Kúpte si kvalitné náradie pre Váš dom, byt či záhradu, ako sú sekery, záhradné nožnice, rýle, lopaty, vidly, metly, hrable či pílky na konáre. V každej dielni oceníte sady ručného náradia, kde sú skrutkovače, kladivá, kliešte, kľúče a spojovací materiál.

Výroba, predaj: - strešné plechy, fasádne krytiny - odolné strechy, ktoré vydržia mnoho rokov - šindle, škridlové krytiny

Píla. Výroba, predaj: -rezivo a drevo -dosky, laty, hranoly, trámy, fošne. Zákazková výroba: -záhradný a parkový nábytok.

Ventilátory a diely pre vzduchotechniku.

Výroba, predaj, montáž žalúzií: -horizontální, vertikálne, interiérové, exteriérové -markýzy -rolety -textilní sa šnúrovým ovládaním -navíjecí látkové s retiazkovým ovládaním a i.

Stolárstvo. Výroba: -kuchyňa na mieru -vstavané skrine -nábytok -dvere -schody -podlahy. Montáž, predaj: -plávajúce podlahy -obložkové zárubne -dvere.

Zakladanie záhrad Projekty záhrad Výsadba živých plotov Terénne úpravy Zakladanie trávnikov Závlahové systémy Výrub a prerezávanie Arboristika Zeleň v interiéroch Zimná údržba ciest.

Výroba: -poľnohospodárska. Remeselnícke práce: -zámočnícke. Doprava: -cestná motorová. Oprava, servis, autooprava, autoservis: -motorové vozidlá, autá.

Zaoberám sa vyňatím z poľnohospodárskeho pôdneho fondu (vyňatie zo ZPF). Pripravujem trvalé vyňatie aj dočasné vyňatie. Vyňatie chystám najmä pre stavebníkov.

Spoločnosť EL-INSTA ENERGO s.r.o. pôsobí na slovenskom trhu od roku 1991 a zameriava sa na služby v oblasti energetiky. Poskytuje odborné poradenstvo rovnako ako predáva komponenty slúžiace pre energetiku. V širokom sortimente produktov nájdete napríklad: - olejové a suché transormátor - rozvádzače vysokého napätia - transformátory prúdu a ...

Služby: - záhradníctvo - kvetinárstvo

Stolárstvo, stolárske práce. Zákazková výroba: -okná -dvere -schody -kuchyne. Vykonávame návrhy interiérov v 3D programe.

Výroba a predaj výrobky z dreva. -květinové hrantíky -plotové dielce -pískoviště -poličky -zahradní sety -komody -Dvere a zárubne s obložkami predaj reziva Predaj brikiet.

Výroba: - žulové parapetné dosky - hliníkové vonkajšie parapety - Werzalit a Egger parapetné dosky - stolové dosky Werzalit.

Výroba, predaj: -drevená okná, dvere.

Vykonávanie stavieb Stavby rodinných domov Kamenné múry, ploty Zemné práce