Kúpte si kvalitné náradie pre Váš dom, byt či záhradu, ako sú sekery, záhradné nožnice, rýle, lopaty, vidly, metly, hrable či pílky na konáre. V každej dielni oceníte sady ručného náradia, kde sú skrutkovače, kladivá, kliešte, kľúče a spojovací materiál.

Realitné a maklérske služby - predaj, prenájom nehnuteľností.

Remeslá, služby - stolárske práce Výroba - nábytok na mieru - spálňa - kuchyňa - skrine

Služby: - správa a údržba nehnuteľností - developerská činnosť - realitná činnosť

Kľúčové centrum - výroba kľúčov, autokľúčov - predaj okenné kovania, trezory, bezpečnostné schránky.

Maloobchod, e-shop: -sprchové vaničky -sprchové zásteny -obklady -dlažby -vodovodné batérie -sprchy a príslušenstvo -sifóny a príslušenstvo -kúpeľňové doplnky -vany.

Projekčná a architektonická kancelária.

Produkty na starostlivosť o dieťa. - dojčenské vankúšiky - meditačné sedáky - hrejivé vankúšiky, vrecká - dekoračné vankúše

Výroba zariadení na vykurovanie hál a sálavých vykurovacích panelov.

Opravujem všetku záhradnú techniku na trhu ako: motorové aj elektrické kosačky, píly, krovinorezy, záhradné traktory, vertikutátory a pod., ale za podstatne nižšie ceny ako konkurenčné servisy!

Predaj - ložiská guličkové, valčekové - matica - tesnenie - mazivá - náradie.

Veľkoobchod, maloobchod, predaj: - stavebniny, stavebného materiálu: Realitná činnosť. Inžinierska činnosť v investičnej výstavbe.

Služby: - architektonická kancelária - návrhy interiérov

Služby: - ekonomické poradenstvo - účtovníctvo - controling a interné audity - nákladová optimalizácia - správa nehnuteľnosti - realitná činnosť...atď.

E-shop - potreby a výrobky do domácnosti - kuchynské a upratovacie pomôcky - drobné elektrospotrebiče.

Realitná kancelária - predaj a prenájom kancelárskych a priemyselných priestorov.

Predaj, montáž, servis, oprava, poradenstvo žalúzií horizontálnych hliníkových, bambusových, vertikálnych látkových i plastových, látkových roliet, plisé, japonských stien, žalúzií a roliet do strešných okien, predokenných roliet, vonkajších žalúzií, markíz, sietí proti hmyzu a garážových brán. Predaj a montáž výrobkov firiem: CLIMAX, LOMAX, ...

Zemné a stavebné práce pre mestá i občanov. Prácu vykonávame za použitia vlastnej mechanizácie. Zemné a demolačné práce Chodníky, komunikácie a mosty Vodohospodárske stavby Výstavba inžinierskych sietí Športoviská a kurty Projektová činnosť, inžiniering Rekonštrukcia objektov a budov Vykonávanie zimnej údržby

E-shop: - čokoládové fontány - čokoláda do fontán - cukrovinky na máčanie - belgická čokoláda - čokoládová pena - čokoládové maslo, prášok.

ELEKTROMONTÁŽNA PRÁCA - Opravujeme a vykonávame údržbu elektrickej inštalácie - Elektromontážne práce v rodinných domčekoch, v panelákových domoch av priemyselných objektoch - Práce vykonáva kvalifikovaný elektrikár, ktorý vlastní platné osvedčenie

Predaj, e-shop, bazár, požičovňa - ručné náradie - maliarske štetce, maliarske valčeky - striekacia pištoľ - ochranné pomôcky - farby a stierky.

Služby: - údržba nehnuteľností - dekontaminácia nákupných vozíkov - prevádzka a údržba kotolní

-Výroba kovových konštrukcií a kovorobných výrobkov -Veľkoobchod a maloobchod Zámočníctvo, nástrojárstvo