Kúpte si kvalitné náradie pre Váš dom, byt či záhradu, ako sú sekery, záhradné nožnice, rýle, lopaty, vidly, metly, hrable či pílky na konáre. V každej dielni oceníte sady ručného náradia, kde sú skrutkovače, kladivá, kliešte, kľúče a spojovací materiál.

Dodávka, import: - priemyselné náterové hmoty výrobcu AXALTA Coating Systems.

Návrhy a realizácia záhrad a parkov. Stavebné práce. Zámočnícke práce.

Vyrábame a dodávame: Aditíva do parafínových zmesí na vylepšenie vlastností Politúry na sviečky a výrobky z parafínu Mramorovacie politúry Farby a parfémy do voskov a pre výrobcov sviečok Farby pre enkaustiku a voskové sgrafito Sviečky - ručné výroby: máčané, plávacie, solitérne Špeciálne vosky na ochranu dreva a ďalšie…

Bytový design, zákazková výroba atypického nábytku - kuchyňa - spálňa - pracovne - dvere - schodisko.

Dodávka, montáž, servis: - solárne systémy - rekuperácia - podlahové vykurovanie - kamerové, zabezpečovacie systémy.

Predaj - postele, matrace, rošty - luxusné moderné vysoké postele PULLMAN, polohovacie systémy na diaľkové ovládanie.

Služby: - predaj, prenájom nehnuteľností.

Správa nehnuteľností - ekonomický a technický servis budov - upratovacie práce a údržba záhrady - účtovné služby - spracovanie projektovej dokumentácie.

Stolárske práce. Výroba: -nábytok -kuchynská linka, dvere, atypické okná -rámy -výlohy

Služby: -developerská činnosť.

Veľkoobchod - autodiely, autodoplnky - náradie.

Dodávka, predaj - kovanie a profily pre celosklenené konštrukcie - príslušenstvo k sprchovacím kútom, závesy a úchyty - systémy a príslušenstvo k celoskleneným stenám - posuvné systémy - zábradlie. Obchodná kancelária: - adresa: Karvinská 1897, 737 01 Český Těšín.

STAVEBNÉ ZÁMOČNÍCTVO, ŽELEZÁRSTVO. Kovovýroba: -kovové, železné, oceľové výrobky: -výkladné skrine -vráta -brány -dvere -mreže. Výroba, montáže, servis: -automatické otváracie dvere -posuvné dvere.

Služby: - dekorácia interiérov - kvetinový aranžmán.

Služby: - návrhy a realizácia kancelárskych interiérov

Služby: - prenájom bytov v historickom dome, Praha - Žižkov.

Realitná kancelária RE/MAX Grand Reality. Sprostredkovanie - predaj, kúpa, prenájom, dražby: - nehnuteľnosti - rodinné domy, byty - obchody, kancelárie, sklady - administratívne, výrobné budovy - priemyselné objekty - rekreačné objekty - chaty, chalupy - stavebné pozemky.

Predaj, montáže, inštalácia, oprava, servis. - tepelné čerpadlá - solárne systémy, solárne kolektory - podlahové kúrenie - bazény a príslušenstvo. Vybavenie dotácií z programu Zelená úsporám.

Drevovýroba: -smreková škárovka. Výroba, predaj: -pivné sedacie súpravy -lavica, stoly. Prevádzka: -Lípa 247, ČD tel.:577901966, 777764102. Predaj: -palivo: -drevo, uhlie, koks, brikety.

Dovoz: - prírodné prísady do potravín a nápojov - smotanové a mliečne bázy do nápojov - mletá paprika a paprikové deriváty - quinoa Realitná činnosť.

Internetový predaj bytových doplnkov, posteľnej bielizne, matracov, roštov, sedacieho nábytku, skríň, komôd a zostáv. Ponúkame police, zrkadlá, dekorácie, postele, vankúše, prikrývky, kreslá, stoličky, sedacie vaky, taburety, stoly, stolíky a ďalšie.