Kúpte si kvalitné náradie pre Váš dom, byt či záhradu, ako sú sekery, záhradné nožnice, rýle, lopaty, vidly, metly, hrable či pílky na konáre. V každej dielni oceníte sady ručného náradia, kde sú skrutkovače, kladivá, kliešte, kľúče a spojovací materiál.

sortiment: - svietidlá a svetelné zdroje - modulárne prístroje a spínače - rozvádzače - káble, vodiče, vypínače - ventilátory, zásuvky - domácnosť, záhrada - zabezpečenie - akumulátory - veľké spotrebiče a iné

BMKco. s.r.o. - sieť predajní "handy corp". Veľkoobchod, maloobchod, predaj: -spojovacie materiál v oceli, nereze ... -kotevní a upevňovacia technika -brusný a rezný materiál -Nástroje, drobné náradie -Ochranné pracovné pomôcky OOPP.

Ubytovanie pri parku umožňuje prenájom komfortných izieb, apartmánov a bytov v Prostějove: - krátkodobý aj dlhodobý prenájom apartmánov, komfortne zariadených izieb a bytov s kompletným moderným vybavením.

Zámočnícka výroba, kovovýroba: -mreže -ploty -oceľové konštrukcie -vráta -brány -oceľové schodiská -zábradlie -stavebné zámočníctvo -sústruženie -zváranie.

Protipožiarne nátery a nástreky. Montáže protipožiarnych systémov. Predaj, servis, revízia: - hasiace prístroje - požiarne hydranty. Predaj, montáž: - protipožiarne dvere. Servis, revízia, montáže a problematika PO: Požiarno-bezpečnostné riešenie stavieb. Predaj a plnenie CO2. Tlakové skúšky nádob na plyny.

Mária Papšíková poskytuje ubytovanie v penzióne v Lipovej - kúpele.

Výroba, drevovýroba, stolár, stolár: -nábytok - masív, dyha, lamino: -kuchyne, kuchynské linky -obývacie steny, detské izby, skrine -stavebno stolárska výroba: -okná, dvere, vráta.

FOGE interiéry s.r.o. prevádzkuje internetový obchod: - soklové lišty - lamely - anglické obloženie - lišty na stenu

Realitná spoločnosť Morava s.r.o. so sídlom v Olomouci sa už viac ako 20 rokov zaoberá predovšetkým sprostredkovaním predaja a prenájmu rezidenčných a komerčných nehnuteľností. Ponúkame aj výkup nehnuteľností a poskytovanie záloh na kúpnu cenu. Pomáhame aj klientom, ktorí sa dostali do finančných problémov alebo dlhových pascí. Súčasne sa ...

Stolárstvo. Výroba: - kuchynské linky - detský nábytok - okná a dvere - komody a skrine - stoly a rohové lavice - schody a zábradlia.

LEROB MORAVA s.r.o. prevádzkuje internetový obchod Dominoshop.cz, kde predáva: - Montessori pomôcky a hračky - hračky - drevené, kreatívne, vozidlá, odrážadlá - detský nábytok - potreby na starostlivosť o dieťa - záhradný nábytok ai.

HomeForLiving sa zameriava na realitné a právne služby, financovanie a upratovanie nehnuteľností.

PKS holding a.s. - riadiaca spoločnosť - držiteľ certifikátov ISO 9001 a ISO 14 001 - účtovné a daňové služby, poradenstvo - obchodná a marketingová činnosť - riadenie kvality, cetifikácia systému kvality - prevádzkovateľ hotela Skalský dvor pri Lísku pri Bystrici n. Pernštejnom

Internetový obchod firmy OKENTĚS spol. s r.o. Vám v Českej republike aj na Slovensku ponúka veľkoobchodný predaj tesniacich prvkov okien, dverí, brán a bezbariérových vstupov, kovania, peny, tmelov, lepidiel, hmoždiniek a ďalších produktov. V rámci svojich služieb Vám ponúka výrobky, ktorých kvalita je overená renomovanými českými aj zahraničnými ...

Pôsobíme na trhu už 25 rokov a ponúkame kompletný sortiment podlahových krytín (vinylové plávajúce podlahy RIGID, Moduleo, Thermofix alebo VEPO, laminátové podlahy Egger alebo Krono, drevené podlahy, PVC, Novilon, koberce, parkety...). Samozrejmosťou je aj odborná montáž podlahovín vyškolenými pracovníkmi. Ponúkame interiérové dvere ERKADO, ktoré ...

Stolárske práce Výroba - kuchynské linky Výroba - nábytok (komody, skrine, stoly, ...) Výroba - okná - dvere Výroba - schody - zábradlie

Stolárstvo: - výroba nábytku - kuchyňa - obývacie steny - schodisko - zábradlie.

Stolárstvo: - výroba nábytku na zákazku - kuchyňa - obývacie izby - postele, spálne - záhradný nábytok - pergoly - detské izby - pracovne - vybavenie interiérov predajní, barov, reštaurácií - kancelársky nábytok.

Stolárstvo, stavebno-truhlárska výroba: - okná - EURO okná a dvere - interiérové dvere, vchodové dvere - schodisko.

M-SOLAR.TOP, s.r.o. vykonáva inštalácia: - solárnych systémov, rozvodov vody a sanity, vykurovacích systémov, podlahového vykurovania, tepelných čerpadiel, krbových kachlí, kotlov na peletky. Predaj: - slnečných kolektorov a solárnych panelov a komponentov.

Opravy a servis okien Olomouc Vám poskytne: - zabezpečenie okien - bezpečnostné okná a dvere - príslušenstvo - žalúzie, siete Non-stop havarijná služba.

Stolárske práce Výroba lamino, masív, dyha - nábytok na zákazku - sériový a atypický nábytok

Stolárstvo, zákazková výroba nábytku: - interiéry - kuchynské linky - sedliacky nábytok - schodisko, podlahy - kancelársky nábytok - dvere všetkého druhu - pergoly, podhľady. Rezbárstvo.

E-shop: - kapsule Dolce Gusto, Tassimo - SodaStream - záhradný nábytok - bazény - skladacie postele - dom a záhrada - káva a čaj - potraviny - hračky.

Jiří Zatloukal sa zameriava na výrobu nábytku, kuchýň, vstavaných skríň a na stolárske práce.