Kúpte si kvalitné náradie pre Váš dom, byt či záhradu, ako sú sekery, záhradné nožnice, rýle, lopaty, vidly, metly, hrable či pílky na konáre. V každej dielni oceníte sady ručného náradia, kde sú skrutkovače, kladivá, kliešte, kľúče a spojovací materiál.

Brusiareň Macháně, výroba, e-shop: - nástroje - špeciálne vrtáky, nože - výstružníky.

Vzorková predajňa podlahových krytín. predaj: - podlahové krytiny - koberce objektové, bytové, kusové - PVC objektové, bytové, antistatické, protišmykové - lamelové plávajúce podlahy-lamino, drevo, korok - program Novilon LIGNA-náhrada lamelových podláh - ukončujúce (ukončovacie) lišty - čistiace zóny, rohože. práca: - ...

Lumír Kratochvíl - Eko Prag vykonáva zemné a výkopové práce. Zaoberáme sa odstraňovaním náletov stromov vrátane pňov a ich uložením na skládku, tvarovaním terénu, zakladaním trávnikov, pokládkou trávnych kobercov vrátane dodania zeminy a substrátov. Ďalej ponúkame demolačné a búracie práce. Zemné a výkopové práce: - odstraňovanie náletov ...

Internetový obchod, eshop, predaj: - stavebniny - náradie - potreby pre dom, záhradu - hygiena, upratovacie prostriedky - dielenské vybavenie.

Predaj a servis náradia a nástrojov všetkých známych značiek: - ručné, elektrické, pneumatické aj špeciálne náradie - príslušenstvo - spotrebný materiál. Doprava zaistená.

Prezentácia a predaj diamantových ostričov nožov. Brúsite ručne, bez zložitého upevňovania noža. Vhodné pre kuchyňu, lov, hobby, rybárčenie.

Výroba a dodávka samonosných brán aj väčších rozmerov: - samonosné, teleskopické, dvojkrídlové, skladacie brány - vstupné bránky, plotové dielce - automatické závory - garážové vráta - predokenné rolety - zvárané panely 3D a 2D. Dodávame pohony aj na Vaše existujúce brány.

-Výrobky z plastov, okrem činností uvedených v prílohe 1-3 živnostenského zákona -Obchodná činnosť - kúpa tovaru za účelom jeho ďalšieho predaja a predaj, okrem činností uvedených v § 3 živnostenského zákona a okrem činností uvedených v prílohe 1-3 živnostenského zákona

Kosenie a mulčovanie trávnatých plôch.

Odborná pokládka podláh a kobercov. Zaisťujeme komplexné služby v oblasti pokládky podláh. Dodávame vinylové podlahy, laminátové podlahy, PVC podlahy aj drevené podlahy. Medzi naše ďalšie špecializácie patrí zabezpečenie kobercových podláh, epoxidových podláh, marmolea a obklady a polepy stien.

Záhradníctvo. služby: - projektovanie, realizácia okrasných záhrad pri rodinných domoch - návrhy záhrad, záhradná architektúra - automatické závlahové systémy - rekonštrukcia existujúcej záhrady - údržba zelene - výrub, rezy.

Realizácia, údržba zelene. Zelené strechy.

Realizácia, rekonštrukcia a údržba záhrad. Tvorba záhradných jazierok. Rez živých plotov a odbornú starostlivosť o ovocné dreviny vrátane rezu a výsadieb.

Projekty, realizácia záhrad. Rezy okrasných aj ovocných stromov a kríkov. Starostlivosť o trávniky, záhony.

Naša firma sa zaoberá projekciami, realizáciami záhrad a záhradnou architektúrou. Navrhujeme parky, zelene miest a obcí, vykonávame sadové úpravy, výrub stromov a frézovanie pňov. Zakladáme trávniky športovísk a gofových ihrísk. Predávame sadenice drevín a doplnky záhrad - drvenú kôru, rašelinu či kamene, geotextílie a motúzy. Prenajímame ...

Jana Chlupáčová ponúka kvetinový svadobný servis, aranžovanie kvetov na zákazku a organizuje kurzy aranžovania kvetov. Sme zákazková dielňa, ktorá poskytuje kvetinový svadobný servis - kvety a všetko okolo svadobné kvetinové výzdoby ako autá, svadobné tabule, obradného miesta, zapožičanie rôzneho svadobného inventára. Na objednávku Vám ...

predaj: - substrát určený pre pestovanie bonsajov - ekologické hnojivo - kórejskej misky - bonsaje

Úprava záhrad: -návrhy a realizácia záhrad -záhradnícke služby.

Návrhy, realizácia aj údržba okrasných záhrad.

Kompletná realizácia biosolárnych strešných záhrad, zelených striech a fotovoltaických systémov na kľúč pre rodinné domy a firmy. Vybavíme dotácie. Zaistíme údržbu.

Automatické závlahové systémy. Zariadime ručné aj strojové výkopové práce na záhrade, ihrisku či golfe.