Kúpte si kvalitné náradie pre Váš dom, byt či záhradu, ako sú sekery, záhradné nožnice, rýle, lopaty, vidly, metly, hrable či pílky na konáre. V každej dielni oceníte sady ručného náradia, kde sú skrutkovače, kladivá, kliešte, kľúče a spojovací materiál.

Inzercia nehnuteľností. Predaj a prenájom bytov, domov, pozemkov, chát a chalúp z celej SR.

Záhradnícke služby Zahry Vás určite prekvapí svojou prívetivou cennú a perfektnou kvalitou odvedenej práce. Záhradnícke služby po celej Slovenskej republike.

Prevádzkujeme internetový obchod s dizajnovým nábytkom a doplnkami. Snažíme sa vdýchnuť nový život krásnym veciam. Nábytok najčastejšie predávame v takom stave, v akom sa nám ho podarilo získať. Javí Ak sa to ako účelné, pokúšame sa o renováciu.

Projektová kancelária, ktorá sa zaoberá modernou architektúrou. Nadčasová a veľkoryso presvetlená architektúra zrkadlí názov spoločnosti a tvorivé filozofiu svojich autorov, vyznávajúcich čistý, minimalistický dizajn, priame línie a výhradne špičkové materiály. Zabezpečujeme projekty rodinných domov, interiérový dizajn i záhradnú architektúru.

Komplexná starostlivosť o stromy (ošetrovanie stromov, rez stromov, rizikové výrub stromov, výsadba stromov, odborné posudky na stromy, likvidácia drevnej hmoty a frézovanie pňov) rastúci hlavne mimo les.

Sme firma zaoberajúca sa z dreva, záhradníckymi a zemnými prácami s pôsobiskom po celej SR. Ak potrebujete odstrániť náletové vegetáciu, zabezpečiť rizikové výrub stromov, výsadbu a pod., Kontaktujte nás. Viac info na drevoazem.cz

Spoločnosť Gangaro s.r.o. prevádzkuje internetový obchod La Maria so štýlovými a originálnymi dekoráciami pre Vaše bývanie. Dizajnové kúsky ponúkame nielen do obývacej izby, ale aj do kuchyne či záhrady. Naše výrobky sú vhodné ako zaujímavé a nápadité darčeky.

Zemné práce strojné technikou, realizácia bazénov na kľúč

Naša spoločnosť sa zaoberá predajom a distribúciou kvalitného sektorového nábytku. Základ činnosti je veľkoobchodný predaj a distribúcia cez obchodných partnerov, ale sme aktívni aj v maloobchodnom predaji.

Navrhujeme, projektujeme a realizujeme kuchynskej linky, vstavané skrine, šatne, pracovne, obývacie zostavy, knižnice, kancelárie a všetok nábytok na mieru.

Vetešnictví U Kopretinky - antik, antikvariát, bazár nábytku.

On-line predaj a rozvoz kvetín, sladkostí a darčekového tovaru.

Predaj a montáž garážových a priemyselných sekčných vrát, pohonov, vchodových dverí, vstupných brán, rolovacích brán, rýchlobežných brán, nakladacie techniky (Nakladacie mostíky, Tesniace goliere, Mobilné rampy atď.) Ponúkame vysoko kvalitné výrobky za rozumnú cenu.

Návrhy interiéru a exteriéru, 3D projektovanie, projekty záhrad, projekty domov a bytov, kúpeľní a kuchýň.

Kompletný servis služieb a poradenstva v oblasti realít. Predaj bytov a domov v Prahe a okolí. Ako obchodník pracujem cez 15 rokov, v realitách pôsobím od začiatku roka 2010. Popri bežnej maklérskej činnosti poskytujem nezávislé konzultácie pri predaji / kúpe nehnuteľnosti, píšem blog s realitnou tematikou, som spoluzakladateľkou realitné ...

Prevádzkujeme strážené parkovisko v Prahe u Letisko Václava Havla. V cene parkovného je odvoz luxusným automobilom k letiskovým terminálom. Ponúkame tiež služby autoservisu.

Interiérové dvere a zárubne Praha, interiérové aj vchodové dvere. Dvere celosklenené, skladacie, posuvné dvere a puzdrá i dvere špeciálne, dverové zárubne aj kľučky a dverové kovania.

Sprostredkovávame súkromnú inzerciu nehnuteľností súkromným osobám aj právny servis.

Prevádzkujeme rodinnú firmu venujúci sa údržbe zelene. Významnou súčasťou našich služieb sú kompletné realizácie a rekonštrukcie záhrad, vrátane odbornej záhradnej architektúry.

Vyrábame dizajnové bytové dekorácie na stenu - obrazy a nástenky - s textilnou výplňou a kvalitnými drevenými rámami.

Predaj luxusných vysokých čalúnená posteľ Hypnos, lôžkoviny Brinkhaus, hodvábne lôžkoviny Gingerlily, Winterhome, bavlna obliečky Quagliotty, nábytok do spálni, obývačke a jedálne. Na svoje si prídu milovníci štýle art deco, vintage, industry, ale aj rustikálneho nábytku a štýlu Provance.

Žaluziové STUDIO ponúka široký sortiment vnútorné i vonkajšie tieniacej techniky pre Váš dom, byt, kanceláriu či obchod. Našou hlavnou činnosťou je výroba a montáž slnečného zatienenie z komponentov najlepších českých výrobcov.

Firma Lotabel poskytuje komplexné služby v oblasti správy a údržby nehnuteľností s dlhoročnou praxou. Zaoberáme sa kompletnými rekonštrukciami domov a bytov vrátane el. a plynových rozvodov. Zároveň zabezpečujeme kompletné údržbárske práce všetkého druhu.