Kúpte si kvalitné náradie pre Váš dom, byt či záhradu, ako sú sekery, záhradné nožnice, rýle, lopaty, vidly, metly, hrable či pílky na konáre. V každej dielni oceníte sady ručného náradia, kde sú skrutkovače, kladivá, kliešte, kľúče a spojovací materiál.

Montáž, oprava, servis, údržba, revízie: -zabezpečovací zariadení pre priemyselné a domáce objekty -elektroinstalace -domáce a pobočkové telefónne ústredne -kabeláže počítačových sietí , spoločné televízne antény. -Komplexné elektromontáže. Výroba: -rozvadeče nízkeho napätia. Revízia: -Elektrické zariadenie -hromosvody.

Stavby na kľúč: - rodinné domy - garáže, garážové státie, altány - chodníky, parkovisko, oplotenie, zámková dlažba Projekty rodinných domov: - individuálne, nízkoenergetické, pasívne a bytové projekty - štúdie, návrhy, vizualizácia. Spracovanie preukazu energetickej náročnosti budov (energetický štítok). Stavebný dozor. Požiarne ...

Predaj a montáž plávajúcich podláh, vinylu, PVC, prírodného linolea (Marmolea) a kobercov. Renovácia drevených podláh. Požičovňa brúsok na parkety. Predaj a montáž dverných krídiel a obložkových zárubní.

Realitná činnosť Predaj, prenájom - byty - domy - pozemky

Veľkoobchod, maloobchod, predaj, distribúcia: - železiarstvo, železiarsky tovar - ručné náradie - nástroje.

Výroba a predaj: - nábytok pre hotely, reštaurácie, kaviarne, kongresové a konferenčné centrá. V našej ponuke nájdete cateringové stoličky, konferenčné stoličky, drevené stoličky a drevené stoly, konferenčné stoly, návleky na stoličky a príslušenstvo k nábytku.

Skupina GEMO patrí k popredným hráčom v oblasti stavebníctva a developmentu. Od svojho vzniku v roku 1990 realizovala na českom a slovenskom trhu rad veľkých a významných zákaziek, a to nielen ako generálny dodávateľ stavby, ale aj ako developer a investor. Výnimočnosť týchto projektov dokazujú mnohé získaná odborná ocenení. Stavebná firma GEMO ...

Prvky pre ukládku (kladenia) armatúr (armatúra, armatúry, armovanie) železobetónových konštrukcií (železobetónovej konštrukcie): -výstuž muriva MURFOR, výstuže lícového muriva, lícové murivo -oceľové, plastové dištančné prvky -betonové dištančné prvky. Prvky a príslušenstvo pre debnenia: -kruhové debnenie papierové (hladké, ...

Henrich Sádovský sa zameriava na výrobu nábytku, doplnkov, drevených sôch a obrazov.

KronosNet Internet a Internetová Televízia. Pripojenie k internetu pre firmy aj domácnosti. Zaisťujeme technickú podporu - dohľadové centrum funguje nonstop. Návrhy dátovej siete. Dodávka, distribúcia komponentov pre dátové siete: - metalické, optické, priemyselné káble, vodiče, konektory, zásuvky - switche routery - dátové ...

LEDito s.r.o. sa zameriava na zákazkovú výrobu interiéru, kancelárií, hotelov, reštaurácií a barov.

FLOW STORE s.r.o. sa zameriava na výrobu a predaj obliečok, osušiek, prestieradiel a ďalšieho bytového textilu.

Dodávame stroje na spracovanie káblov, dávkovanie viskóznych látok, navíjanie cievok, selektívne spájkovanie, ultrazvukové a odporové zváranie, priemyselné značenie (Ink-Jet, laser, mikrohier, elektrolytické a termo značenie). Ďalej materiály pre tienenie, optické filtre, PUR živice a peny.

SUMTECH s.r.o. sa zameriava na elektroinštalácie, osvetlenie, rozvody, meranie a regulácia a opravy a revízie elektrických zariadení.

Ponúkame služby v oblasti predaja a montáže plávajúcich podláh, dverí a zárubní, parapetných dosiek, drevených plotov, okrasných balkónových zábradlí a vykonávania ďalších stolárskych prác.

Predaj: - plechové garáže - plechové garáže s omietkou - PVC okná a dvere - vchodové dvere - interiérové dvere - obklady - umelý kameň, štiepaná bridlica, betón - LED osvetlenie - zámková dlažba, strešná krytina - žalúzie, siete proti hmyzu Rekonštrukcia, zatepľovanie objektov - kúpeľne - bytové jadrá

Kovovýroba, výroba: - rozvádzače-elektromerové, staveniskové, kompenzačné, plastové-v 43 typoch. Elektromontáže. Elektro: - inštalácia - revízia. Zákazková výroba NN rozvádzačov do 14 dní. Kovovýroba, prášková lakovňa.

Technické služby. Údržba miestnych komunikácií: - miestna komunikácia - zimná údržba - občianska vybavenosť. Služby: - verejná zeleň - verejné osvetlenie.

Dodávka a montáž: - garážové vráta. Dodávka a montáž: - tieniaca technika. Zatepľovania objektov. Dodávka a montáž: - plastové okná - eurookná - dvere - zárubne. Kompletné stavebná činnosť.

Služby: -spracovanie dát -služby databank -správa sietí -správa a údržba nehnuteľností -poskytovanie softvér -poradenstvo v oblasti hardvéru a softvéru -zasielateľstvo

Maloobchod, eshop: -zemědělská technika -zahradní technika -lesní technika -komunální technika - podaj malotraktorov

Firma Petr Ptáček ponúka v Šumperku a okolí všetky murárske práce. V rámci našej činnosti sa zaoberáme predovšetkým rekonštrukciami bytových jadier a kúpeľní, ale aj celých bytov a domov. Môžete sa na nás obrátiť aj s požiadavkou na zatepľovanie fasád, pokládku obkladov a dlažieb, realizáciou omietok a ďalšie murárske práce. Zakladáme si ...

Stolárstvo Hlaváč s.r.o. sa zameriava na výrobu kuchynských liniek, obývacích stien a ďalšieho nábytku a vybavenia interiérov na mieru.