Kúpte si kvalitné náradie pre Váš dom, byt či záhradu, ako sú sekery, záhradné nožnice, rýle, lopaty, vidly, metly, hrable či pílky na konáre. V každej dielni oceníte sady ručného náradia, kde sú skrutkovače, kladivá, kliešte, kľúče a spojovací materiál.

Obchodné zastúpenie. ISO 9001: 2000 Výroba: -špeciálny spojovacie prvky. Veľkoobchod, maloobchod, predaj: -spojovacie materiál.

TVT EURO-okna s.r.o. Babice je firma z Českej republiky zo Zlínskeho kraja. Sme popredným českým výrobcom drevených eurookien, špaletových aj drevohliníkových okien, vchodových aj interiérových dverí, posuvných stien a garážových brán. Pôsobíme prevažne v Zlínskom kraji, svoju činnosť však smerujeme na celé Česko aj na Slovensko. Radi Vám ...

služby: -údržba zelene -realizace záhrad -divízia Brno a okolie.

Realizácia, stavba: - krby - kachľové, krbové kachle - kuchynské sporáky - kamnářské a práce.

Stolárstvo, podlahárstvo. Výroba: - nábytok z masívu vhodný pre knižnice - knižničné regály, police z bukového dreva.

Vývoj, návrh, konštrukcia, výroba: -plastové diely -vstrekovacie formy. Spracovávanie: -technická dokumentácia vstrekovacích foriem, konzultácie, pomoc v oblasti vstrekovanie plastov. -bežné materiály pre vstrekovanie- PP**, PE**, ABS*, PA**, POM*, PMMA, PS**, SAN*, PVC*, PE-EVA, PC** TPE*.

Zákazková výroba: -kuchynské linky na mieru -kancelársky nábytok -kúpeľňový nábytok -nábytok (detské a obývacie izby, vstavané skrine, ...)

Zákazková výroba: - kuchynské linky na mieru - kancelársky nábytok - kúpeľňový nábytok - nábytok (detské a obývacie izby, vstavané skrine, ...)

Maloobchod, predaj: -železiarsky tovar. -vodoinštalatérsky materiál. -spojovací materiál. -záhradkárske potreby. -ručné náradie. -farby, laky. -autobatérie.

Realizácia stavieb. Projektová a inžinierska činnosť vo výstavbe. Výroba, montáže strojných zariadení.

Montáže technologických zariadení a oceľových konštrukcií. Zámočnícke a kúrenárske práce. Dodávky a montáže kotlov, ohrievačov TÚV, výmenníkových staníc Demontáž pôvodného zariadenia. Sídlo: - Stránia, Na Kopci 34.

Predajom, prenájmom a nákup nehnuteľností sa zaoberá Realitná kancelária Lorenc Michael s.r.o. z Brna. Postará sa o komplexný právny servis, zápis do katastra nehnuteľností, ale aj priznanie k dani.

H2O Hygiene Services s.r.o. predáva čistiace zóny (rohože), sanitárne doplnky, drogériu, papierovú hygienu, vonný program, textil pre hotely, dezinfekcie, rúšky, zásobníky, ale aj rúšky, respirátory.

Maloobchod, veľkoobchod, výroba: - stoličky - kreslá - sedačky - detský nábytok.

Predaj: -záhradná a lesná technika -ochranné pomôcky. Sídlo: K. Svetlé 2555, 370 04 České Budějovice

Správa nehnuteľností. Stavebné práce. Stavebné montážne práce. Kladenie podlahových krytín a obkladanie stien. Výroba a rozvod pary a teplej vody. Vedenie účtovníctva.

Firma Kamene Opava obchoduje hlavne s okrasnými kameňmi a sypkým stavebným materiálom. Predáva len kvalitný materiál, kde patrí piesok, štrk a kamenná drvina, takže uspokojí nielen zákazníkov priamo z Opavy ale aj z okolia Hlučína a Ostravy. V katalógu firmy si môžete vybrať z troch sektorov: Sypký stavebný materiál:   - stavebné piesok ...

predaj: - doplnky záhradnej architektúry - nábytok z umelého ratanu, z umelého bambusu - slnečníky s bočnou nohou - záhradný, hotelový nábytok - nábytok pre - wellness, relalaxační centrum, bazény, kúpaliská - hojdačky - záhradné altány - záhradné lehátka - kreslá - veľké slnečníky - NÁBYTOK - opekanie.

Stolárstvo. Výroba: - obývacie izby - detské izby - vstavané skrine - kuchyňa - kancelársky nábytok - kúpeľňový nábytok - schodisko - stoly, stoličky a ďalší nábytok.

Elektroinštalácia. Montáže bleskozvodov. Silnoprúdové elektromontáže. Návrhy, inštalácia vnútorného osvetlenia

HARABURDI® Recyclart Hotel & Galéria & Zevlárna & Kreatívne Služby & Remeslo. Exkluzívne prostredie a vystavené originálne diela podčiarkujú našu ponuku, služby a servis. Jedinečný a prvý hotel v srdci Európy zameraný na recyklované umenie, ktorý vám ponúkne netradičný štýl, eleganciu, pohodlie a diela, ktoré pôsobením „zubu času” stratili na ...

Montáž tepelných čerpadiel, kondenzačných kotlov a kotlov na tuhé palivá. inštalácia solárnych systémov pre podporu vykurovania a ohrevu vody. Montáž doplnkov k vykurovacím systémom - rekuperácia, podlahové kúrenie, radiátory a pod.

E-shop s náhradnými dielmi pre plynové kotly a elektrické ohrievače.

Predaj, montáž: -bezpečnostné protipožiarne dvere BEDEX -poštové schránky DOLS, zostavy poštových schránok, -dverné zatvárače DORMA, GEZE, BRANO, FAB -bezpečnostné zámky, uzamykacie systémy, systémy generálneho kľúča FAB, MUL-T-LOCK, zatvárače dverí, samozamykacie zámky Predaj: -zdvíhacie zariadenie Brano - záručný a pozáručný servis. ...