Kúpte si kvalitné náradie pre Váš dom, byt či záhradu, ako sú sekery, záhradné nožnice, rýle, lopaty, vidly, metly, hrable či pílky na konáre. V každej dielni oceníte sady ručného náradia, kde sú skrutkovače, kladivá, kliešte, kľúče a spojovací materiál.

František Vokál ponúka zámočnícke práce. V rámci svojej činnosti sa zaoberám predovšetkým zákazkovou kovovýrobou podľa požiadavky zákazníka. Môžete sa na mňa obrátiť s požiadavkou na výrobu zábradlia, mreží, plotov a brán, oceľových konštrukcií a ďalších kovaných výrobkov. Nájdete ma v Říčanoch, časť Radošovice na ulici Edvarda Beneša 187/16.

Veľkoobchod svetelnej techniky. Všetka činnosť súvisiaca s vedením účtovníctva. Poskytovanie konzultačnej činnosti v oblasti legislatívy životného prostredia.

Zákazková výroba, predaj, montáž prvkov pre stavebné výplne, architektonický návrh a vizualizácia 3D: -drevená eurookná -Dvere vstupné vchodové, vonkajšie, vonkajšie, bezpečnostné -Dvere vnútorné drevené, dyhované -Posuvné dvere -licované dvere a zárubne až po strop -zárubně -obložkové dvere -pouzdra posuvných dverí -prírodné ...

Export, vývoz. Import, dovoz. Veľkoobchod, predaj: - stavebný materiál, stavebniny: - sadrokartóny - Knauf, siení, Rigips - tepelnej izolácie - Rotaflex, Knauf, Paroc - polystyrény - Bautherm, DCD, Bächli - profily pre suchú výstavbu Rzprofil, Neoprofil. Špedičné služby, špedícia. Autodoprava.

CleverFarm, a.s. sa zameriava na vývoj aplikácií pre moderné poľnohospodárstvo, jedná sa napríklad o senzory, evidenciu pôdy a inteligentné zavlažovacie systémy.

Výroba, predaj a servis - automatické lamelové zakrytie bazéna - bazénové rolety vrátane diaľkového ovládania. Predaj bazénovej chémie a príslušenstva. Servis bazénov.

Ing. Kateřina Nováková má realitnú spoločnosť, ktorá Vám zaistí okrem nákupu/predaja nehnuteľnosti aj odhad ceny, zaistí Vám hypotéku, právne služby, sťahovanie, poistenie, prevod energií, maľovanie a ďalšími potrebami.

Veľkoobchod s hutníckym materiálom. predajná sklad Veľkoobchod, maloobchod, predaj, kompletizácia zákaziek: -potrubní materiál -příruby. Zákazková výroba prírub. Oblúky a ohyby. Prechody. služby: -kompletace zákaziek -doprava materiálu.

Služby: - kamiónová doprava - vnútroštátne, medzinárodné - zberná služba - skladovanie Dodávka, montáž: - interiérové dvere - protipožiarne dvere - protihlukové dvere - dymotesné interiérové dvere - zárubne.

Výroba a predaj sáun na mieru. -sauny -saunová ohrievače -saunová kachle -saunové doplnky -parní kabíny.

práca: -vodoinstalace -plynoinstalace -topenářské -zednické -obkladačské -rekonstrukce bytových jadier, rekonsktrukce kúpeľní. Oprava, rekonštrukcia: -Sociálne zariadenie, WC -Kúpeľňa. montáž: -bytové vodomery -automatické splachovača (senzory). predaj: -automatické splachovače pisoárov.

Firma sa zaoberá rekonštrukciami interiérov i exteriérov, obklady, dlažby aj zámkové, zemné práce, fasády, ploty aj stavby na kľúč.

Komplexné stavebná činnosť: -novostavby, rekonštrukcia -stavby pozemné, bytové, občianske -výstavba - rodinné domy nízkoenergetické, pasívne -půdní vstavby -dělící steny -moderný interiéry (kancelárie, obchody). Predaj, montáž: -střešní okná VELUX -tepelné izolácie aj s dovozom na stavbu -výroba a predaj hlinených omietok Picasa (hlinené ...

Veľkoobchodný a internetový predaj: -náradie -nástroje -železiarstvo.

Maloobchod, predaj, oprava, servis, požičiavanie: -stavebné náradie a technika -kotevná technika -hutníca technika -diamantová technika. Špeciálna práca: -vŕtanie, rezanie diamantovou technikou. Požičovňa: -stavebná mechanizácia. Solárne dopravné značenie.

Laboratóriá pre zdravotníctvo, priemysel, vedu, školy (fyzika, chémia, biológia), projekty technológie, dodávky na kľúč, montáž, servis: -LABINA, MENDEL, Amos -laboratorní, školský nábytok -kancelárskych vrátane výroby na zákazku -lékařský nábytok Jánský -přístrojové vybavenia. Pre školy dodávky a montáž: -školní nábytok, stoličky, ...

Služby - prenájom spevnených plôch, kancelárií a technickej budovy.

Predaj originálnych, šikovných pomôcok a dekorácie do domácnosti.

Montáže a stavby komína. -rekonstrukce existujúcich komínov a dymovodov -vložkování komína pre atmosférické, kondenzačné a turbo spotrebiče -frézování komínu- fréza s hydraulickým pohonom -Komplexné riešenie odťahu spalín pre všetky druhy spotrebičov palív - pripojenie spotřebičů- krbové vložky, kachle, kachľové pece, kotly na plynné ...

Zaoberáme sa predajom a pokládkou všetkých podlahových krytín. V ponuke nájdete veľký výber vinylových dielcov lepených aj plávajúcich, vinyly RIGID, PVC podlahoviny, koberce v metráži, laminátové plávajúce podlahy, korkové podlahy, masívne drevené podlahy a ďalšie ekologické podlahy.

Kompletným dodávkam opláštenie hál a budov vrátane zabezpečenia potrebných montáží sa venuje firma z Českej republiky - HALOVÉ SYSTÉMY s.r.o. Predaj, výrobu a montáž opláštenia a striech vám zabezpečíme nielen v Brne, ale aj po celej Českej a slovenskej republike. Taktiež dodáme PUR panely, plechovú strešnú krytinu, trapézové plechy a ďalšie ...

Výkup nákup odkúpenie veľkoobchod veľkosklad bazár odprodávanými rôznymi nadbytočnými prebytočnými prebytkovými zvyškovými nadbytnými nadlimitnými nadnormativními nepotrebnými bezpohybovými nadmernými nadbytočným nepoužívanými nevyužitými nezhodnotiteľného depozitnými přesahovými nežiaducimi nechcenými nazhromaždenými neupotřebenými ...