Kúpte si kvalitné náradie pre Váš dom, byt či záhradu, ako sú sekery, záhradné nožnice, rýle, lopaty, vidly, metly, hrable či pílky na konáre. V každej dielni oceníte sady ručného náradia, kde sú skrutkovače, kladivá, kliešte, kľúče a spojovací materiál.

Plynoservis Antonín Szkandera sa zaoberá montážami a opravami plynových spotrebičov, plynových kotlov, ohrievačov vody aj kuchynských sporákov. Sídlime v obci Bystřice, okres Frýdek-Místek. Oprava, servis, montáž, demontáž, plynoservis: - plynové spotrebiče - plynové kotly - ohrievače vody, plynové karmy - plynové sporáky.

Montáž, predaj, oprava, servis - tieniaca technika: - žalúzie - horizontálne, vertikálne, vonkajšie - exteriérové - zhrňovacie dvere - vonkajšie, predokenné rolety - interiérové roletky - siete proti hmyzu - garážové vráta - markízy.

Firma REMYS-STAV so sídlom v Prahe sa už od roku 1993 zaoberá murárskymi a stavebnými prácami a taktiež ponúka služby hodinového manžela. Ponúkame vám murárske a stavebné práce, opravy fasád vrátane pamiatkových, betonáže, rekonštrukcie stavieb a taktiež bytových jadier. Ďalej sa zaoberáme pokládkou zámkovej dlažby od prípravy terénu až po ...

Inšpektor nehnuteľností. Energetické poradenstvo. Architektonické 3D štúdie. Dotačný servis.

Firma Vojtech Laube so sídlom v obci Klapý v okrese Litoměřice sa zaoberá všetkou zákazkovou stolárskou výrobou z lamina aj z masívu. Ponúkame výrobu stolárskych výrobkov na zákazku - nábytok na mieru. Zameriavame sa nielen na výrobu z lamina, ale aj z masívu – všetko záleží na výbere zákazníka. Môžete si u nás objednať výrobu kuchynských ...

Firma EMOZ, spol. s.r.o. ponúka elektromontážne služby, výrobu rozvádzačov a projektovanie elektrických zariadení. Ponúkame: - elektroinštalácií silnoprúdu i slaboprúdu - výroby rozvádzačov - kompenzácia jalovej energie - montáže hromozvodov - prípojky na verejné siete - vonkajšie osvetlenie - projekčné práce - revízia.

Predaj, e-shop elektrospotrebičov. Stolárstvo - výroba kuchynských liniek, nábytku, realizácia zimných záhrad, predaj originálnych drevosochárskych výrobkov.

Dizajnové kúrenie českej výroby: - infrapanely, kúpeľňové sušiaky - infrabotníky, termostaty

Performance marketing. Porovnávač cien. Internetový obchod, eshop: - vybavenie do kúpeľne, kuchyne - bytové doplnky, bytový textil - nábytok - osvetlenie - všetko pre záhradu.

Výroba, predaj, montáže: - plastové okná - plastové dvere - hliníkové okná - hliníkové dvere. Predaj, dodávka, montáže: - rolety, žalúzie - doplnky okenných otvorov. Kancelária: - Zlín-Prštné, Tr.T.Bati 235

Zemné, výkopové práce: - vytyčovanie inžinierskych sietí - výkopy a realizácia inžinierskych sietí - úpravy, modelovanie záhrad - rezanie asfaltových, betónových povrchov - zváranie plastových potrubí vrátane elektrotvaroviek - hutnenie terénu - budovanie a spevňovanie ciest - zimná údržba komunikácie a ďalšie. Vodohospodárske ...