Kúpte si kvalitné náradie pre Váš dom, byt či záhradu, ako sú sekery, záhradné nožnice, rýle, lopaty, vidly, metly, hrable či pílky na konáre. V každej dielni oceníte sady ručného náradia, kde sú skrutkovače, kladivá, kliešte, kľúče a spojovací materiál.

Veľkoobchod, maloobchod: -elektro -elektronika -domáce spotrebiče. Firma aWORLD zásobuje všetkým sortimentom značiek AEG, ELECTROLUX, MOULINEX, TEFAL, ROWENTA, ETA, PHILIPS, ZANUSSI, PANASONIC, JVC, THOMSON na 150 odberateľov v Čechách aj na Morave.

Stavebná činnosť: - rekonštrukcia Služby: - prevádzka a údržba budov - projektové poradenstvo

Stolárstvo, výroba: - kancelársky nábytok - kuchynský nábytok - vstavané skrine

Svet bytových vôní - e-shop aj kamenný obchod v Zlíne - bytové vône - bytové parfémy - luxusná vôňa do šatníkov - ekologické vône do auta - prírodná vôňa pre deti - aróma difuzéry - katalytické lampy - dizajnová aróma lampy. Vôňa do príjemnej bývania.

Developerská a realitná činnosť - výstavba a predaj bytov.

Slžuby - architektonické štúdie a návrhy - projekčná a realizačná dokumentácia stavieb - inžinierska činnosť.

Predaj, prenájom - priemyselné nehnuteľnosti - priestory na skladovanie - viacúčelové nehnuteľnosti.

Investorská činnosť - reality - vývoj a výskum - obnoviteľné zdroje - developerská činnosť.

Spoločnosť MO-BY s.r.o. sa zameriava na dodávku a montáž hliníkových pergol, zasklených terás a medzi naše služby patrí aj zasklievanie balkónov, lodžií i hotových konštrukcií ako z dreva tak kovu. Sídlime na Prahe 10. Výstavba, dodávka, montáž, práca: - hliníkové pergoly - zasklené terasy v úrovni terénu aj na poschodí - zasklievanie ...

Činnosť: - realizácia nových a rekonštrukciu existujúcich farmaceutických výrob - výstavba farmaceutických objektov, montáž čistých priestorov, vzduchotechniky a ventilačných systémov, dodáva technologické zariadenia

PALIČKA s.r.o. je firma z Prostějova, ktorá sa špecializuje na výrobu pracovných odevov z kvalitných tuzemských a dovozových materiálov. Zameriavame sa predovšetkým na výrobu pracovných nohavíc, kombinéz alebo dámskych a pánskych košieľ. V našom eshope si tiež vyberiete zo širokého sortimentu pracovných pomôcok, ochranných prostriedkov, obuvi, ...

Realitná činnosť: - sprostredkovanie predaja, prenájmu bytov, rodinných domov a komerčných priestorov.

Návrhy, projekcia, realizácia, údržba: - záhrady - závlahy Údržba zelene.

Špecialista na vybavenie interiérov Apokork štúdio je špecialista na vybavenie interiérov, od roku 1994 máme 40.000 spokojných zákazníkov. Náš sortiment: podlahové krytiny, interiérové dvere, vstavané skrine, plastové a hliníkové okná, vonkajšie žalúzie a predokenné rolety, garážové vráta, markízy. Montáže vykonávame vlastnými zamestnancami.

Realitná kancelária - predaj, nákup a prenájom nehnuteľností.

Architektonický ateliér - projekty: miestne komunikácie, cyklotrasy, cesty.

Služby - návrhy interiérov, návrhy funkčnej dispozície.

Dodávka, predaj, inštalácia, servis: - transformátory (suché, olejové) - rozvádzače - trafostanica.

Projekcia, realizácia, údržba: - záhrad - parkov

Poradenská spoločnosť, zabezpečenie: - štúdia uskutočniteľnosti - technický dozor investora - koordinátor BOZP na stavenisku - správa a údržba objektov.

Veľkoobchod: - zabezpečovacia technika - LED osvetlenie