Kúpte si kvalitné náradie pre Váš dom, byt či záhradu, ako sú sekery, záhradné nožnice, rýle, lopaty, vidly, metly, hrable či pílky na konáre. V každej dielni oceníte sady ručného náradia, kde sú skrutkovače, kladivá, kliešte, kľúče a spojovací materiál.

Prenájom: - nebytové priestory - správa podnikateľského areálu. Kovoobrábanie: - sústruženie na vačkových a CNC strojoch, frézovanie - výroba dielov pre jemnú mechaniku - diely s priemerom 1-40 mm Predaj, veľkoobchod: - hodiny, budíky, barometre.

Naši špecialisti vás prevedú predajom či kúpou nehnuteľnosti a pomôžu vám zafinancovať jej kúpu. Vďaka nášmu know-how, prepracované predajnú stratégiu a moderným technológiám, ktoré využívame pri predaji nehnuteľnosti sme schopní predať vašu nehnuteľnosť v rekordne krátkom čase a za maximum peňazí.

Predaj, e-shop: - náradie - technická chémia - ochranné pracovné pomôcky

Výroba a predaj detských produktov z bavlny a bambusu: - látkové, bavlnené plienky - bambusové plienky - osušky - nohavičkové plienky.

Martin Maňásek sa zameriava na elektroinštalačné práce, opravy a servis plynových a elektrických kotlov.

Spoločnosť LIGHTINGPRO s.r.o. sa zameriava na návrhy a dodávku svietidiel, zákazkovú výrobu atypických svietidiel a meranie hladiny osvetlenia.

Inteligentné bývanie s.r.o. sa zameriava na inštalácie a správu internetu a sietí v domácnostiach a firmách, na chytré domácnosti, fotovoltaiku a prevádzkuje e-shop s výrobkami pre múdru domácnosť.

FAVOUR store s.r.o. sa zameriava na predaj materiálu na pracovné dosky a kuchynské skrinky, drezov a umývadiel, varných dosiek a obkladov.

Stavebné združenie Bendl & Rouče sa zaoberá komplexnou činnosťou v oblasti stavebných prác na kľúč, a to vrátane projekčných a inžinierskych služieb (kompletné spracovanie projektovej dokumentácie, stavebné povolenie, rozpočty stavieb, stavebný dozor). V rámci našej stavebnej činnosti ponúkame aj búracie, zemné a výkopové práce a realizujeme aj ...

Spoločnosť esox your partner s.r.o. sa zameriava na návrhy a realizáciu interiéru, komerčné priestory, kancelárie a hotely vrátane technického vybavenia.

Spoločnosť esox your partner s.r.o. sa zameriava na návrhy a realizáciu interiéru, komerčné priestory, kancelárie a hotely vrátane technického vybavenia.

Spoločnosť MAF-OVA s.r.o. sa zameriava na dizajn a výrobu atypických interiérov a výškovej práce.

Spoločnosť LAMIA SYSTEM s.r.o. sa špecializuje na osadzovanie tlačených spojov a predaj svetelných zdrojov.

Maloobchod, predaj: - kvety - rezané, sušené - kvetináče, kvetináče, obaly na kvety - dekorácia, aranžmán do interiéru. Služby: - aranžovanie svadby, svadobné hostiny - svadba v akejkoľvek farbe - dekorácia, kvetinová výzdoba - reštaurácia, kostoly.

Výroba, montáž, inštalácia, servis, údržba priemyselné a garážové vráta: -automatické posuvné dvere -priemyselné vráta -garážové vráta -nakladacie rampy -vratové tesnenie -proti prievanovej zásteny, clony -samonosné brány -stranové vráta (posuvné do strany).

Výroba nábytku, 3D návrhy: -riešenie interiéru -kompletná realizácia -vyhotovenie grafického návrhu -riešenie častí interiéru, kuchyne, kúpeľne, obývacia izba, spálňa, detská izba. Kovanie: -výsuvné systémy -výklopné systémy.

Tieniaca technika, predaj, montáž: -markízy, markíza, žalúzie, rolety, siete proti hmyzu, romány vnútorné a vonkajšie -garážové vráta -plastové okná -tieniace plachty.

Spoločnosť Josef Franek ponúka celú škálu služieb od zemných, výkopových, búracích prác až po upratovanie domu. Ďalej ponúka zváračské a paličské práce. Sme rýdzo českou firmou. Jej kapitálom vždy bola a je kvalita a profesionalita odvedených služieb. Na trhu figurujeme už bezmála 10 rokov. Kvalitu nami odvedenej práce podčiarkujeme záručnou ...

Výroba: -truhlářství -nábytok na mieru.

Spoločnosť OSMI Pro s.r.o. sa zameriava na dodávku sortimentu pre stavebný a výrobný priemysel. Ide napríklad o vŕtacie a sekacie nástroje, brúsnu, reznú a diamantovú techniku, ručné náradie, čerpadlá, batérie a mnoho ďalšieho.

Elektro-Monteur s.r.o. sa zameriava na výrobu rozvodov, elektromontážne práce, programovanie, automatizáciu, reguláciu kúrenia a chladenia a mnoho ďalšieho,

Euro-Stav Systém s.r.o. sa zameriava na predaj výplní stavebných otvorov, okien, dverí, brán, plotov a tieniacej techniky.

Bc. Mgr. Michaela Carbolová sa zameriava na masáže, maľovanie a výrobu vianočnej a veľkonočnej dekorácie.

Spoločnosť alvaPRO s.r.o. sa zameriava na návrh a výrobu interiérových svetiel a atypických svietidiel.

Poskytujeme komplexné realitné služby pre Brno a okolie. Obchodom s nehnuteľnosťami sa zaoberám viac ako 21 rokov. Okrem bohatých skúseností ponúkame osobný prístup, diskrétnosť a profesionalitu. Radi Vám poradíme s predajom alebo prenájmom nehnuteľností. S dôverou sa na mňa môžete obrátiť na mobil: 604 215 302, alebo email: ...