Kúpte si kvalitné náradie pre Váš dom, byt či záhradu, ako sú sekery, záhradné nožnice, rýle, lopaty, vidly, metly, hrable či pílky na konáre. V každej dielni oceníte sady ručného náradia, kde sú skrutkovače, kladivá, kliešte, kľúče a spojovací materiál.

Výhradným zástupcom spoločnosti NSK pre ČR a SR je firma COROLL z Hronova v ČR, ktorá zabezpečuje predaj vrátane kompletného obchodného a technického servisu. Ložiská NSK,IKO. Lineárne vedenie. Guličkové skrutky. K1-L nová mazacia jednotka NSK pre lineárne vedenie. Výrobný program NSK,RHP: - guličkové ložiská - guličkové ložiská s ...

Spoločnosť STRAKOŠ nábytok s.r.o. sa zameriava na výrobu a predaj nábytku do domácností, firiem, reštaurácií a hotelov. Jedná sa najmä o stoličky, jedálenské zostavy, ale aj kuchynské linky, postele a záhradný nábytok.

Servis elektrospotrebičov mimo chladenia. Pobočka Židlochovice. Sídlisko Družba 662, 547237981

Vodoinštalácia, kanalizácia, kúrenárstvo: -rekonštrukcia a opravy kotolní -plynové rozvody a inštalácia spotrebičov PLYN: -rozvod plynu, plynové zariadenie -dodávka spotrebiča -montáž a napojenie: -kamna, bojler, kotol, karma. VODA: -rekonštrukcia a opravy rozvodov, rozvody -materiál (meď, železo, plast) -čistenie, oprava ...

Výroba, predaj: -čalúnené sedacie súpravy -čalúnené váľandy -gauče-pohovky -dvojlôžka -spálňa, lamelové rošty, matrace -detské izby -obývacie steny, stena -TV stolíky, stolík -hojdacie a kyvné kreslá, kreslo -indický nábytok -ratanový nábytok Zákazková výroba: -kuchynské linky vr. spotrebičov -kancelársky ...

Práce, montáže, revízie, projekcie: - rozvody vody, kúrenie - plynovody - ústredné, podlahové vykurovanie - kotolne - sanitárna technika - solárne systémy - rekonštrukcia kúpeľní Predaj: - voda, topo, plyn materiál.

Predaj a pokládka podlahových krytín. Zaisťujeme dodávku, montáž a predaj podlahových krytín vrátane čistiacich zón. Renovácia a opravy starých podláh, ďalej vyrovnávanie podkladov. Maloobchodný aj veľkoobchodný predaj doplnkov, čistiace prostriedky vhodné na údržbu podláh ako sú laky, tmely, lepidlá a podlahárska chémia.

Predaj: Podlahoviny: - PVC, linoleum, guma, koberce, plávajúce podlahy, vinilové podlahy, čistiace zóny, parkety, korky, nivelačné hmoty, schodové hrany, prechodové profily, lepidlá, laky. -FORBO NOVILON - oficiálny predajca -LINO FATRA - oficiálny predajca -Tarkett - oficiálny predajca -FARBY PRIMALEX - Colorovacie centrum všetkých druhov ...

Firma Pohoda Let sa špecializuje na výrobu doplnkov do stavebníc leteckých modelov, na strojársku výrobu a predaj spojovacieho materiálu.

Materiály a potreby pre stolárov, tesárov, stavebníkov a domácich majstrov. V našom širokom sortimente nájdete nábytkové kovanie, úchytky, závesy, zámky, výsuvy, vešiaky, stavebné a tesárske kovanie, lamino, drevotrieska, sololit, OSB dosky, preglejky, klince, vruty, závitové tyče, matice, podložky, vratové skrutky, vruty šesťhrannou hlavou, ...

Poskytujeme veľký výber vnútorných i vonkajších obkladov a dlažieb mnohých značiek a výrobcov, sanitárnu keramiku, sprchové kúty, kúpeľňový nábytok, batérie, náradie pre obkladačov. Väčšina tovaru skladom, zaistíme odvoz od nosnosti 2, 5 t. až do 24 ton.

Veľkoobchod, maloobchod, výroba, dodávka, montáž, distribúcia, servis: -tieniaca technika -žalúzie vnútorné i vonkajšie -doplnky -veľkoobchod sieťoviny, sieťovina, siete, sietí proti hmyzu a komponenty. -garážové vráta -rolety -markízy Sledujte naše akcie na našich webových stránkach.

Jan Zita prevádzkuje stolárstvo, v ktorom sa zaoberá výrobou dreveného nábytku z masívu a lamina, kuchynskými linkami, vstavanými skriňami a nemocničným nábytkom.

Firma Moniny sa zaoberá návrhom a realizáciou záhrad, dekorovaním interiérov a exteriérov domácností a firiem, výrobou záhradného nábytku a mnoho ďalšieho.