Kúpte si kvalitné náradie pre Váš dom, byt či záhradu, ako sú sekery, záhradné nožnice, rýle, lopaty, vidly, metly, hrable či pílky na konáre. V každej dielni oceníte sady ručného náradia, kde sú skrutkovače, kladivá, kliešte, kľúče a spojovací materiál.

Jana Chlupáčová ponúka kvetinový svadobný servis, aranžovanie kvetov na zákazku a organizuje kurzy aranžovania kvetov. Sme zákazková dielňa, ktorá poskytuje kvetinový svadobný servis - kvety a všetko okolo svadobné kvetinové výzdoby ako autá, svadobné tabule, obradného miesta, zapožičanie rôzneho svadobného inventára. Na objednávku Vám ...

predaj: - substrát určený pre pestovanie bonsajov - ekologické hnojivo - kórejskej misky - bonsaje

Úprava záhrad: -návrhy a realizácia záhrad -záhradnícke služby.

Návrhy, realizácia aj údržba okrasných záhrad.

Kompletná realizácia biosolárnych strešných záhrad, zelených striech a fotovoltaických systémov na kľúč pre rodinné domy a firmy. Vybavíme dotácie. Zaistíme údržbu.

Automatické závlahové systémy. Zariadime ručné aj strojové výkopové práce na záhrade, ihrisku či golfe.

Závlahy pre záhrady, parky, komerčné areály. Závlaha športových plôch.

Dodávka, montáž: - klimatizácia - vzduchotechnika - chladenie - tepelné čerpadlá

Výstavba gabiónových konštrukcií. Závlahové systémy. Atypické zámočnícke konštrukcie do domácností. Energeticky úsporné projekty. Realizácia a riadenie stavieb.

Predaj, montáž, výmena, návrh, kalkulácia - kvalitných plastových aj drevených okien, eurookná, plastové okná, okno - vchodové, interiérové dvere - tieniaca technika, žalúzie, rolety, siete proti hmyzu - vonkajšie aj vnútorné parapety - sekcionálne brány Pokládka drevených aj laminátových podláh. Profesionálne a kompletné riešenie, ...

práca: -podlahářské práce -dodávka podlahového materiálu -pokládka podlahovín -úprava starých podláh -koberce, vinil, PVC, plávajúce podlahy, lamino

Služby: -návrhy a realizácia záhrad -výsadba urastených drevín -zakladanie trávnikov -údržba a starostlivosť o trávniky -rez a tvarovanie stromov a kríkov -štiepkovanie dreveného odpadu.

Záhradníctvo. Predaj: - jarné kvety, letničky, balkónovky, trvalky - prísady, bylinky. Vysadzovanie hrantíkov. Vysadzovanie zelene na hroby. Údržba a realizácia záhrad. Kvetinový aranžmán. Veľkonočné, dušičkové, vianočné väzby. Smútočné väzby apod.

Kompletná starostlivosť váš trávnik. Kosenie trávnatých plôch - súkromných a firemných. Vertikutácia trávnika, hnojivá, postreky.

Dielňa záhradnej architektúry. Projekcia, realizácia a údržba záhrad. Vlastná mechanizácia pre výkop záhradných jazierok a biobazénov, realizácia závlahových systémov Úprava jemných terénnych modelácií.

Záhradnícke služby. Záhradnícke a doplnkové práce pre dom a záhradu: - kosenie rotačnou kosačkou - vertikulácia trávnika - práca s krovinorezom - úprava živých plotov - výsadba a rez ovocných stromov.

Kvety a sezónne dekorácie Vám ponúka pani Helena Šafránková. Ste z Prosetína a neviete kam zájsť pre peknú kytičku, malý darček či dekoráciu do bytu? Potom neváhajte a zavítajte do predajne kvety, ktorú prevádzkuje pani Helena Šafránková. Našim zákazníkom ponúkame vždy čerstvé rezané kvety, z ktorých Vám radi uviažeme narodeninové, svadobné ...

Návrhy a realizácia záhrad. Okrasné záhradníctvo. Údržba zelene po realizácii. Pestovanie, predaj: - okrasné dreviny - solitérne stromy, kríky - trávy - ovocné stromčeky. Kladenie trávnych kobercov.

Návrhy záhrad a interiérov. 3D vizualizácia.

Zakladanie a udržiavanie súkromných záhrad, mestskej zelene a zelene okolo firiem. Rizikové výrub stromov. Frézovanie pňov.

Komplexné správu nehnuteľností pre bytové družstvá, spoločenstvá vlastníkov bytových jednotiek a panelových domov poskytuje svojim klientom pani Jiřina Krížová. Naše služby zahŕňajú pasportizácie domov, pozemkov, bytových i nebytových jednotiek, pravidelnú kontrolu stavu nehnuteľnosti, zabezpečenie odpočtov meradiel spotreby tepla a vody a tiež ...

Služby v obore záhradná architektúra. Projekty záhrad a parkov. Floristika. Svadobné kvety a iné floristické dekorácie

práca: -zámečnické -novostavby, rekonštrukcia z celého spektra pozemných stavieb -VZT, vzduchotechnika -realizace stavieb.