Kúpte si kvalitné náradie pre Váš dom, byt či záhradu, ako sú sekery, záhradné nožnice, rýle, lopaty, vidly, metly, hrable či pílky na konáre. V každej dielni oceníte sady ručného náradia, kde sú skrutkovače, kladivá, kliešte, kľúče a spojovací materiál.

Predaj: - farby - laky - maliarske a natieračské potreby Práca: - maliarske - natieračské

Činnosť: - izolácia proti kmitaniu, otrasom

Firma AVIAR cleaning company, s.r.o. je upratovacou firmou, ktorá Vám zaistí kompletné priemyselné čistenie hál, opláštenie budov, strojov či klimatizácií a to nielen v Šumperku, Zábrehu a Olomouci, ale po dohode aj v ostatných lokalitách Českej republiky. Tiež vám zaistíme pravidelné aj jednorazové upratovanie vrátane parného čistenia suchou ...

Firma FRANKIE spol. s r.o. sa špecializuje na klampiarske, tesárske a pokrývačské práce v Šumperku a Zábrehu. Vykonáva kompletnú realizáciu striech na kľúč vrátane zaistenia a dodávky strešných krytín a klampiarskych prvkov. Medzi naše ďalšie činnosti patria aj strešné nadstavby a hydroizolácie. Postaráme sa vám o kvalitnú strechu, ktorá vám ...

Návrh, realizácia: - záhrady - parky

Poskytujeme servis osobných a úžitkových vozidiel všetkých značiek a typov. Bezplatná pomoc pri dopravnej nehode. V poistení sa zaoberáme revíziou poistných zmlúv. Vykonávame upratovanie spoločných bytových priestorov. Realitná činnosť.

Dodávka, montáž: - komerčné chladenie - klimatizácia - tepelné čerpadlá Práca: - vodoinštalačný - kúrenárske - plynoinštalácia

Služby: - predaj, prenájom bytov a kancelárskych priestorov v Prahe.

Firma Martin Hrubý sa zaoberá kompletnou realizáciou strešných konštrukcií. Vykonávame všetky klampiarske, pokrývačské a tesárske práce. Ďalej sa zameriavame na výrobu a montáž stavebných klampiarskych prvkov a izolácie striech. Sídlime v obci Hůry, okres České Budějovice. Práca, remeslo: - klampiar, klampiarske - pokrývač, pokrývačské - ...

Služby: - správna a realitná kancelária

Stolárstvo: - zákazková výroba nábytku - kuchyňa - vstavané skrine - spálňa - záhradný nábytok - vybavenie pre reštaurácie, bary, kancelárie, obchody a pod.

Sme rodinná firma čo ponúka plastové a hliníkové okná do domov, bytov aj kancelárií. Interiérové aj vonkajšie dvere. Široká ponuka, výhodné ceny.

Služby: - investície a pohľadávky

Dovoz, distribúcia, e-shop - bambusové uteráky a osušky - darčekové balenie uterákov - froté uteráky a osušky - kuchynské utierky a zástery - deky - detské osušky a župany.

Predaj: - vykurovacie patróny, dosky, tyče, drôty - meracie prvky - regulačné techniky - snímače teplôt, tlaku, vlhkosti.

E-shop, internetový obchod - bytový textil - bytové doplnky - autopríslušenstvo - darčekové a dekoračné predmety - čistiace a pracie prostriedky - elektrické náradie - hry a hračky.

Predaj techniky a príslušenstva na tvorbu záhradných jazierok, starostlivosť o rybníčky a biotopy: -kompletný sortiment pre stavbu, údržbu a prevádzku jazierok aj iných vodných stavieb -jazierková filtrácia -jazierkové čerpadlá -vodná chémia -jazierkové osvetlenie -hladinové zberače -jazierkové fólie -vodné rastliny -zastúpenie značiek ...

MADE in WOOD, stolárstvo - zákazková výroba nábytku na mieru - kuchyňa - vstavané skrine - postele - kancelársky nábytok.

Služby: - správa a prenájom nehnuteľností (byty, obchody, sklady, agrárne pozemky ... atď.)

Dodávka. - nástroje na mieru - brúsne, rozbrusovacie, rezné, vŕtacie a orovnávacie nástroje - nástroje a stroje pre stavebný priemysel - brusivo.

Nábytok na mieru. Kuchyňa, vstavané skrine. Novostavby rodinných domov. Rekonštrukcia domov a bytov.

Služby: - finančné poradenstvo - krízový manažment - priemyselné reštrukturalizácie - akvizície a fúzie spoločností - realitné služby