Kúpte si kvalitné náradie pre Váš dom, byt či záhradu, ako sú sekery, záhradné nožnice, rýle, lopaty, vidly, metly, hrable či pílky na konáre. V každej dielni oceníte sady ručného náradia, kde sú skrutkovače, kladivá, kliešte, kľúče a spojovací materiál.

Štúdio zamerané na architektúru a umelecký, interiérový dizajn. Primárne sídli v Kroměříži, ale pôsobí tiež v Brne a dostupnom okolia. Hlavným cieľom je vytvárať estetická a funkčné riešenie architektúry a úžitkových predmetov. Dokonalé prostredie je krásne a účelné, pretože je zložené z predmetov umeleckých i užitočných.

Stolárstvo, stolárstvo. Výroba na zákazku: -truhlářská, stolárska. Výroba, montáž, zákazková výroba: -nábytok (nábytku) z masívu, dyhy, lamina: -Vstavaný skrine -kuchyně: -kuchyňské kúty -dezén: v prevedení firmy KRONOSAN, Egger, Max, Wodego, Kaindl ... odporúčania tvaru, materiálu, kovania -Zabudovaný aj štandardných ...

Sme Váš autorizovaný predajca spotrebičov LG a Beko v Jablonci nad Nisou. V našom sortimente nájdete aj spotrebiče značiek Bosch, Amica, Whirlpool, Candy, Sencor a Zanussi. Môžeme Vám ponúknuť veľké aj malé domáce spotrebiče. Zakúpite u nás práčky, chladničky, sušičky, umývačky riadu, mrazničky, sporáky ale aj vysávač či rýchlovarnú ...

Predaj, výroba, montáž, servis, výhradný dovozca: -brány CAME. -komponenty pre brány, vráta. -šíny, vozíky, kladky, pánty, dorazy -pojezdové kladky, profily -pohony pre garážové vráta, vjazdové brány, parkovacie zábrany, závory.

Spoločnosť NOVATERM CHOCEŇ, s.r.o. sa špecializuje na systémy pre chladenie a kúrenie. Zabezpečujeme dodávky a servis chladiacich zariadení, tepelných výmenníkov a tepelných zariadení do domov, bytov, kancelárií i výrobní. Naše služby:  - systémy pre chladenie a kúrenie  - aplikácia chladiacich zariadení a tepelných výmenníkov  - projekcia, ...

Výroba interiérov: - dvere - nábytok - kuchyne - podlahy - osvetlenie - realizácia interiérov ma kľúč - dyhovanie.

Výroba interiérov: - dvere - nábytok - kuchyne - podlahy - osvetlenie - realizácia interiérov ma kľúč - dyhovanie.

Výroba interiérov: - dvere - nábytok - kuchyne - podlahy - osvetlenie - realizácia interiérov ma kľúč - dyhovanie.

Výroba interiérov: - dvere - nábytok - kuchyne - podlahy - osvetlenie - realizácia interiérov ma kľúč - dyhovanie.

Umelecké zámočníctvo, kovovýroba: - zábradlia - stoly a stoličky - pergoly a markízy - schodisko - pojazdové brány - vstupné bránky - vstupná portály s opláštením - atypická svietidlá - nápisy a znaky - poštové schránky - parkovacie zábrany.

Výroba, predaj: - kuchyne - sedací nábytok - obývacie a detské izby - spálňa - skrine

predaj: - domáce potreby Tescoma - chovateľské potreby - záhradná a komunálna technika - postreky, hnojivá - potreby pre záhradkárov. oprava: - záhradná a poľnohospodárska technika - grily Weber.

Predaj záhradkárskych potrieb: - osiva zeleniny, kvetov - veľký výber cibuľovín - prísady zeleniny, - balkónové kvety - okrasné dreviny - ovocné stromčeky, kríky - záhradkárskej potreby - substráty, hnojivá.

služby: -Architektonické -projektovanie -Architektonické a inžinierske činnosti a súvisiace technické poradenstvo.

služby: -realitní kancelária, realitná činnosť, nákup, predaj, prenájom: -rodinné domy, byty, pozemky, pozemok, komerčné objekty -poradenstvo -znalecká kanceláriu -oceňování nehnuteľností.

Realitná činnosť, správa a údržba nehnuteľností.

Výroba: -frézované stĺpiky sa špicou a fazetou v priemeroch od 5cm do 8cm, v dĺžkach 250cm a 300cm -palisády do priemeru 12cm v ľubovoľnej dĺžke. -Celkové sortiment je možné dodať aj polený - priečky, plotovky atď. Pod dohovore sú možné aj iné neštandardné rozmery.

Dodávame moderné technológie pre všetky typy novostavieb. Ide o vlastný systém MAXcomfort - zaisťuje vykurovanie, centrálne chladenie, riadené vetranie s rekuperáciou tepla a ohrev vody. Minimalizuje spotrebu elektrickej energie.

Maloobchod, predaj: -farba, laky -nátěrové hmoty -lepidla, riedidlá, tmely Siga -tónovací štúdio -het - pelachrom -teknos.

Dodávka interiérov Interiérová tvorba a design Sprostredkovanie kopy, predaja a prenájmu REALITY Kúpa tovaru za účelom jeho predaja konečnému spotrebiteľovi / maloobchod /, Sprostredkovateľská činnosť / mimo činností vylúčených z pôsobnosti živnostenského zákona / Alebo za účelom jeho predaja jedinou prevádzkovateľom živnosti / veľkoobchod / ...

Predaj, montáž: -kuchyňská, kachľová kamene -venkovní, vnútorná kachle -klasická sporáky -centrálna vykurovanie -vypracování návrhu, projekcie.

Veľkoobchod, maloobchod, realizácia. Predaj, dodávka: podlahy. Ebenel, podlahové štúdio Jany Vechetové, Vám ponúka svoje služby v oblasti predaja a pokládky laminátových a drevených podláh, PVC podlahovín a kobercov.

Výroba, návrhy, realizácia, montáž interiérov a nábytku, stolárstvo, stolárstvo: - dvere interiérové, vchodové - podlahy - schody, schodiská - nábytok na mieru (skrine, detský nábytok) - kuchyne - exteriéry z umelého dreva (terasy, zábradlia, pergoly) - lamino, dyha, masív.

Na oplotenie záhrad a pozemkov sa zameriava spoločnosť Ploty Design s.r.o. z okresu Šumperk. Realizuje profesionálny výstavbu plotov (klasické drôtené, 2D, 3D, drevené, betónové, dizajnové) vrátane zatienenia, záhrady na kľúč, gabiony a terénne úpravy.