Kúpte si kvalitné náradie pre Váš dom, byt či záhradu, ako sú sekery, záhradné nožnice, rýle, lopaty, vidly, metly, hrable či pílky na konáre. V každej dielni oceníte sady ručného náradia, kde sú skrutkovače, kladivá, kliešte, kľúče a spojovací materiál.

Výroba: -truhlářství -zakázková výroba -nábytok, kuchyňa, kuchyne.

Tesárske, klampiarske, pokrývačské práce, kompletná strešná konštrukcia, pokrývač, tesár, klampiar, izolatér. Práca na streche, strecha. Rekonštrukcia, oprava, údržba striech: -ochrana proti snehu -výškové práce z lana -pokládka strešnej krytiny -izolačné práce, hydroizolácia -izolácia plochých striech, alkorplan, Bramac, Tondach, SATJAM, ...

Kaderníctvo pánske, dámske a detské. predlžovanie rias úprava obočia Možnosť vstupu do soľnej jaskyne

Spoločnosť Huka stores s.r.o. prevádzkuje internetový obchod so zameraním na dom a záhradu a dodáva na území SR aj EÚ. Sortiment spoločnosti sa týka okruhov, ktorými sú kuchyňa, kúpeľňa, domácnosť, záhrada, hobby, dielňa a stavba, drogéria, šport.

Stolárske práce, stolárske práce: -stavebné stolárstvo -dvere, dverí, vráta, zárubne -schody, schodiská.

Stolárstvo, výroba: -bytový nábytok -kuchyně -Vstavaný skrine -zahradní nábytok.

Montáž a servis jednotiek klimatizácií a tepelných čerpadiel Toshiba a Kaisai. Zariadenie v rôznych komfortných triedach pre rodinné domy, byty, kancelárie.

Predaj a výroba dizajnových hodín z betónu a interiérových doplnkov.

Zoukar s.r.o. sa zameriava na výrobu špaletových okien a vonkajších aj vnútorných dverí pomocou kvalitných drevoobrábacích strojov.

Spoločnosť WALTER CZ s.r.o. patrí medzi popredných výrobcov nástrojov pre obrábanie kovov. Naše výrobné portfólio obsahuje približne 45 000 štandardných nástrojov pre sústruženie, frézovanie, vŕtanie a závitovanie. Konkrétne môžeme našim zákazníkom ponúknuť závitovacie nástroje, frézovacie nástroje, upínače, vŕtacie nástroje či presné nástroje pre ...

Pestovanie a predaj balkónových rastlín, letničiek a trvaliek. Nachystáme dušičkovú väzbu - vence, kytice, košíčky a ďalšie. Projektovanie a výsadba záhrad.