Kúpte si kvalitné náradie pre Váš dom, byt či záhradu, ako sú sekery, záhradné nožnice, rýle, lopaty, vidly, metly, hrable či pílky na konáre. V každej dielni oceníte sady ručného náradia, kde sú skrutkovače, kladivá, kliešte, kľúče a spojovací materiál.

OKNÁ TPK s.r.o. zaisťuje predaj: - plastových okien a dverí - hliníkových okien a dverí - strešné okná, garážové vráta - žalúzie - balkónové a posuvné systémy

Prevádzkovateľ aukčného portálu. Internetový obchod. Sprostredkovanie, nákup, predaj: -nový aj použitý tovar cez internet.

Stolárstvo: - zákazková výroba nábytku - kuchyňa - vstavané skrine - komody.

Stolárstvo: - výroba a realizácia interiérov na kľúč

Spoločnosť Gluc G2 s.r.o. na svojom internetovom obchode ponúka bioklimatické pergoly, praktické a designové vybavenie záhrad.

IRP Steel s.r.o. sa zameriava na sériovú kovovýrobu, tryskanie a práškové lakovanie výrobkov a vyrába záhradné doplnky

Profilock s.r.o. sa zameriava na zákazkovú výrobu schodísk, mreží, zábradlí a plotov, ďalej na zabezpečenie objektov, údržbu bytových fondov, otváranie dverí a mnoho ďalšieho.

predaj: - podlahové krytiny - dvere - koberce - PVC - vinyl. Realizácia pokládky - drevené, korkové, laminátové Dvere - vchodové, interiérové.

Spoločnosť IZA Group, s.r.o. pre Vás navrhne, pripravia a kompletne zrealizujú záhradnú a krajinnú tvorbu od úvodnej štúdie, cez projektovú dokumentáciu, až po finálny produkt záhrady na kľúč. Poradíme Vám najvhodnejšie riešenie Vašej záhrady, skonzultujeme s Vami priania, predstavy a túžby, ktoré nás spoločne dovedú k vytvoreniu záhrady Vašich ...