Kúpte si kvalitné náradie pre Váš dom, byt či záhradu, ako sú sekery, záhradné nožnice, rýle, lopaty, vidly, metly, hrable či pílky na konáre. V každej dielni oceníte sady ručného náradia, kde sú skrutkovače, kladivá, kliešte, kľúče a spojovací materiál.

Predaj, servis: - kancelárske, lekárske stoličky a kreslá - detské rastúce stoličky a stolíky - pracovná a dielenské stoličky - viacmiestne lavice. Montáže sadrokartónu SDK. Montáže, opravy, revízie a skúšky vyhradených elektrických zariadení. Výroba, inštalácia a opravy elektrických strojov a zariadení.

služby: - Arboristika - výrub, odborné rezy stromov - rizikové výrub stromov - statické zabezpečenie koruny stromov - dendrologické prieskumy - starostlivosť o dreviny.

predaj - okrasné rastliny, trvalky, skalničky pestovanie okrasných rastlín

Návrhy a poradenstvo, realizácia a starostlivosť o zeleň - záhradnícke práce - výsadby urastených stromov, kríkov, drevín - údržba trávnatých plôch - starostlivosť o dreviny - výrub drevín.

Predaj práškových farieb ST Powder Coatings Cestná motorová doprava - nákladná prevádzkované vozidlami alebo jazdnými súpravami s najväčšou povolenou hmotnosťou nepresahujúcou 3, 5 tony, ak sú určené na prepravu zvierat alebo vecí.

Stavebná činnosť - rekonštrukcia bytov - vodoinštalatérske práce - kúrenárske práce - plynárenskom práce - pokládka dlažby - podlahárske práce.

Brusírna nástrojov. Predaj, oprava, brúsenie: - náradie - nástroje. Brusičské práce.

predaj: - okrasných drevín, trvaliek a doplnkového sortimentu. realizácia: - okrasných záhrad a zelene. Projekčná činnosť, údržba: - okrasných záhrad, parkov, verejnej zelene.

Predaj, e-shop - sedací nábytok - obývacie steny - postele, spálne.

služby - priestory na prenájom - v priestoroch kaplnky Sacre Coeur organizujeme firemné večierky, módne prehliadky, konferencie, plesy, svadby, koncerty, súkromné oslavy, fotenie, nakrúcanie a ďalšie.

Výroba, predaj: -výroba plastových dielcov pre nábytkárstvo, elektro, domácnosť: -úchytky -tvaroviek dverové, okenné -kliky -koupelnové súpravy a doplnky -bytové doplnky -Plastové dentálne lyžice -svítící kľučka Lumos.

Developerská a realitná činnosť - domy, byty, pozemky.

Vykonávanie stavieb, ich zmien a odstraňovanie -Zprostředkování obchodu a služieb -Velkoobchod a maloobchod -Realitní činnosť, správa a údržba nehnuteľností Zámočníctvo, nástrojárstvo Montáž, opravy, revízie a skúšky elektrických zariadení

Kúpeľňové štúdio. Veľkoobchod, maloobchod, predaj: -obklady, dlažba (dlažby) českej i zahraničnej výroby -sanitární keramika -vany bežné, rohové, masážna (rohová vaňa) -hydromasážní vane a boxy -sprchovací kúty, sprchové zásteny -vodovodní batérie -koupelnový nábytok, kúpeľňové doplnky -tmely, lepidlá (lepidlo) škárovacej hmoty -nářadí ...

DIPRO, výrobní družstvo invalidů je český výrobca drobných predmetov z dreva s dlho tradíciou. Vyrábame drevené kuchynské potreby, šatníková ramienka, špajle, špáradlá aj nábytkárskej kolíčky. Ponúkame tiež výrobu reziva a kartonáže. Všetky výrobky si môžete zakúpiť v našom internetovom obchode. Sídlime v meste Proseč u Skutče. Naše výrobky, ...

Záhradníctvo a Kvetinárstvo Poludnie sa zaoberá predajom kvetín, okrasných i úžitkových rastlín či potrieb pre záhradkárov. V ponuke máme široký sortiment tovaru, radi Vám pripravíme kvetinové väzby pre rôzne príležitosti, zakúpiť u nás môžete tiež dekorácie, semená, ovocné a okrasné kríky, stromy, záhradnícke náradie a mnoho ďalšieho. Poskytujeme ...

Predaj, motáž, servis - tepelná technika - Solana a sanitárne technika - klimatizácia - merania a regulácie.

predaj - doplnky pre domácnosť - sviečky - osviežovače vzduchu - svietniky - aromalampy.

Sme firma z Českej republiky s pôsobnosťou na Slovensku v regióne Trenčín. Vyrábame a dodávame všetok mestský mobiliár ako sú lavičky do parku, odpadkové koše, zastávkové prístrešky alebo moderné detské ihriská, športoviská či stojany na bicykle. Pobočka na Slovensku: - Trenčín 911 05, Brnianska, tel.: 00421 326 402 427, fax: 00421 326 402 603 ...

činnosť - stavebné zámočnícke práce. Výroba - vstupné dvere z ocele, oceľové vchodové dvere - striešky, zábradlie - vráta, brány.

Výroba, predaj: -pracovný dosky -obklady -parapety -dvířkovina -schodové prvky -kuchyňský a kúpeľňový nábytok.

Výroba, e-shop: - vonné sviečky MEADOWS.

Internetový obchod, e-shop: - katalytické aróma lampy.