Kúpte si kvalitné náradie pre Váš dom, byt či záhradu, ako sú sekery, záhradné nožnice, rýle, lopaty, vidly, metly, hrable či pílky na konáre. V každej dielni oceníte sady ručného náradia, kde sú skrutkovače, kladivá, kliešte, kľúče a spojovací materiál.

Predaj a servis záhradnej techniky - náhradné diely: -VARI systém -motorových píl -krovinorezov -trávnych kosačiek- AL-KO, HUSQVARNA -ručné a motorové postrekovače-SOLO, HECHT -autobatérie STABAT -rezné časti a príslušenstvo OREGON -brúsenie reťazí, ručné náradie a príslušenstvo.

Výroba, oprava vykurovacích telies: -pre plastikárske účely -telesá valcové, keramické -vykurovacie patróny.

Ručná výroba nožov - na bežné nosenie, pre lovcov, rybárov, trampy, bushcraft. Možnosť leptania monogramu na ostrie. Darčekové kazety na nože.

Hodinový manžel: - služby pre domácnosti, kancelárie, byty, domy aj chaty - služby pre záhradu - opravy, montáže, inštalácia všetkého druhu.

Zaistíme prenájom a pravidelné čistenie vchodových rohoží a čistiacich zón pre obchody, kancelárie či obytné budovy. Rovnako tak pracovných odevov pre rôzne odvetvia a servis priemyselných utierok.

Dovoz - sadenice kvetov pre skleníkové a vonkajšie pestovanie.

Maloobchod, predaj: - nábytok - sedacie súpravy, pohovky - postele - stolička - kancelársky nábytok - bytové doplnky - kuchynské linky vrátane spotrebičov. Sídlo firmy: - Opava, Tešínska 1023/29.

Predaj: -nábytok -detské izby -sedacie súpravy -spálňa -obývacie izby -skrine, stoly, stolíky, stoličky. Kuchynské štúdio.

Výroba,predaj,montáž: -plastové okná z profilu DECEUNINCK a INTERNOVA -plastové dvere: -vchodové,posuvné,terasové,balkónové -systémy: -pre okná a dvere,zimné záhrady, fasádne a posuvné systémy -zábradlie -garážové vráta -zimné záhrady -okenné doplnky: -parapety,žalúzie,vonkajšie rolety, siete proti ...

Predaj - masívne postele zo smreka, duba DOMESTAV - matrac TROPICO, DPV - jedálenské sety IKTUS

Kovovýroba - kovoobrábanie, sústruženie. Drevovýroba - stolárske práce - drevené vráta.

Veľkoobchod, špecializovaný maloobchod: - podlahy - plávajúce, vinylové, drevené - krbové náradie - dvere, kovanie.

Vykurovacie a klimatizačné systémy, kogeneračné jednotky Plynové kondenzačné kotly, tepelné čerpadlá, zásobníkové, solárne.

Interiérové doplnky, šperky - bytové doplnky - dekorácia na stenu - stolovanie. Predajná galéria: - obrazy - umelecké predmety - grafické listy.

Spoločnosť SEGA JUHLAVA s.r.o. je najväčším dodávateľom garážových brán a vjazdových brán na Jihlavsku a Vysočine. Poskytuje komplexné riešenie pre garážové brány, výklopné a posuvné brány, tieniacu techniku, rolety a žalúzie. Nechajte si u nás spracovať nezáväznú ponuku. Dodávame tiež komplexné služby výroby „na kľúč“ Predávame iba kvalitný ...

Predaj, e-shop - kuchyňa - vstavané skrine - bytové doplnky - stoly -obývacie izby.

Realitná kancelária - predaj nehnuteľností.