Kúpte si kvalitné náradie pre Váš dom, byt či záhradu, ako sú sekery, záhradné nožnice, rýle, lopaty, vidly, metly, hrable či pílky na konáre. V každej dielni oceníte sady ručného náradia, kde sú skrutkovače, kladivá, kliešte, kľúče a spojovací materiál.

Predaj moderného, kvalitného a lacného nábytku, bytových dekorácií, doplnkov a textilu. Viac ako 6000 produktov.

Vyrábame komínové systémy, dymovody a komínové vložky. Dodávame aj doplnkový sortiment pre kachliara, kominárov a krbára vrátane odevov a náčinia.

Naša firma pôsobí ako dodávateľ centrálnych vysávačov Husky, Duovac a Disana.

Nástenné bytové dekorácie ORAC DECOR

Zaoberáme sa ostrahou majetku a osôb. Poskytujeme recepčné služby a správou nehnuteľností.

Vykonávame všetky stavebné práce, ako je zatepľovanie fasád, murovanie či búranie priečok, rekonštrukcia bytového jadra, pokládka dlažby a obkladov, úprava omietok, pokládka zámkovej dlažby a rekonštrukcia príjazdových ciest a mnoho ďalšieho.

Ponúkame kompletný sortiment nábytku najmä potom sektorový nábytok, sektorové kuchyne, obývacie steny, kuchynské linky, detský nábytok, kancelársky nábytok, sedacie súpravy a ďalšie.

Veľkoobchod, maloobchod, e-shop: - stavebniny - strešné krytiny

Predaj, montáž, servis: - klimatizácia.

Stavebniny U nádraží predaj: - stavebniny, stavebný materiál - pevné palivá - uhlie.

Predaj, e-shop - obklady a dlažba - sanitárna technika - kúpeľňový nábytok - vodoinštalatérske a kúrenársky materiál.

služby - návrhy a dizajn interiérov - dispozičné riešenie interiéru - 3D vizualizácie interiéru.

montáž: - ploty, oplotenie - brány, bránky

Výroba, veľkoobchod, maloobchod, predaj: -koupelnový nábytok -zakázkový nábytok do kúpeľní na mieru -návrh architekta -potravinové do kúpeľne.

predaj: - železiarstva - kuchynské potreby - bicykle - záhradné traktory - kosačky - kultivátory - reťazové píly - záhradný nábytok.

služby: - predaj - ochranné pracovné pomôcky rukavice, odevy, prilby. šitie - lôžkoviny. - tlač - kalendáre, diáre, úpravňa vody.

Český výrobca zameraný na zdravý spánok a odpočinok. Výroba: - anatomické vankúše, vankúše z pamäťovej peny, matrace, relaxačné podložky.

Staviame kamenné múry, rekonštrukcia terasy, dlažby, zámkovej dlažby, ručné hĺbenie studní, staviame domy na kľúč, fasády maľby a nátery ďalej pergoly, obklady, strechy

Poskytujem komplexné kovovýrobní a kováčske služby. Vyrábam užité kované produkty typu ploty, mreže, schodiská či nábytok po kovovej konštrukcie. Venujem sa autorskému stvárnenie kovaných solitérov do interiéry aj exteriéru, ktoré kombinujem s prírodnými materiálmi ako je drevo, koža či sklenené fragmenty.

Predaj, montáže: - okenné fólie - bezpečnostné dvere - bezpečnostné systémy - požiarne systémy - kamerové systémy - domové telefóny, videotelefóny - garážové vráta a automatické brány. Elektromontáže.

Záhradné architektúrou sa zaoberám od roku 1999. Mám za sebou veľa vizualizácií, návrhov a stávkovanie. Technologická vyspelosť je pre mňa samozrejmosťou. Po celú dobu sa snažím, aby rastliny sa stali prirodzenou a príjemnou súčasťou životného priestoru. Postarám sa o projekt a samotnú realizáciu a taktiež Vám poradím s následnou starostlivosťou.

Okná z profilových systémov najnovšej generácie.

Sme firma v Českých Budějoviciach, ktorá sa zaoberá opravami plastových častí automobilov, motocyklov a napríklad záhradného nábytku a pod. Oprava takejto plastovej časti je oveľa jednoduchšie a hlavne lacnejšie, než kúpiť celý diel a nechať ho vymeniť. Zvárame: plastové nárazníky, svetlomety, plastové časti chladičov, záhradný nábytok a ďalšie.