Kúpte si kvalitné náradie pre Váš dom, byt či záhradu, ako sú sekery, záhradné nožnice, rýle, lopaty, vidly, metly, hrable či pílky na konáre. V každej dielni oceníte sady ručného náradia, kde sú skrutkovače, kladivá, kliešte, kľúče a spojovací materiál.

Výroba, obaľovanie profilov dyhou alebo fóliou.

Výroba, predaj, distribúcia: -drevené profilové lišty, prahy, madlá.

Kúpeľňové štúdio Olomouc. predaj: -obklady, dlažby, -sanitární keramika, Duravit.Keramag Design, Villeroy & Boch -koupelnový nábytok Riho, vlastnej produkcie -Grohe, Hansgrohe, Steinberg, Alap, Ronal, Riho, Duscholux, Kermi, Hüppe -záruční a pozáručný servis Vlastná výroba: -nerezové odtokové kanáliky pre sprchy -nerezová ...

Služby: Predaj: - hnojivá - pesticídy - potreby pre poľnohospodársku prvovýrobu (silážne plachty, motúzy, sieťoviny, strečové fólie, vrecia a vaky) nákup, predaj poľnohospodárskych komodít Veľkoobchod: - záhradkárske potreby

Vypracovanie znaleckých posudkov - ocenenie nehnuteľných vecí. - súdny znalec. Sprostredkovateľské činnosti realitných agentúr

Spoločnosť GLOBAL ENTERPRISES LTD spol. s r.o. pôsobí už niekoľko rokov ako priamy dovozca a veľkoobchod širokého sortimentov tovaru so zameraním na záhradu, domácnosť a kutilov. Dodávame a výrobkov na záhradu, dielňu, voľný čas, ale aj pre profesionálny výkon povolania. Sme výhradní dovozcovia farmárske záhradnej a komunálnej techniky značky ...

Montáž, inštalácia, servis, predaj: - klimatizácia

Bývalý RABAT SR, a.s. Veľkoobchod: - stavebniny.

KRP realitné služby s.r.o. prevádzkuje realitná kancelária zameriavajúca sa na bytové, nebytové priestory a pozemky.

Výroba, veľkoobchod, internetový obchod: -nářadí a príslušenstvo k upínanie obrobkov mechanický, magnetické a elektromagnetické upínače -upínací, mechanické, sínusový a lamelové stoly -odmagnetovače -svěráky a skľučovadla -malé magnety.

Pavel Strejček sa zameriava na ručnú výrobu nožov a puzdier a na brúsenie nožov.

DEL a.s. sa zameriava na výrobu, dodávku a konštrukciu elektrických rozvádzačov, technologické celky a strojné zariadenia.

Techhouse s.r.o., odštepný závod sa zameriava na predaj štúdiovej, zvukovej, hi-fi, DJ a svetelnej techniky, slúchadiel, káblov, LP dosiek a nábytku.

Interiér Akcent s.r.o. sa zameriava na návrh, výrobu a montáž interiérov, kuchýň a nábytku.

Expolight s.r.o. sa zameriava na elektroinštalácie, osvetlenie, požičiavanie elektromateriálu a svietidiel a na dodávku rozvádzačov.

Good REAL, s.r.o. je realitná kancelária zameriavajúca sa na predaj, nákup a prenájom nehnuteľností a na financovanie.

Náš Pasport s.r.o. sa špecializuje na zameriavanie verejného osvetlenia, zelene, kanalizácií, mobiliárov, komunikácií a cintorínov.

IP Solution for your living s.r.o. sa zameriava na služby týkajúce sa financovania bývania, na majetkové a úrazové poistenie a realitné služby.

Činnosť: - architektka - kompletná projektová dokumentácia - urbanistické štúdie - návrhy interiérov.

-Poskytovanie služieb pre poľnohospodárstvo, záhradníctvo, rybnikárstva, lesníctvo a poľovníctvo -Výroba a hutnícke spracovanie železa, drahých a neželezných kovov a ich zliatin -Výroba kovových konštrukcií a kovových výrobkov -Povrchová úpravy a zváranie kovov a ďalších materiálov -Velkoobchod a maloobchod -Ubytovací služby -Príprava a ...

Bytový architekt: -3D návrhy interiérov - poradenstvo - realizácia -návrhy kuchýň, detských izieb, obývacích izieb, kúpeľní -prestavby a rekonštrukcia bytového jadra. Oblasť pôsobenia celá SR.