Kúpte si kvalitné náradie pre Váš dom, byt či záhradu, ako sú sekery, záhradné nožnice, rýle, lopaty, vidly, metly, hrable či pílky na konáre. V každej dielni oceníte sady ručného náradia, kde sú skrutkovače, kladivá, kliešte, kľúče a spojovací materiál.

truhlářství: - Kuchyňa - Obývacie izby - Detské izby - Vstavané skrine a šatne - Spálňa - Písmomaliarstvo

Výroba, dodávka, predaj a montáž: - eurookná, drevené okná - vchodové dvere. Dodávka, predaj, montáž: - plastové okná a dvere - žalúzie - siete proti hmyzu - parapety.

Výroba: - nábytok na zákazku a bytové doplnky -kuchyně, vstavané skrine, postele, dvere - materiál masívne drevo, lamino, dyha Dodávka: - vstavané spotrebiče všetkých značiek - matrac, lamelové rošty.

Spoločnosť František Zalaba s.r.o. sa zameriava na káble pre extrémne požiadavky, obrábanie, zvarencov, metalurgiu, hydraulické valce a náhradné diely.

Výroba náradia: - skrutkovače, račne - nástrčné kľúče - momentové náradie - gumové paličky - náradie na strojové skrutkovanie

Predaj, montáž, servis: - klimatizácia a vzduchotechnika - realizácia na kľúč - klimatizácie pre: - rodinné domy, byty, kancelárie, obchody, školy, reštaurácie, kuchyne, galérie a občianska vybavenosť. - pôsobenie po celej SR.

Zámočníctvo, nástrojárstvo -Špecializovaný maloobchod -Veľkoobchod -reklamná a propagačná činnosť

technické služby - stredisko dopravy, preprava veľkoobjemovými kontajnermi - stredisko odpadov, zberný dvor - stavebné práce, výstavba rodinných domov - údržba zelene, parkové úpravy - prevádzka chránené dielne.

Slavomír Mokrý sa zameriava na stavbu domov a garáží, vykonáva obklady, dlažbu, obrubníky a omietky a rekonštruuje domy a byty.

Návrhy a realizácia - záhradyúdržba zelene - zakladanie súkromných záhrad a verejnej zelene

Zákazková výroba nábytku, nábytok na mieru, kuchyne, interiéry, vstavané skrine, kancelársky nábytok, komerčné interiéry. Prečo nábytok od nás? - sme rýdzo česká spoločnosť - starostlivo dbáme na dodržiavanie termínov a kvalitu odvedenej práce - poskytujeme Vám päťročnú záruku na nami vyrobený nábytok - sami nábytok vyrábame aj montujeme - máme ...

Stolárske práce, stolár, výroba: -kuchynské linky -kancelársky nábytok -vstavané skrine -vybavenie škôl a škôlok -čalúnické práce.

Stolárstvo a obrábanie na CNC strojoch.

Našou hlavnou činnosťou je výroba, predaj, montáž a servis bazénov. Bazény realizujeme na kľúč. Sme česká firma s tradíciou a dlhoročnými skúsenosťami. Vyrábame bazény rôznych tvarov a farieb - kruhové, oválne aj obdĺžnikové, ale aj typické podľa priania zákazníka. Predávame výhradne kvalitnú bazénovú chémiu a ďalšie osvedčené produkty na ...

-Výroba kovových konštrukcií a kovorobných výrobkov -Výroba elektronických súčiastok, elektrických zariadení a výroba a opravy elektrických strojov, prístrojov a elektronických zariadení pracujúcich na malom napätí -Nakladanie s odpadmi (okrem nebezpečných) -Prípravné a dokončovacie stavebné práce, špecializované stavebné činnosti -Veľkoobchod ...

Neváhajte zavítať do nášho Kvetinového štúdio Rosiandra. Chcete urobiť radosť svojej mamičke, priateľke alebo babičke? Potom nás určite nemôžete minúť. Poradíme Vám s výberom tej najkrajšej kytice, ktorá urobí radosť každej žene. V našom kvetinovom štúdiu sa zameriavame najmä na predaj rezaných kvetov, viazaných kytíc na všetky príležitosti, ...

Zemné práce. Stavebné práce. Výškové práce s vysokozdvižnou plošinou. Cestná a motorová nákladná doprava. Údržba nehnuteľností.

Výroba, veľkoobchod, predaj: -výrobky stavebnej a hobby chémie -ošetřující prostriedky na obuv -nátěrové hmoty, riedidlá, lepidlá, tmely, peny -farba na cesty - cestné značenie -potravinářská arómy. Farby-Laky: -Zlín, Vodné 1971.

Vývoj, výroba, spracovanie: -materiály pre automobilový priemysel: -na ochranu proti korózii, abrázii, odieranie -na odhlučnenie -na zatesňovanie škár a zvarov -na lepenie častí karosérií -na vlepovanie skiel -materiálové bázy produktov: -PVC*, epoxidy, polyuretány, elastoméry, akryláty, vosky, modifikované ...

Maloobchod, predaj, montáž, oprava, opravy, servis: -priemyselné brány HORMANN -garážové brány HORMANN -pohony a motory pre priemyselné a garážové brány a vráta.

Česká firma VARES Mnichovice a s. so sídlom v okrese Praha-východ už 30 rokov vyrába záhradnú, farmársku a gastrotechniku. V našom výrobno-obchodnom areáli v Mníchoviciach pri Prahe sa zaoberáme technickým vývojom a sériovou výrobou vlastných produktových radov. Zhruba 70% našej ročnej produkcie je určené pre odberateľov na európskych trhoch od ...

Naša spoločnosť ZETES BETON, s.r.o. Klatovy, prevádzkareň Horažďovice je moderná betonárne, ktorá sa zaoberá predajom betónu, Nadväzujeme na skúsenosti a tradície firmy ZETES KT, spol. s r.o. Klatovy. Sídlime na okraji mesta Horažďovice - Žarec pri príchode smerom od Sušice. Svojim zákazníkom ponúkame výrobu transportbetónu, predaj pieskov, ...

Dokončovacie stavebné práce. Predaj, dodávka, montáž: oplotenie a ploty na kľúč, kované ploty - sekcionálne garážové, rolovacie, protipožiarne, priemyselné vráta - brány vjazdové posuvné, krídlové vrátane automatizácie - predokenné rolety, žalúzie, siete.

Stolárstvo, stolárstvo, návrhy interiérov, výroba a predaj: -nábytok na mieru: -kuchynské linky, kuchyne -vstavané skrine -kancelársky nábytok -spálňový nábytok.