Kúpte si kvalitné náradie pre Váš dom, byt či záhradu, ako sú sekery, záhradné nožnice, rýle, lopaty, vidly, metly, hrable či pílky na konáre. V každej dielni oceníte sady ručného náradia, kde sú skrutkovače, kladivá, kliešte, kľúče a spojovací materiál.

Výroba, predaj: -nábytok -jedálene, kuchyne -záhradný nábytok -predaj drevených brikiet -montáž suchých stavieb -reklamné predmety. Rezbárstvo.

Podniková predajňa firmy MONARC, Výroba, predaj: -nábytok.

Spoločnosť Aves bau, s.r.o. vykonáva zemné práce a demolácie. Realizujeme stavby kanalizácií, inžinierskych sietí, komunikácií a spevnených plôch. Ponúkame aj terénne a sadové úpravy. Práca: - zemné práce - demolácia. Stavby: - kanalizácia - inžinierske siete - komunikácia - spevnené plochy. Služby: - krajinárske úpravy - ...

-Dřevovýroba -pila -stavebné rezivo -pořez kmeňové guľatiny -palivové drevo -výroba pergol

Píla Dobrkovice. Stavebné rezivo. Drevené modulárne stavby. Drevostavby - rodinné domy. Zákazková výroba: - záhradné domčeky - detské ihriská - lavičky - drevené obaly, debny.

-Sprostredkovanie obchodu a služieb -Prevádzkovanie kultúrnych a kultúrno-vzdelávacích zariadení

Výroba: -sústruženie dreva -výroba nábytku na mieru -vybavenie kancelárií, obchodov, reštaurácií

Václav Novák prevádzkuje stolárstvo, v ktorom sa zameriava predovšetkým na výrobu dverí, zárubní, líšt, mriežok a bytových doplnkov.

Zákazková výroba: - schodisko - interiérové dvere - vstavané skrine - vybavenie kancelárií a predajní. - nábytok.

Stolárske výrobky, výroba: -vstavané skrine -kuchynské linky -kancelársky nábytok -postele z masívu -obývacie steny -kúpeľňový nábytok -bytové doplnky, police, odkladacie steny, schodnice, garniže, stoličky, lavice, botníky, drevené obklady -pergoly -garážové státie. Materiál: -prírodné (masív), buk, dub -umelý MDF, KRONOSPAN, dyhovaná ...

Stolárstvo, sklenárstvo. Výroba - drevené dvere, okná - nábytok - kuchyňa - schodisko.

Stolárske práce nábytok, kuchyne, kancelárie, schodiská, obývacie a detské izby, spálne Výroba - kuchyňa stolárske práce Výroba - kancelársky nábytok (stolárske práce) Výroba - spálňa - detské a obývacie izby (stolárske práce) Výroba - schody (stolárske práce)

Naše záhradníctvo ponúka rezané kvety aj väzby kytíc. Nájdete u nás sezónne, črepníkové a balkónové kvety vrátane trvaliek, izboviek aj byliniek. Vedieme široký sortiment osiva kvetín a zeleniny, zemiaky, cesnak, cibuľu, kvety, jahody pre sadivo. Na svoje si prídu aj ovocnári a pestovatelia okrasných stromčekov a kríkov. Pred vianocami ...

Stolárstvo. Vykonávam renovácie, reštaurovanie a tvorbu nového nábytku z lamina i masívu, kuchynskej linky, vstavanej skrine, postele, dvere, zárubne vrátane montáže.

Zdeněk Růžička sa zaoberá výrobou interiérového aj exteriérového nábytku z rôznych druhov driev a drevenými lištami z masívu pre výrobcov nábytku, podlahárov a stolárov.

Stanislav Malec prevádzkuje stolárstvo, v ktorom sa zameriava na výrobu a montáž kuchynských liniek, schodísk, obkladov, dverí a mnoho ďalšieho.

Stolárstvo Rezníček, s.r.o. sa zameriava na zákazkovú výrobu nábytku podľa priania zákazníkov. Na výrobu používa masív, dyhovaný materiál a lamino.

stolárske práce Vybavenie potravinárskych predajní.

Petr Ondráček sa zaoberá zákazkovou výrobou bytového, kancelárskeho, kuchynského, školského nábytku a bytových doplnkov. .

Truhlářsví. Výroba - kuchynský nábytok - kancelársky nábytok - vstavané skrine.

Výroba: -zakázkový nábytok. vybavenie: -interiéry na kľúč -kuchyně, kuchynská linka vr. spotrebičov -Kancelária -Byť -prodejny.

Výroba a predaj pletiva, stavba plotov, predaj všetkého sortimentu na oplotenie, vykonávanie zámočníckych prác. Výroba: -pletivo pozinkované, plastové -stĺpiky, brány, bránky -doplnky k pletivu. Stavebné práce, montáž: -oplotenie -ploty drevené, drôtené, murované, okrasné -dlažba, pokladanie dlažby chodníkov, terás.

Rozprávame životné príbehy pomocou unikátnych osobných obrazov. Obrazy vytvárame na mieru vďaka čomu získate skvelú interiérovú dekoráciu, ale aj originálny darček, ktorý bude navždy pripomínať jedinečné životné momenty. Naše výrobky sú ekologické az materiálov z udržateľných zdrojov.

služby - servis a revízie plynových a tlakových zariadení - revízia kotolní - predaj a montáž spotrebičov.