Kúpte si kvalitné náradie pre Váš dom, byt či záhradu, ako sú sekery, záhradné nožnice, rýle, lopaty, vidly, metly, hrable či pílky na konáre. V každej dielni oceníte sady ručného náradia, kde sú skrutkovače, kladivá, kliešte, kľúče a spojovací materiál.

Textilná výroba, predaj: - prikrývky, periny - vankúše, vankúšiky - bytový textil.

Prioritou spoločnosti Technické služby Šluknov, spol. s r.o. je zabezpečenie údržby a čistoty mesta. Medzi služby, ktoré poskytujeme patrí údržba zelene, zvoz a likvidácia odpadu, zemné práce, čerpanie nádrží fekálnym vozom V3S, prevádzka zberného dvora či bežné opravy a údržba siete verejného osvetlenia. Sídlime na adrese Cisársky 378, ...

Stavebná činnosť - revitalizácia a rekonštrukcia panelových a rodinných domov - izolácia panelových aj rodinných domov - Podkládky zámkovej dlažby - úpravy brehov a svahov - debnenie železobetónových konštrukcií.

Maloobchod, predaj: - farby, laky, lazúry - fasádne farby - maliarske potreby - miešanie farieb, omietok. práca: - maliarske - tapetárske - lakovnícke. Stavebné práce: - zateplenie fasád - rekonštrukcie bytových jadier - fasády, sadrokartóny - drevostavby.

činnosť: - regenerácia aktívneho uhlia zo sorpčných filtrov - mletie plastov, výroba PET vločky. Výroba, montáž, renovácie: - mestský mobiliár z recyklovaného plastu (lavičky, odpadkové koše, stoly). služby: - preprava ADR.

služby: - správa nehnuteľností - upratovacie služby - realitná činnosť

Stavebná činnosť, výstavba: - rodinné a bytové domy služby: - projekčná činnosť - inžiniering stavieb - realitná činnosť

predaj: - železiarsky tovar - spojovací materiál - náradie

Výroba: - vysoceselektivní ploché solárne kolektory značky Suntime - modulárny vertikálne a horizontálne kolektory - veľkoplošné solárne kolektory až do plochy 10m2 v jednom ráme. dodávky: - kompletné solárne systémy na ohrev teplej vody, prikurovanie a ohrev bazénov. Programu Zelená úsporám. Sme držiteľmi certifikátu SolarKeymark a ISO ...

Spoločnosť Petabo s.r.o. prevádzkuje predajňu v obci Kvasice neďaleko Kroměříža, kde zakúpite potreby pre záhradkárov a kutilov. V ponuke máme kvetináče, hrantíky, netkanej textílie, fólie na záhradu, hnojivá - záhradné, trávne a veľa ďalšieho tovaru. Nájdete u nás aj sezónne sortiment tovaru s veľkonočné, jesenné, dušičkový a vianočné ...

služby: - vedenie účtovníctva, daňovej evidencie.

ateliér projekcie - spracovanie projektovej dokumentácie pozemného a dopravného staviteľstva - projekty rodinného domov.

Stavebné bytové družstvo Ostrava. Obvodný bytová správa - Dubina, Hrabůvka, Zábřeh

Stavebné bytové družstvo. Zabezpečenie potrieb členov, organizovanie prípravy a realizácie výstavby, prevádzka - bytové a nebytové objekty, zabezpečovanie plnení poskytovaných služieb spojených s užívaním bytov a nebytových priestorov.

Česká výroba zdravotných lôžok, polohovacích vankúšov, antidekubitných prostriedkov pre dlhodobo ležiacich pacientov. Vyvíjame, vyrábame a predávame produkty a služby pre poskytovanie profesionálne a domácej starostlivosti. Špecializujeme sa pomoc a podporu dlhodobo ležiacim pacientom a na prevenciu preležanín - dekubitov.