Kúpte si kvalitné náradie pre Váš dom, byt či záhradu, ako sú sekery, záhradné nožnice, rýle, lopaty, vidly, metly, hrable či pílky na konáre. V každej dielni oceníte sady ručného náradia, kde sú skrutkovače, kladivá, kliešte, kľúče a spojovací materiál.

služby - správa a údržba nehnuteľností - technická správa budov - Havarijné služby - upratovací servis.

Stolárstvo, výroba: - nábytok - kuchyne - dvere, okná predaj: - palivové a krbové drevo, drevo

Výroba, predaj, e-shop - pílové pásy a rezné nástroje - pásové píly - ručné píly - pílové kotúče.

práca: - vodoinštalatérske - kúrenárske Predaj, montáž: - plynové kotly

Dřevovýroba, výroba: - drevené zásuvky, vypínače - mobilná dielenské stoly.

-Velkoobchod a maloobchod -Zastavárenská činnosť a maloobchod s použitým tovarom -Pěstitelské pálenie -Spracovanie dreva, výroba drevených, korku, slamy a pletacích materiálov -Výroba a spracovanie skla -Výroba strojov a zariadení -Stavba a výroba plavidiel -Nakládání s odpadmi (okrem nebezpečných) -Přípravné a dokončovacie stavebné práce, ...

Požičovňa, zapožičanie: - ručné náradie - vibračné baranidlá, dosky - štiepačky dreva, bubnové kosačky, snehové frézy - elektrocentrály - mobilná lešenia. predaj: - elektromateriál - svietidlá - železiarsky tovar.

Predaj, oprava, servis: - chladiarenské, sanitárne a kuchynská technika značky MAYTAG - náhradné diely

Stavebné práce: -renovace -dodatočné izolácie objektov -plynoinstalace -vodoinstalace Predaj, maloobchod: -stavebné materiál.

Stolárstva. Výroba - kuchyne - dvere, okná - schody - nábytok z masívu.

Stolárstvo, výroba: - schodisko - nábytok - okná, dvere

Ručná výroba: - repliky historickej keramickej dlažby, obkladov - secesný dlažba.

Veľkoobchod, maloobchod, predaj: - hliníkové profily-SAPA. Hliníkové profily: - tyče, rúrky, uholníky - tyče v zliatinách na opracovanie na automatoch - pre polykarbonátové dosky, nábytok, ukončovacie, stavenní - reklamné - bočnicové Systém na výrobu hliníkových nadstavieb nákladných automobilov a súčiastky pre ich montáž. Pre ...

Maloobchod, predaj, e-shop: - elektroinštalačný materiál - železiarstva - domáce potreby - inštalatérsky materiál - hnojivá - bazénová chémia.

Výroba, predaj: - vodovodné tlakové potrubie - plynovodnej tlakové potrubie - kanalizačné tlakové potrubie - chráničky beztlaký potrubie - dosky plastové - doplnkový sortiment.

Internetový obchod spoločnosti Ambra Group vám ponúka kvalitné a profesionálne vybavenie kancelárií. V našej ponuke nájdete všetko - od kancelárskeho nábytku, ktorý zahŕňa kancelárske stoly, stoličky a otočné kreslá, šuplíková kontajnery, kancelárske skrine, úschovné priestory a kartotéky, až po doplnkové prezentačné vybavenie - flipcharty, ...

Stolárstvo, výroba: - kuchyne - vstavané skrine - spálňa - detské izby

Záhradnícke práce: -návrhy a tvorba: záhrady, parky, jazierka, vodné toky -ošetřování, údržba a výrub: zeleň, stromy -rekultivace trávnikov.

činnosť - výstavba plotových múrov - kamenné ploty.

Stolárstvo, zákazková výroba: - nábytok - vstavané skrine - kuchyne.

Umelecké kováčstvo, zámočníctvo: - brány, mreže, ploty - krbové doplnky - pánty, závesy - vývesné štíty.