosť - predaj nehnuteľností.

Predaj, e-shop - podlahy drevené - korkové podlahy - laminátové podlahy - priemyselné podlahy - dlažby. Vzorková predajňa podláh Meister na rohu ulíc V korytoch a U trati, Praha 10 - v areáli firmy Atlant.

Predaj: - záťažové a kusové koberce, PVC*, plávajúce podlahy. Služby: - tapetovanie, maliarske a natieračské práce - pokladanie podlahových krytín, obšívanie.

Projekcia, inžiniering, montáž: - veľkokapacitné zásobníky - potrubné rozvody - oceľové konštrukcie

Architektonická kancelária: - rodinné domy - dizajn interiérov - komerčné priestory.

Služby - poskytujeme kompletný servis pri kúpe, predaji a financovaní nehnuteľností - hypotéky, reality, poistenie.

Stavebná činnosť - výstavba z ekopanelov - návrhy a realizácia interiérov - montáž zemnej skrutky - predaj, montáž tieniaca technika, rolety, žalúzie.

Výroba bazénovej technológie, bazény veľkoobchod, bazénové príslušenstvo, bazénové tepelné čerpadlá, ovládanie bazénov, automatické dávkovače pre bazén, pieskové filtrácie, čerpadlá, chémia do bazéna, ohrev bazéna, protiprúdy, zakrytie, úprava vody bazénov