Kúpte si kvalitné náradie pre Váš dom, byt či záhradu, ako sú sekery, záhradné nožnice, rýle, lopaty, vidly, metly, hrable či pílky na konáre. V každej dielni oceníte sady ručného náradia, kde sú skrutkovače, kladivá, kliešte, kľúče a spojovací materiál.

Petr Jurásek zabezpečuje v regióne Zlín, Zlínsky kraj odborné inštalatérske práce v obore vodo topo plyn - vodoinštalácie, rozvody vody, kúrenárske práce a plynoinštalácie. Domovej inštalácie, inštalatér:  -vodoinstalatérské práce:    -rozvody teplej, studenej vody - plast, pozink, meď  -plynařské práce, rozvody plynu  -topenářské ...

Spoločnosť JS Montáže, s.r.o. z okresu Žďár nad Sázavou sa zameriava na predaj drevených, hliníkových a plastových okien.

Developerský projekt. Výstavba bytov, byty, bývanie v novej lokalite Klafar: -bytový dom -nárožný mestský dom s 25 bytovými jednotkami a 6 nebytovými jednotkami - komerčnými -3x nadzemné podlažie (v nároží 4) a 1x podzemné podlažie s parkovacími plochami -pôdorysne má tvar písmena L a jeho nárožná časť je umiestnená na križovatke ulíc Libická ...

JSP Interiér s.r.o. sa zameriava na stavbu obchodov na kľúč, zákazkovú výrobu nábytku, montáž a inštaláciu, návrh a realizáciu osvetlenia a mnoho ďalšieho.

Spoločnosť Ramila Drevovýroba, s.r.o. z okresu Žďár nad Sázavou sa zameriava na výrobu dverí, okien, kuchýň, nábytku a verand.

Zámočnícke práce. Výroba: - kovové, liatinové a betónové lavičky, stoly - záhradný nábytok - odpadové koše - pieskovisko.

Výroba a predaj textilných a gumových autokobercov-uni a typové do všetkých áut aj na mieru, špecializácia pri tuningových kobercoch, detské koberce, koberčeky s potlačami zvierat, dekoratívne predložky, schodiskové koberce. Veľký výber materiálov, farieb, druhov.

Výroba, predaj, montáž : - systém výroby eurookien DOMINO - eurookná - dvere: - vchodové - balkónové - posuvné - HS portály Bezrámové - panoramatické okná a dvere.

Predaj a montáž: - tepelná technika - ventily - armatúry - vykurovanie - zdravotechnika

Projekcia, dodávka a montáž: -výpočet tepelných strát -hydraulický výpočet -výmenníkové stanice -hydraulické vyváženie vykurovacích sústav -regulácia a meranie tepla -ústredné vykurovanie -plynové kotly -prípojky a rozvody plynu vrátane propánu -stlačený vzduch, kyslík a ostatné technické plyny -vodoinštalácia -vnútorná ...

Predaj primárnych batérií, akumulátorov, žiaroviek, svietidiel, svietidiel, zapaľovačov, predlžovacích káblov, inštalačného materiálu. Predaj elektrospotrebičov a výpočtovej techniky.

Výroba, predaj: -lepidla, tmely, nátery, tušírovacia a brúsne pasty -Priemyselné tmely na povrchovú úpravu kovov -kluzné hmoty a separátory. Sídlo firmy: Karlovo nám. 290/16 12000 Praha 2 tel .: 226 259 448

stolárske práce čalúnnické práce zákazková výroba - kuchynský nábytok zákazková výroba - kancelársky nábytok zákazková výroba - nábytok z masívu a laminátu - nábytok (spálňa, obývacia izby, vstavané skrine, ...)

Montáž rekuperačných zariadení na kľúč. Možnosť čerpania dotácie.

Výroba: -oceľové konštrukcie do hmotnosti 5 ton -špeciálne palety/kontajnery/pre automobilový priemysel -stavebné oceľové konštrukcie -nerezové zábradlie -góly, brány, stĺpiky, plotové polia -nerezové kryty komínov -snehové zábrany -požičovňa osobných vozidiel a nákladných prívesov -nákladná autodoprava -všetko podľa priania ...

Práca -zámočnícke -vykonanie všetkých zámočníckych prác -záhradné altány a pergoly -kované brány -bezpečnostné dvere, mreže, zámky, systémy generálneho kľúča -autorizované stredisko MUL-T-LOCK -predaj spojovacieho materiálu -kontrola triedenia. - pálenie plechov laserom

Projektová (projekcia) a architektonická činnosť vo výstavbe. Riešenie náročných atypických rodinných domov s individuálnym prístupom ku každému klientovi.

Výroba: -diamantové a CBN nástroje s galvanickou niklovou väzbou -diamantové kotúče, píly, pilníky, brúsky, diamantové nástroje pre kompozitné materiály. Renovujeme opotrebované diamantové a CBN nástroje.

Výroba nábytku na mieru: - vstavané skrine - kuchynské linky. Zaistíme dodanie vrátane montáže.

Radim Zástera pracuje v oblastiach nástrojárstva, zámočníctva, kovovýroba a zaisťuje aj predaj a montáž tieniacej techniky.

Dodávka, predaj, montáž: -vykurovacie patróny -elektrické vykurovacie telesá, vykurovacie teleso -elektrické ohrevy vrátane regulácie teploty -keramické, sľudové dosky -vykurovacie telesá rúrkové, s kovovým plášťom.

Predaj, montáž: -garážové vráta - priemyselné vráta - vjazdové brány - predokenné rolety - oplotenie - okná a dvere - protipožiarne vráta - príslušenstvo. Ďalšia prevádzkareň: Pardubice Dražkovice, areál D-FARMA 530 02 Pardubice

Predaj, inštalácia, servis centrálnych vysávačov Electrolux Záručný a pozáručný servis vodovodných batérií Grohe, Franke Záručný a pozáručný servis výrobkov Geberit, Kolo, Keramag, bidetovacích sedadiel a wc klzetov

Luboš Belatka sa špecializuje na realitnú činnosť, sprostredkováva predaje nehnuteľností a poskytuje právne a finančné poradenstvo.