Kúpte si kvalitné náradie pre Váš dom, byt či záhradu, ako sú sekery, záhradné nožnice, rýle, lopaty, vidly, metly, hrable či pílky na konáre. V každej dielni oceníte sady ručného náradia, kde sú skrutkovače, kladivá, kliešte, kľúče a spojovací materiál.

Maloobchod, predaj, montáž: - krby, kachle, krbové vložky.

Stolárska výroba, stolárstvo. Dřevovýroba. Výroba a montáž interiérových dyhovaných dverí s polodrážkou aj bez polodrážky, obložkových aj rámových zárubní z tradičných i netradičných dýh. Výroba a montáž schodísk, obklady stien i stropov. Výroba vstavaných skríň a nábytku na zákazku.

Predaj, servis: - profesionálne náradie FEIN, GRIT.

predaj - drevené terasy, podlahy - záhradný nábytok - stavebné materiály a rezivo - izolácia - dvere, zárubne.

zámočnícke práce - zákazková výroba - schodisko - zábradlia - mreže - kované brány.

ateliér Železný Architektonická a projektová kancelária. Projekty rodinných domov, bytov, mestských i verejných priestorov, rekonštrukcia, vrátane pamiatkovo chránených objektov.

Predaj, e-shop - autolaky - striekacie pištole - produkty pre lakovne. autolakovňa Rychvald - adresa: ul. Bohumínská 1553, 735 32 Rychvald - tel. 733 714 180.

Servis chladenia, montáž klimatizácií, opravy chladničiek a mrazničiek.

Veľkoobchod, maloobchod, predaj: - stavebného materiálu, stavebniny - stavebné železo - drevo. realizácia: - stavby. Doprava stavebných prvkov pre stavbu alebo rekonštrukciu.

Výbojky a reflektory. Sme distribútorom vybavenia pre indoor aj outdoor pestovanie. Dodávame profesionálne techniku v podobe regulátorov, pachových filtrov, výbojok a reflektorov. Ponúkame tiež hnojivo a substráty.

služby: -realitní služby -zprostředkovatel predaja či kúpu nehnuteľnosti (byt, rodinný dom, chalupa, chata, pozemok, komerčný objekt) -Právne servis -Finančné poradenstvo.

služby - architektonická činnosť - projektovej dokumentácie.

Realizácia interiérov na kľúč Ponúkam spracovanie luxusných povrchových úprav stien a podláh v moderných aj osobito ladených interiéroch. Ponúkané dekoratívne techniky: • PANDOMO • OIKOS • Betón image • Pohľadové betóny • Metalické efekty • Benátskej štuky • Liate polyuretánové podlahy • Epoxidové nátery Poskytované služby: • ...

Internetový obchod, e-shop: - garniže (drevené, kovové) - rolety - zhrňovacie dvere.

Výkup a predaj nadnormatívnych zásob stavebného tovaru a materiálu. Požičovňa stavebného náradia, strojov. Kontajnerová doprava. Výkopové práce. Ekologická likvidácia vozidiel.

Predaj skleníkov a polykarbonátu: - výroba záhradných skleníkov z dutinkového polykarbonátu s hliníkovou konštrukciou. Predaj a montáže z dutinkových polykarbonátov Lexan a AKYVER

Nalepte.cz E-shop -dekorativní samolepky na stenu.

služby: -zastřešení bazénov, terás, kryty na bazén.

služby: - aranžovanie výkladov, interiérov, dekorácie - reklamné nápisy - aranžérka.

Stolárstvo, výroba: - kancelársky nábytok - kuchyne - bytový nábytok

činnosť: - renovácia drevených okien - dodatočná montáž alu opláštenie z vonkajšej strany okien

Dodávame veľmi kvalitné tieniace systémy pre domácnosti a firmy. Našim zákazníkom ponúkame kompletné služby od zamerania roliet a žalúzií až po je ich montáž. V našej ponuke nájdete vnútorné i vonkajšie tienenie od popredných českých výrobcov tieniacej techniky.

Práca, remeslo: - vodoinštalatérske - kúrenárske - rekonštrukcia kúpelní predaj: - vybavenie kúpeľní

Spoľahlivý e-shop OKENTĚS, spol. s r.o. Vám po celej Českej republike i Slovenskom ponúka veľkoobchodný predaj okenných, dverových, obložkových i samolepiacich tesnenia. Okrem tesniacich prvkov u nás zoženiete tiež kovania a prahy pre okná, dvere, vráta a bezbariérové vstupy. Ponúkame Vám len prvotriedne výrobky, ktorých kvalita je overená ...