Kúpte si kvalitné náradie pre Váš dom, byt či záhradu, ako sú sekery, záhradné nožnice, rýle, lopaty, vidly, metly, hrable či pílky na konáre. V každej dielni oceníte sady ručného náradia, kde sú skrutkovače, kladivá, kliešte, kľúče a spojovací materiál.

Vykonávame správu domov, bytov a nehnuteľností ako pre spoločenstvá vlastníkov, tak aj pre ostatné organizácie. Ďalej poradenskú činnosť pre spoločenstvá vlastníkov v oblasti SVJ. Taktiež vykonávame funkciu štatutárneho orgánu pre spoločenstvá vlastníkov v prípade potreby a dohody.

Sme firma zaoberajúca sa kompletný realizáciou záhrad - Automatické závlahové systémy Rainbird - projekcia, realizácia, servis. Spracovanie návrhov okrasných záhrad a ich realizácia, zakladanie trávnikov. Výstavba bazénov. Terasy z exotických drevín. Kladenie dlažieb zámkových, skladaných, zatrávňovacích. Výstavba záhradných altánov a domčekov. ...

Údržba a realizácie záhrad pre Plzeň a okolie. Kosenie trávy s odvozom, vyčistenie pozemku, prevzdušnenie trávnika, postreky, založenie trávnikov, zavlažovanie, rez ovocných stromov a živých plotov, údržba záhonov, výrub stromov, komplexnej starostlivosti o trávnaté plochy. Zakladanie záhrad vr. návrhu. Náterové práce.

Stolárstvo - výroba a montáž nábytku do všetkých interiérov: kuchyne, skrine, obývacie steny, predsiene, kúpeľne, detské izby, spálne, postele, kancelársky nábytok, vybavenie reštaurácií, vybavenie lekární, pergoly.

Výroba: - oplotenia na kľúč. Predaj pletiva, stĺpikov a príslušenstvo. Zemné práce minirýpadlá. Zámočnícke práce.

Predaj metrážových kobercov, záťažových kobercov, hotelových kobercov, kobercových behúňov, kobercových štvorcov, nášľapov na schody, kusových kobercov. Predaj pvc podláh, vinylových podláh, metrážových vinylov, vinylových dielcov a štvorcov. Predaj tkaného pvc drevených podláh, masívnych podláh, dvojvrstvového dreva a trojvrstvového dreva. Predaj ...

Autodoprava - Preprava osôb do 9osob - Upratovanie - správa nehnuteľností

Spoločnosť, ktorá sa zaoberá architektonickými návrhmi a projekčnej činnosti. Špecializujú sa na návrhy luxusných víl v duchu minimalizmu. Popri tom poskytujú služby v oblasti interiérov domov a bytov, ďalej energetické posudky, požiarna bezpečnosť budov a urbanistických štúdií

Dodávame spojovací materiál ako sú skrutky do dreva, klince, skrutky, matice, podložky a ďalšie spojovacie materiály, ďalej dodávame hliníkové rebríky, stavebné miešačky, náradie a ďalšie materiály nielen pre remeselníkov a realizačné firmy.

Predaj kobercov, kusových kobercov, PVC podláh, vinylových podláh, vinylových dielcov, drevených podláh a interiérových dverí. Kompletný podlahárske servis, kompletný montážny servis dverí a doprava.

Dizajn interiérov výroba nábytku na mieru.

Murárske a maliarske práce. - rodinné domy - kúpeľne - sadrokartóny - podlahy - ploty - fasády - bazény

Oživte s nami váš domov a zariaďte si svoje útulné hniezdočko. Vyberte si zo širokej ponuky nábytku, kuchynských potrieb, osvetlenie, bytových dekorácií a veľké množstvo ďalších výrobkov. Všetko pre váš krásny domov nájdete na jednom mieste.

O úsporu finančných zdrojov s priaznivým dopadom na ekológiu sa postarajú plastové nádržky a nádrže na dažďovú a splaškovú vodu, ktoré sú vyrobené unikátnou technológiou spracovania plastov v Nemecku a náš trh distribuované spoločnosťou Nádrže 24 s.r.o. Prínosy využívanie nádrží a nádrží: - Zachytávanie dažďovej i splaškovej vody - Využitie ...

Predávajte a pronajímejte si nehnuteľnosti podľa seba, využite zadarmo inzertné priestor. Ak nezoženiete záujemcov po vlastnej osi, odporučíme Vám realitné profíkov, ktorí Vám pomôžu

Nábytok a vybavenie pre školy, materské školy a obce. Najväčší výber školského nábytku. V ponuke máme: žiacke lavice a stoličky vybavenie školských dielní nábytok do počítačových učební nábytok do školskej jedálne stoličky a stoly do materskej školy vybavenia školských laboratórií anatomické modely.

Originálne a vysoko funkčné kuchynské zariadenia. Dajte svojej kuchyni šťavu s riadom BergHOFF. Nože, panvice, hrnce, pekáče, potreby pre stolovanie i ďalšie vybavenie pre vašu kuchyňu.

Predaj kuchynských doplnkov. Ponúkame štýlové kuchynské zástery, keramické zapekacie a dekoračné misky, textilné vrecká na pečivo.

Zákazková kovovýroba z nerezu aj uhlíkovej ocele. Povrchová úprava zinkom, komaxitom, farbou. Ďalej vyrábame z polypropylénu bazény, septiky, zásobníky

Growshop - všetko vybavenie pre pestovanie pod umelým osvetlením.

Interiérové dvere a zárubne Praha, interiérové aj vchodové dvere. Dvere celosklenené, skladacie, posuvné dvere a puzdrá i dvere špeciálne, dverové zárubne aj kľučky a dverové kovania.

Záhradnícke potreby pre Indoor pestovanie a Growshop

Stolárstva. Výroba - dvere - kuchyne - postele - kúpeľňový nábytok - kancelársky nábytok.

truhlářství: - zákazková výroba nábytku