Kúpte si kvalitné náradie pre Váš dom, byt či záhradu, ako sú sekery, záhradné nožnice, rýle, lopaty, vidly, metly, hrable či pílky na konáre. V každej dielni oceníte sady ručného náradia, kde sú skrutkovače, kladivá, kliešte, kľúče a spojovací materiál.

Služby, predaj: - pestovanie a aranžovanie sušených rastlín

Výrobky z kameňa na mieru: - dlažby a obklady - kuchynské pracovné dosky - kúpeľne - ónyxové steny - schody a parapety - obklady krbov - police a stoly - pomníky či grilovacie kamene.

Predaj strešných krytín, odkvapových systémov, plechov, strešných okien, strešných doplnkov pre šikmé a ploché strechy, spojovacieho materiálu.

Ponuka záhradníckych služieb a kvetinárstva. Záhradnícke služby: - návrhy záhrad - realizácia záhrad - rekonštrukcia záhrad - založenie, údržba trávnika - údržba záhrad. kvetinárstvo: - rezané kvety - črepníkové kvety - svadobné kytice - dekorácie interiérov - smútočné väzba - suché aranžmány - okrasné dreviny - semená a ...

Stavebné a nábytkové stolařství. Výroba: - kuchynské linky - nábytok na mieru - kancelársky nábytok - šatníková a vstavané skrine - spálňa - detské izby - dizajnový nábytok - jedálenské stoly - dvere - pergoly a záhradné domčeky - schody.

Výroba: - zákazková výroba nábytku - výroba schodísk, kuchyne, dvere, vstavané skrine, interiérový a záhradný nábytok

Štátny podnik DIAMO, odštepný závod ODRA vykonáva správu a starostlivosť o všetky bývalá hlavná banské diela z ostravskej, karvinskej a južnej časti revíru. Organizačne sa skladá zo stredísk Baňa a Plocha. Sídlime v Ostrave - Vítkoviciach na ulici Sirotský. Stredisko Plocha: - správa areálov bývalých baní v ostravskej a Petřvaldský čiastkové ...

Internetový obchod, eshop, predaj: - domáce infrasauny Grand de Luxe- pre 1, 2, 3, 4 osoby aj viac osôb - fínske sauny VitalWell - kombinované, vonkajšie - príslušenstvo.

Firma LB 2000, s.r.o. sa zaoberá návrhmi a realizáciou inžinierskych stavieb. Inžinierske stavby: - kanalizácia - vodovody - železobetónové konštrukcie - plynovody - dopravné stavby.

Kuchynské štúdio Výroba, služby: - výroba dizajnového nábytku a kuchýň - kreslenie 3D vizualizácií a konzultácie.

Chov oviec pre vlnu. Výrobky z vlny: - ručne tkané výrobky - plstené výrobky - výroba hračiek

predaj: - pracovné odevy a obuv - náradie - záhradné náradie. Renovácie náradia.

Výroba a predaj: - sedacie súpravy - sedací nábytok - zariadenie bytových i nebytových priestorov na kľúč.

Maloobchod, predaj: - bytový textil - záclony - obliečky - galantérie. Maloobchod, pokládka: - koberce - PVC podahy - vinylové podlahy.

Maloobchod, predaj: - metrový textil - odevné metráže - šatové, oblekové, kostýmové látky - textilná galantéria, galantérny doplnky - stuhy, ozdôb, porty, ucha na tašky - pletacích priadze: - hodváb, bavlna, viskóza, vlna, mohér, angora, akryl - príslušenstvo pre pletenie: - pletacie ihlice a háčiky - drevené, kovové - ...

Výroba, predaj: - nábytok, nábytku - kuchyne - obývacie izby, stoly - spálňa - kúpeľňový nábytok - interiérové dvere

Firma predáva: - zatemňovacia rolety v režime deň / noc (typy SILVER, GOLD, PLATINUM, DIAMOND) - príslušenstvo, elektrické rolety Zasielanie vzoriek zdarma a doručenie do 10 dní.

Predaj, e-shop: - lapače splavenín - lapače strešných a povrchových vôd - podlahové a kanalizačné vpuste - lineárne žľaby a príchytky na potrubie z plastu

Spoločnosť SETEC poskytuje komplexné služby v oblasti svetelnej techniky. Našim cieľom je umožniť projekčným pracoviskám orientáciu a podporu pri navrhovaní osvetľovacích sústav. Naša databáza obsahujú v súčasnosti informácie o parametroch viac ako 300.000 typov svietidiel od cca 500 výrobcov z celého sveta. Spoločnosť SETEC podporuje ...

Predaj, eshop: -materiál vodo-topo-plyn -hořčíkové anódy -ohřívače vody -kotle -zdravotní keramika -meranie a regulácia -Filtre -fotovoltaika Solárny kolektory pre vykurovanie a ohrev vody.