Kúpte si kvalitné náradie pre Váš dom, byt či záhradu, ako sú sekery, záhradné nožnice, rýle, lopaty, vidly, metly, hrable či pílky na konáre. V každej dielni oceníte sady ručného náradia, kde sú skrutkovače, kladivá, kliešte, kľúče a spojovací materiál.

Hemodialýza, nefrologická ambulancia - ordinácia: Otakara Kubína 179, 680 01 Boskovice.

Výroba: -stínící technika: -žaluzie -rolety -markýzy -zastínění zimných záhrad -garážová vráta -bezpečnostné mreže -SIETE proti hmyzu -lamelové dvere. predaj: -hliníkové profily -rattanový nábytok -sedací súpravy.

Naša firma OKNOSTYL group s.r.o. sídliaci v Kuřimi sa zaoberá dodávkou, predajom a montážou plastových, drevených a hliníkových okien a dverí, strešných okien, žalúzií a garážových brán. Pôsobíme v celej SR. Dodávka, predaj a montáž: - plastové okná, eurookná, hliníkové okná, strešné okná - garážové vráta - zimné záhrady - vchodové a ...

Spoločnosť EVEDER s.r.o. prevádzkuje veľkoobchod a maloobchod s kúrenárskym, plynárskym a vodoinštalačným materiálom a potrebami.

Predaj stavebného materiálu: - bežný predaj (tovar s DPH) - komisný predaj, stavebný bazár. Sprostredkovanie výroby okien a dverí na mieru.

DURO DESIGN s.r.o. sa zameriava na návrh a výrobu dizajnového nábytku a interiérových prvkov.

VITOM a.s. je realitná kancelária zameriavajúca sa na nájmy a prenájmy bytov a investičnú činnosť týkajúcu sa dlhopisov.

Zdeněk Horák sa špecializuje na predaj a servis klimatizácií a vzduchotechniky.

ZÁHRADY RIHÁČIK s.r.o. sa zameriava na návrhy a realizácie záhrad, údržbu zelene, výsadbu stromov, terénne úpravy, osvetlenie záhrad a ďalšie súvisiace činnosti.

Dobráklíma, s.r.o. sa zameriava na predaj, montáž a servis klimatizácií, radiátorov, ventilátorov a ďalších produktov.

Spoločnosť AC Viedenská s.r.o. sa zameriava na prenájom a správu nehnuteľností a na revízie a opravy elektrických zariadení.

Stolárstvo Roman Parolek, s.r.o. prevádzkuje e-shop Parolekshop.cz s kuchynskými a domácimi spotrebičmi.

IN-CHÉMIA Technology s.r.o. sa zameriava na predaj podláh, stien, kamenných kobercov, opravy kanalizácií, stavebnú chémiu a zalievacie systémy.

Výroba, kalkulácie (cenová ponuka), konštrukcie, dodávky na kľúč, doprava, montáže: -zámečnické výrobky, zvarence -výroba z ocele a nerezových materiálov pre vašu stavbu i rodinný dom -pasířské práce. Výroba: -zábradlí vonkajšie aj interiérová (možnosť drevené madlá) -schodiště požiarne, točité, jedno a viacramenné, atypická ...

Spoločnosť NAVI Elektro s.r.o. sa zaoberá dodávkou a montážou rozvodov nízkeho napätia (NN), rozvodov vysokého napätia (VN), slaboprúdových zariadení (SLP) v rezorte rodinných domov, výrobných a skladových hál a vykonávaní úprav prípojnicových miest pre energetiku. Zaoberáme sa tiež projekčnou a inžinierskou činnosťou v odbore kompletnej ...

Voda, kúrenie, plyn, montáž - tepelné čerpadlá, solárne systémy, kotly - podlahové vykurovanie - rozvody vody. Činnosť - kúrenárske práce - plynárske práce.

Služby: - betónové podlahy Predaj: - stavebný materiál

Internetový obchod, e-shop: - káblové koncovky - lisovacie, strihacie a odizolovacie náradie - plastové výrobky (sťahovacie pásky, príchytky)