Kúpte si kvalitné náradie pre Váš dom, byt či záhradu, ako sú sekery, záhradné nožnice, rýle, lopaty, vidly, metly, hrable či pílky na konáre. V každej dielni oceníte sady ručného náradia, kde sú skrutkovače, kladivá, kliešte, kľúče a spojovací materiál.

Firma Karel Tomeš ponúka stavebné práce, špecializuje sa na izolácie a izolačné práce. Zameriavame sa aj na klampiarske, pokrývačské a tesárske práce. Vykonávame hydroizoláciu, izoláciu rovných, plochých striech, tepelnú izoláciu, zatepľovanie fasád, izoláciu balkónov a terás. Realizujeme podkrovné vstavby a podkrovné bývanie, ďalšou činnosťou, ...

Výroba, výrobca: - jedálenské, reštauračné stoly - stoličky (drevené, kovové, plastové) - nábytkové dielce.

Spoločnosť CRANP - KOVO, spol. s r.o. sa špecializuje na výrobu kotlov na tuhé palivá. Vašom sortimente nájdete kotly na drevo, pelety a viacpalivové kotly. Zamestnávame iba kvalifikovaných odborníkov a na výrobu našich produktov používame materiály najvyššej kvality, ktoré sú podrobované systematickým skúškam a testom. Naše kotly sú zaradené do ...

Výrobca kvalitných podlahových konvektorov. Konvektory Hitte zaistia nielen nákladovo najefektívnejšie vykurovanie priestorov, ale aj pohodlie svojich užívateľov oddelením presklenej plochy a interiéru clonou teplého vzduchu a vykurovania objektov. Všetky informácie nájdete na webe spoločnosti alebo na facebooku.

Predaj, e-shop: - farby - laky Pobočka, predajňa: Praha 6, Drnovská 36

Služby: - realitná kancelária - predaj a prenájom nehnuteľností na Floride

Činnosť: - architektonické služby - urbanizmus

Firma Eurowellness výhradný predajca víriviek značky Villeroy & Boch. Ponúka komplexné služby v oblasti výroby a predaja wellness, víriviek, sáun. Zabezpečí návrh, realizáciu, montáž a 3D vizualizáciu. Poskytne tiež záruky na všetky produkty wellness a víriviek.

Realitná kancelária. Realitná činnosť. Sprostredkovanie - predaj, prenájom: - nehnuteľností, nehnuteľnosti: - rodinné domy - byty - rekreačné objekty - chaty, chalupy - pozemky, stavebné parcely.

Dodávka, predaj - zariadenie na vetranie, ohrev, chladenie, rekuperáciu, zvlhčovanie a filtráciu atmosférického vzduchu. Projekčná činnosť - projektovanie stavieb.

Služby: - audit zákazníckej spokojnosti - audit inovačného plánu

Realitná kancelária sprostredkuje predaj, prenájom bytov, domov a komerčných priestorov v okrese Uherské Hradiště, Zlín. Bezpečný obchod vrátane advokátskej úschovy kúpnej ceny, prepisu energií a zaistenie znaleckého posudku pre prevod nehnuteľnosti.

Služby: - výzdoba interiérov, kancelárií rastlinami - starostlivosť o rastliny v kancelárii - návrh, realizácia záhrad - kosenie trávy.

Služby: - umývanie okien, nákladov - čistenie kobercov, čalúnenie - hodinový manžel.

Dodávka, import: - priemyselné náterové hmoty výrobcu AXALTA Coating Systems.

Návrhy a realizácia záhrad a parkov. Stavebné práce. Zámočnícke práce.

Vyrábame a dodávame: Aditíva do parafínových zmesí na vylepšenie vlastností Politúry na sviečky a výrobky z parafínu Mramorovacie politúry Farby a parfémy do voskov a pre výrobcov sviečok Farby pre enkaustiku a voskové sgrafito Sviečky - ručné výroby: máčané, plávacie, solitérne Špeciálne vosky na ochranu dreva a ďalšie…

Bytový design, zákazková výroba atypického nábytku - kuchyňa - spálňa - pracovne - dvere - schodisko.

Dodávka, montáž, servis: - solárne systémy - rekuperácia - podlahové vykurovanie - kamerové, zabezpečovacie systémy.