Kúpte si kvalitné náradie pre Váš dom, byt či záhradu, ako sú sekery, záhradné nožnice, rýle, lopaty, vidly, metly, hrable či pílky na konáre. V každej dielni oceníte sady ručného náradia, kde sú skrutkovače, kladivá, kliešte, kľúče a spojovací materiál.

Servis plynových a elektrických kotlov, tepelných čerpadiel a bojlerov · plynové kotly Vaillant, Protherm, Viessmann, Baxi, De Dietrich, Bosch, Junkers, Buderus, ...

Spoločnosť FILTRAX - Ing. Jaromír Valenta pôsobí v odbore priemyselnej vzduchotechniky po celej Českej republike. Filtre pre priemyselné odprašovanie najmodernejšej konštrukcie určené pre ťažkú a nepretržitú prevádzku. Filtre sú osadené skladanými filtračnými patrónami s vysokou, stabilnou odlučivosťou. K dispozícii je široká škála filtračných ...

Firma Elektro - kovo Štola s.r.o. opravuje asynchrónne elektrické motory (trojfázové, s kotvou, kužeľové), ventilátory, ale aj čerpadlá (kalové, ponorné, na odpadové vody), miešadlá. Pôsobíme v južných Čechách. Ponúkame aj expresné opravy elektrických a mechanických častí (výmena ložísk, opravy štítov, opravy alebo výroba hriadeľov, vyvažovanie ...

Spoločnosť Jana Vlacha zaisťuje predaj kuchynského nábytku na mieru.

Spoločnosť BOTUMY s.r.o. vyrába dizajnové výrobky z odpadového materiálu a realizuje vzdelávacie programy.

Blade Trading s.r.o. sa špecializuje na vývoj, výrobu, predaj a montáž LED osvetlenia.

Firma Arova servis s.r.o. sa zaoberá výrobou rozvádzačových skríň pre nízke napätie (NN). Typové prevedenia sú tvorené podľa pripojovacích štandardov slovenských distribútorov elektrických energiou. Elektromerové rozvádzače ES1 - ES21: - stupačkové rozvádzače pre rekonštrukcie v bytových domoch - elektromerové rozvádzače - priame, nepriame ...

Návrhy, realizácia a vizualizácia súkromných aj komerčných interiérov. Projekty na rekonštrukciu interiérov.

Showroom a e-shop s machovými obrazmi. Realizácia machových stien a obrazov na mieru. predaj stabilizovaného machu.

Výtvarné, realizačné, produkčné štúdio: - logotypy - piktogramy - firemná identita - priemyselný, použitý dizajn.

ADAMONT s.r.o. sa zameriava na výrobu a predaj brán a brán, predáva okná, dvere, oplotenie a tieniacu techniku.

Pavel Hartman prevádzkuje stolárstvo, v ktorom sa zameriava na zákazkovú výrobu kuchýň, kancelárskeho nábytku, vstavaných skríň a nábytku do spální a detských izieb.

Spoločnosť TEGR, a.s. sa zameriava na prenájom a správu nehnuteľností a na inžinierske činnosti a poradenstvo.

Bc. Sandra Doležalová prevádzkuje kvetinárstvo, floristickú dielňu a kvetinovú farmu. Zameriava sa na väzbu klasických, svadobných i smútočných kytíc a výrobu jarnej, veľkonočnej, jesennej a vianočnej dekorácie.

Henrich Bednár sa špecializuje na rezanie guľatiny pásovou pílou, predáva stavebné rezivá, vykonáva výrub stromov a ťažobné práce.

Spoločnosť ELCOMRAP s.r.o. sa zaoberá elektroinštaláciami, rozvádzačmi, riadiacimi systémami, frekvenčnými meračmi a poskytuje aj poradenskú činnosť.

BUENO design s.r.o. sa zameriava na výrobu a montáž nábytku do domácností, kuchýň, pre firmy, reštaurácie a školy.

Sklenári Sedláček Kroměříž vykonávame bežné sklenárske práce, zasklievanie, rezanie skla na mieru, výroba a rezanie zrkadiel. Vyrábame sklenené obklady, dvere, police, zábradlia, schodiská, podlahy, sklenený nábytok a mnoho doplnkov do interiéru zo skla. Sklenárske práce: - zasklievanie okien, dverí - výrezy, vŕtanie do skla - rezanie ...

Interiérový designer v Šumperku. Návrhy interiérov domov, bytov, komerčných priestorov.

Spoločnosť INTERIERY ZVOZIL s.r.o. sa špecializuje na zákazkovú výrobu kuchýň, vstavaných skríň, kancelárskeho nábytku a nábytku do nemocníc.

Firma STOLÁRNA U SÚSEDOV sa zameriava na výrobu dreveného nábytku do kuchýň, spální, obývacích a detských izieb, tiež vyrába pergoly, záhradný nábytok a nábytok do reštaurácií.

Jana Procházková sa zameriava na výrobu a predaj šitých tašiek, detských hračiek, textilných dekorácií, záster, vankúšov a mnoho ďalšieho.

MarMarDeko sa špecializuje na kvetinové dekorácie, svadobné kytice, smútočné väzby, črepníkové kvety. V predajni je možné zakúpiť aj rôzne kvetináče, košíky, sviečky a vázy.

Jana Kuchariková prevádzkuje v Olomouci na ulici tr. Mieru 965/105 Kvetinárstvo Kytka. Našou hlavnou činnosťou je smútočná väzba a vence, kedy spolupracujeme s pohrebnou službou Fénix. Ďalej ponúkame aj väzbu kytíc na každú príležitosť, vrátane svadobných kytíc. Súčasne aranžujeme nielen rezané, ale aj sušené kvety a predávame aj ...

Kúrenie najlacnejšie s.r.o. je montážna spoločnosť, ktorá predáva materiál a produkty týkajúce sa kúrenia, radiátorov, rozvodov, kúpeľní, kuchýň, solárnych systémov a mnoho ďalšieho.