Kúpte si kvalitné náradie pre Váš dom, byt či záhradu, ako sú sekery, záhradné nožnice, rýle, lopaty, vidly, metly, hrable či pílky na konáre. V každej dielni oceníte sady ručného náradia, kde sú skrutkovače, kladivá, kliešte, kľúče a spojovací materiál.

Výroba: - kuchyňa - vstavané skrine - nábytok na mieru.

Renomovaná pražská realitná kancelária, ktorá poskytuje kompletný servis pri predaji, nákupe a prenájme rezidenčných a komerčných nehnuteľností. Špecializuje sa najmä na predaj luxusných rezidenčných nehnuteľností a prenájom kancelárskych a skladových objektov.

- správa a realizácia LED verejného osvetlenia

Spoločnosť LS servis ELEKTRO s.r.o. sa zameriava na veľkoobchodný a maloobchodný predaj bohatého sortimentu elektroinštalačného materiálu. Rovnako prevádzkujeme najväčší internetový obchod s týmto sortimentom. Nájdete u nás svietidlá, osvetlenie, zásuvky, káble, vodiče, konektory, lámacie svorky, PVC izolačné a viazacie pásky, železiarsky tovar a ...

Výroba, realizácia: - výstavné stánky. Služby: - grafické práce - výroba matiek, modelov - návrh, realizácia komerčné, bytové interiéry.

BYT A SERVIS, družstvo Olomouc sa zaoberá správou a prevádzkou bytových domov a nebytových priestorov. Ponúkame komplexné služby správy a prevádzky bytových jednotiek. Zabezpečujeme ekonomickú agendu v oblasti spravovaných jednotiek, ktorá zahŕňa administratívne činnosti a právne úkony ako je napr. vedenie účtovníctva, evidencia vlastníkov a ...

Služby: - webdesign - tvorba webových stránok

Výroba, predaj, montáž: - LED osvetlenie - LED pásky, žiarovky, reflektory.

Bezrealitky.cz je služba prepájajúca majiteľov nehnuteľností a záujemcov o ich kúpu alebo prenájom priamou cestou a bez prostredníkov. Na Bezrealitky.cz sa všetky obchody dejú bez provízie a majitelia aj kupujúci tak šetria stovky tisíc korún. Predaj či prenájom nehnuteľnosti nie je taký zložitý, ako sa na prvý pohľad môže zdať. Skúste svoju ...

Ponúkame kompletné, kvalitné zastrešenie bazénov za zaujímavú cenu. Máme dlhoročnú skúsenosť so zastrešovaním bazénov v ČR, Rakúsku a Nemecku. Zameranie a konzultácie sú zadarmo. Krátke dodacie termíny. Prehliadka zastrešenia bazénov v sídle firmy.

Ponúkame 3D grafické návrhy, projekty a vizualizácie kúpeľní, kuchýň a interiérov. Realizácia luxusných kúpeľní, rekonštrukcia kúpeľne, bytu, bytových jadier, dôraz na kvalitu, individualitu a design. Vykonávame obklady do kúpeľne, kuchyne na mieru.

Stolárstvo, výroba: - atypický nábytok.

Návrh, výroba, montáž interiérov - detský nábytok - kancelársky nábytok - kuchynský nábytok - kúpeľňový nábytok - spálňa - vstavané skrine - schody.

-Výroba školských a kancelárskych potrieb, okrem výrobkov z papiera, výroba bižutérie, kefárskeho a konfekčného tovaru, dáždnikov, upomienkových predmetov -Sprostredkovanie obchodu a služieb -Veľkoobchod a maloobchod -Príprava a vypracovanie technických návrhov, grafické a kresličské práce -Reklamná činnosť, marketing, mediálne ...

Veľkoobchod, maloobchod, predaj: - sanitárne zariadenia (akrylátové vane) - vane, sprchové boxy POLYSAN, JACUZZI, RIHO, VAGNERPLAST - hydromasážne, perličkové systémy - filtre na vodu - dávkovače tekutých mydiel - kúpeľňový nábytok a doplnky.

Zákazková výroba: -altány -záhradné domčeky vrátane montáže -pergoly -rumpály -krovy -mostíky -šindle štiepané vrátane pokrytie -debnárske práce -dvere na mieru, okná -schodisko -nábytok -masív, smrek, dub -lamino -návrh -tesárske práce.

Predaj, e-shop: - dizajnové bytové doplnky, hodiny, dekorácie na stenu, kvetináče, ...

Činnosť - montáž a demontáž nábytku, predaj kuchynských liniek.

Činnosť: - pokládka liatych asfaltov, bitúmenových zmesí - dlaždičské práce, zámková dlažba - drobné cestné stavby.